Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ در مراسمی با حضور وزیرامور اقتصادی و دارایی و تعدادی از نمایندگان کمیسیون های اقتصادی مجلس ضمن تکریم از فرود عسگری رئیس پیشین گمرک ایران، مهدی میراشرفی به این سمت منصوب شد.
وزیر اموراقتصادی و دارایی در این جلسه با تشکر از فرود عسگری و تبریک به مهدی میراشرفی گفت: مهم ترین دستاورد گمرگ در دوره گذشته مجهز شدن به سامانه های هوشمند است­ که باید در دوره بعد هم ادامه دار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرهاد دژ پسند افزود: ایران باید با توجه به موقعیت جغرافیایی و حساس خود با برطرف کردن مشکلات و حذف قوانین دست و پا گیر و البته بالا بردن دقت خود در نظارت سهم خود را از تجارت جهانی بگیرد.
وی گفت: مهم ترین راه های دریافت سهم بیشتر از تجارت جهانی که جزو وظایف اصلی گمرک نیز است ایجاد شرایطی که به سهولت نیازمندی های تولید به داخل کشور وارد شود و واردات مزاحم تولید مسدود گردد.
وزیر اقتصاد تاکید کرد: حذف مجوزهای کاغذی به صورت کامل و تقدیر از نیروی انسانی این سازمان جزء برنامه هایی است که ما در این دوره پیگیری می کنیم که همه اینها با همت تمامی نیروها در گمرکات کشور ممکن می شود.
فرود عسگری نیز در این مراسم ضمن آرزوی موفقیت برای جانشین خود گفت: در مدت مدیریت اینجانب گمرک کشور به موفقیت های بسیاری دست پیدا کرده است که از آن جمله می توان به آمارهایی که بانک جهانی در زمینه سهولت کسب وکار در کشورها منتشر کرده است، اشاره کرد.
وی گفت: بر اساس این آمارها که مقایسه ای بین سالهای 2016 و 2018 است ایران در حوزه های مرتبط با گمرک از جمله شاخص تجارت فرامرزی از بین 199 کشور از رتبه 166 به 121­ ­صعود کرده و همچنین در حوزه عملکرد لجستیک از رتبه 96 به رتبه 64 این جدول صعود نموده است که این نتیجه استقرار پنجره فرا مرزی در سازمان گمرک کشور است.
وی افزود: همچنین گمرک ایران در این نظر سنجی در حوزه تحویل به موقع کالا از رتبه 116 به رتبه 60 ارتقاء پیدا کرده و در گزارش سازمان مطالعات تحقیقاتی وابسته به گمرک جهانی رتبه اول مبارزه با قاچاق مواد مخدر را کسب کرده است.
رئیس پیشین گمرک ایران گفت: امروز 95 درصد از حجم واردات کشور با نصب ایکس ری های پر سرعت و گذر از این سامانه وارد کشور می شود و با استقرار 15 دستگاه دیگر که فرآیند نصب و راه اندازی آنها آغاز شده به زودی صد در صد واردات کشور از این طریق انجام می شود.­
همچنین فرود عسگری به عنوان آخرین درخواست از وزیر اقتصاد گفت: 8 هزار و 500 کارمند در گمرکات مختلف کشور در حال فعالیت هستند که هر کدام باید حداقل 24 نوع عوارض مختلف، 16 رویه گمرکی ، 23 مجوز بهداشتی و بسیاری قوانین دیگر را برای واردات و صادرات در نظر بگیرند که این خود هر کدام از کارمندان را به کارشناس در حوزه خود تبدیل می کند اما دریافتی کارکنان نسبت به شرایط و سختی کارشان مناسب نیست و از همین جا از مقام وزارت درخواست می کنم که در این مورد تجدید نظر کند.
مهدی میر اشرفی رئیس جدید گمرک بعد از سخنرانی فرود عسگری در این جلسه ضمن تشکر از زحمات مدیر پیشین گفت: موقعیت ایران در زمینه تجارت و ترانزیت موقعیت بسیار ویژه ای است و باید از این موقعیت استفاده فراوان کرد.
وی گفت: یکی از مشکلات بزرگ گمرک ایران اما برای استفاده از این موقعیت بیش از چهل سازمان قانون گذار که بر تجارت فرا مرزی تجارت می کنند و این قوانین گسترده خود باعث عملکرد ضعیف تجارت برون مرزی می شود که باید به آن رسیدگی کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: دژپسند تودیع و معارفه رئیس گمرک ایران تجارت جهانی سهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۳۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • رده نهم، بهترین رتبه تیم‌های میکس تفنگ بادی
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • سطح تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • باید ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی در گمرکات و مناطق آزاد مستقر شود
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند