Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@09:42:35 GMT

وجود آب در مریخ تکذیب می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۸۳۴۷۷

وجود آب در مریخ تکذیب می‌شود؟

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که اطلاعات مدارگرد شناسایی مریخ(MRO) مبنی بر وجود آب در دسترس بر روی سطح مریخ، با نواقصی همراه است.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، بسیاری از مردم در مورد پیدا شدن آب در مریخ هیجان‌زده شدند. اما یک مطالعه اخیرا مشخص کرده است که رویکرد مدارگرد شناسایی مریخ(Mars Reconnaissance Orbiter) یا "MRO" برای بررسی داده‌های آب بر روی مریخ، ناقص است و به طور بالقوه برخی از اکتشافات اولیه از جریانات آب شور را نقض و باطل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستگاه طیف‌سنج تصویری تشخیصی فشرده برای سیاره مریخ(CRISM) می‌تواند در بعضی مناطق با کنتراست بالا، گیج و دچار اشتباه شود و نرم افزار مورد استفاده برای اصلاح این داده‌ها می‌تواند به طور تصادفی علائم غلطی از پرکلرات‌ها ایجاد می‌کند که نشان‌دهنده جریان آب شور هستند.

بنابراین فراوانی پرکلرات‌ها در نتایج اصلاح شده وجود دارد، اما ظاهرا هیچ چیز در داده‌های خام وجود ندارد.

این نتایج نمی‌توانند منجر به اثبات وجود آب شور شوند، اما هر چیز که هست، تشخیص آن دشوار است.

محققان در حال توسعه یک روش تشخیصی هستند که به جای یک شکل، از شواهد چندگانه استفاده می‌کند.

در عین حال، تیم علمی، انتظارات را متعادل می‌کند. این نمک‌ها در مریخ وجود دارند، اما شما نباید انتظار داشته باشید با فرود کاوشگر "مریخ 2020" و ماموریت‌های آینده مریخ، در همه جا دیده شوند.

مدارگرد شناسایی مریخ

مدارگرد شناسایی مریخ یک فضاپیمای چندمنظوره متعلق به ناسا می‌باشد که برای شناسایی و اکتشاف مریخ از روی مدار، طراحی شده است.

هنگامی‌که این مدارگرد به مدار مریخ رسید، به پنج فضاپیمای دیگر در مدار یا روی سطح آن سیاره شامل نقشه‌بردار سراسری مریخ، مارس اکسپرس، ادیسه مریخ و دو مریخ‌نورد پیوست. سپس به بیشترین رکورد عملکرد یک فضاپیما در اطراف مریخ رسید.

این فضاپیمای ۷۲۰ میلیون دلاری توسط "لاکهید مارتین" و زیر نظر "آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا"(JPL) ساخته شده است.

این فضاپیما در ۲۱ مرداد ۱۳۸۴ پرتاب شد و در تاریخ ۱۹ اسفند ۱۳۸۶ به مدار مریخ رسید و آبان ۱۳۸۵ پس از ۵ ماه ترمز هوایی، به مدار نهایی علمی خود رسید و فاز اولیه تحقیقات علمی را شروع کرد.

مدارگرد شناسایی مریخ شامل یک دسته از افزارهای علمی از قبیل دوربین‌ها، طیف‌سنج‌ها و رادار است که برای کاوش زمین‌چهره‌ها، چینه‌شناسی، کانی‌ها و یخ مریخ می‌باشند. این ابزار، راه را برای فضاپیماهای آینده با نشان‌دادن چگونگی وضع هوای روزانه و سطوح، عوامل بالقوه سطوح فرود و میزبانی ارتباطات جدید از راه دور باز می‌کنند.

سامانه ارتباط از راه دور مدارگرد شناسایی مریخ از همه ماموریت‌های میان‌سیاره‌ای پیشین اطلاعات بیشتری را به زمین فرستاده است و این مدارگرد بیشترین توانایی ایستگاه بازپخش ماهواره‌ای را برای ماموریت‌های آینده خواهد داشت.
مدیریت این پروژه را آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا از موسسه فناوری کالیفرنیا در پاسادنای کالیفرنیا بر عهده دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آب در مریخ مريخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۳۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های آموزشی بوشهر

استاندار بوشهر از انعقاد تفاهم‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بین استانداری بوشهر با سازمان نوسازی مدارس خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد محمدی‌زاده ظهر امروز در نشست با فعالان فرهنگی، اجتماعی، هنری، تولیدکنندگان کشاورزی و صنعتی و اقشار مختلف مردم جم با تاکید بر اهمیت خدمات‌رسانی بهینه به مردم اظهار داشت: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال " جهش تولید با مشارکت مردم" نامگذاری شده و مدیریت استان برای مردمی سازی فعالیت‌های مختلف اهتمام دارد.

وی با اشاره به تامین اعتبار توسعه راه‌های جنوب استان بوشهر گفت: یک‌هزار و 700 میلیارد تومان در حوزه راهداری استان تخصیص یافته که تلاش داریم، راه ریز به دژگاه و ریز به دوراهک را تکمیل کنیم.

محمدی‌زاده به مشکلات آب در جم اشاره کرد و گفت: بخشی از خط انتقال سیراف به جم در مدار قرار دارد و در دیداری که با وزیر نیرو داشته‌ایم، قول تامین اعتبار لازم برای تکمیل طرح در قالب وام به پیمانکار داده شده و به‌زودی بخش زیادی از این طرح وارد مدار می‌شود و بهره‌وری حداکثری از ظرفیت پروژه خواهیم داشت.

استاندار بوشهر اضافه کرد: در حوزه تجهیز و توسعه و نوسازی مدارس نیز یک تفاهم‌نامه 2 هزار و 500 میلیارد تومانی بین استانداری بوشهر با سازمان نوسازی مدارس کشور منعقد شده که این مهم برای نخستین بار در استان بوده و تحولی شگرف در بهبود وضعیت امکانات و تجهیزات مدارس ایجاد می‌شود.

وی گفت: امسال اعتبارات بیشتری برای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی و هنری تخصیص می‌یابد و تلاش می‌شود، مشارکت مردم به‌ویژه جوانان بومی در این فعالیت‌ها مورد حمایت ویژه و جدی قرار گیرد.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • کاوشگر سایکی ناسا با لیزر داده فرستاد!
  • ادعای ناسا ؛ ردپای حیات بیگانگان را در مریخ کشف کردیم!
  • ناسا ردپای حیات بیگانه را در مریخ کشف کرد
  • ناسا به کشف حیات بیگانه یک گام نزدیک‌تر شد
  • کشف گاز متان در سیاره مریخ
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های آموزشی بوشهر
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی
  • نرخ سکه در مدار نزولی قرار گرفت
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی