Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تفاهم نامه هایی با عنوان «همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور» و «حمایت از توسعه ثبت اختراع بین المللی» را با دکتر علی مرتضی بیرنگ قائم­ مقام در امور بین الملل و رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست­ جمهوری و دکتر مهدی الیاسی معاون سیاست­ گذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر رنجبر در این نشست با قدردانی از حمایت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: حمایت معنوی همواره مهم­ تر از حمایت مادی است و بدون شک با اجرایی شدن این تفاهم نامه ها، اتفاقات خوبی برای دانشگاه آزاد اسلامی در ارتقای علمی رقم خواهد خورد.

وی با اشاره به امضای تفاهم نامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای حمایت از ثبت پتنت ها گفت: مقرر شده براساس این تفاهم نامه؛ 90درصد حمایت از ثبت پتنت ها توسط دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت گیرد که از اهمیت بالایی برخوردار است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: اجرایی شدن این تفاهم نامه، به محققان، پژوهشگران و اساتید دانشگاه کمک می کند تا در این حوزه و برای ثبت پتنت های خود دغدغه نداشته باشند.

دکتر رنجبر با اشاره به امضای تفاهم نامه «همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور» گفت: یکی از سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی، ارتقای کیفیت علمی دانشگاه است. بر این اساس و با اجرایی شدن این تفاهم نامه، می توانیم از توان و پتانسیل کارآفرینان خارج از کشور در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کنیم. این موضوع به ارتقای کیفیت علمی دانشگاه نیز منجر خواهد شد.

دکتر علی مرتضی بیرنگ قائم­ مقام امور بین­الملل و رئیس مرکز تعاملات بین ­المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست­ جمهوری نیز در این نشست با بیان اینکه هدف از انعقاد تفاهم نامه «همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور»، استفاده از ظرفیت متخصصان ایرانی در خارج از کشور است، گفت: این موضوع قبلاً در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وجود داشته که استقبال خوبی از آن صورت گرفته است. طی برنامه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در چند سال گذشته، بیش از هزار نفر از متخصصان و کارآفرینان خارج از کشور به ایران بازگشته­ اند.

دکتر بیرنگ با اشاره به ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه های استارت­ آپ و دانش بنیان گفت: با توجه به این پتانسیل ها، دانشگاه آزاد اسلامی می تواند میزبان خوبی برای متخصصان ایرانی خارج از کشور باشد.

قائم­ مقام امور بین­ الملل و رئیس مرکز تعاملات بین ­المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست­ جمهوری در پایان برای همکاری های بیشتر با واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی اعلام آمادگی کرد.

فرهنگ و منطق حمایت از ثبت پتنت در دانشگاه نهادینه شود

همچنین دکتر مهدی الیاسی معاون سیاست­ گذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه یکی از حلقه های مفقوده در حوزه علم و فناوری کشور، نظام مدیریت مالکیت معنوی است، گفت: یکی از اهداف انعقاد تفاهم نامه حمایت از توسعه ثبت اختراع بین المللی ، تقویت مالکیت معنوی در کنار رشد علمی در دانشگاه است.

وی با بیان اینکه همواره یک عدم توازن بین دو شاخص مهم تعداد مقالات معتبر و تعداد پتنت ها وجود دارد، خاطرنشان کرد: امیدواریم با اینگونه تفاهم نامه ها، گام مهمی در راستای ایجاد توازن بین این دو شاخص برداریم و تعداد پتنت های ثبت­ شده و تجاری سازی آنها ارتقا یابد.

دکتر الیاسی ادامه داد: یکی دیگر از اهداف امضای این تفاهم نامه این است که ثبت پتنت در مسیر ارتقای اساتید و فارغ التحصیلی دانشجویان وزن بیشتری پیدا کند.

معاون سیاست­ گذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در پایان ابراز امیدواری کرد که فرهنگ و منطق حمایت از ثبت پتنت در دانشگاه نهادینه شود تا در آینده شاهد توازن خوبی بین تعداد مقالات و اختراعات باشیم.

گفتنی است تفاهم نامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور با اهداف استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور در مراکز علمی، فناوری و صنعتی کشور، ترغیب، تسهیل و ایجاد انگیزه برای بازگشت دانش آموختگان و متخصصان خارج از کشور، ارتقای سطح علمی و پژوهشی پایگاه تخصصی «همکار» و... بین دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر علی مرتضی بیرنگ قائم­ مقام در اموربین ­الملل و رئیس مرکز تعاملات بین­المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست­ جمهوری امضا شد.

همچنین تفاهم نامه حمایت از توسعه ثبت پتنت در راستای حمایت از پژوهشگران، فناوران و شرکت های دانش بنیان و با هدف توسعه علم، فناوری و نوآوری در سطح ملی بین دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر مهدی الیاسی معاون سیاست­ گذاری و توسعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.

انتهای پیام /

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۳۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، حامد خراسانی معاون امور آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی اظهار کرد: همزمان با سراسر کشور آزمون سراسری اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور یک‌هزار و ۴۶۸ داوطلب در دو دانشکده پزشکی و دانشکده مهارت و کارآفرینی در روزهای پنج‌شنبه و جمعه ۶ و ۷ اردیبهشت‌ سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد روز پنج‌شنبه میزبان ۸۶۱ داوطلب در دو رشته علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی است که از این تعداد ۵۰۵ داوطلب خانم و مابقی آقا هستند.

معاون امور آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد افزود: روز جمعه نیز ۶۰۷ داوطلب خانم رشته علوم تجربی در دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد در ماراتن کنکور سراسری با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

خراسانی گفت: آزمون سراسری علوم انسانی، ریاضی و فنی و تجربی در شیفت صبح روزهای ۵ شنبه و جمعه رأس ساعت ۸ صبح آغاز می‌شود و درب‌های حوزه‌های امتحانی رأس ۷:۳۰ بسته خواهد شد که لازم است داوطلبان نیم ساعت قبل از بسته شدن درهای حوزه‌های آزمون در محل دانشگاه حضور داشته باشند؛ چراکه از ورود داوطلبان پس از بسته شدن در حوزه‌های امتحانی ممانعت خواهد شد.

وی با تأکید بر داشتن کارت شناسایی معتبر برای ورود به حوزه آزمون متذکر شد: هر داوطلب برای حضور در جلسه آزمون باید علاوه بر پرینت کارت شرکت در آزمون گروه آزمایشی مربوطه، اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه عکس‌دار، چند مداد سیاه، تراش، مداد پاکن و یک سنجاق یا سوزن همراه داشته باشد و از آوردن هرگونه وسایل اضافی از جمله کیف دستی، دستگاه‌های الکترونیکی (تلفن همراه، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند و...)، ماشین حساب و یادداشت خودداری کند.

خبرنگار : متین لنگری

انتهای خبر /

کد خبر: 1228228 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد آزمون سراسری

دیگر خبرها

  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • طهرانچی: نسل جوان به دنبال توانایی است، نه دانایی
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی