Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با تبریک مجدد میلاد مسعود نبی اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، اهل بیت (ع) را طریق الی الله و توسل به آن‌ها را موجب اقتراب به ساحت حق تعالی دانست و با گرامیداشت هفته وحدت تصریح کرد: امروز وحدت در جهان اسلام برای دفع حملات و خطرات دشمنان و خنثی ساختن توطئه‌های آنان، یک ضرورت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا از ائتلاف‌های مبتنی بر تفرقه در منطقه برای بقای رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند

رئیس دستگاه قضا افزود: قرن هاست که کشور‌های استعماری از طریق اختلاف افکنی میان کشور‌های اسلامی به دنبال تحقق اهداف شوم خود هستند و این سیاست، امروز آشکارتر از گذشته در رفتار و گفتار سردمداران کشور‌های سلطه به چشم می‌خورد؛ چنانکه می‌بینیم هیئت حاکمه آمریکا آشکارا از ائتلاف‌های عجیب در منطقه که مبتنی بر تفرقه میان کشور‌های اسلامی است، صرفا برای بقای رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند.

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه استعمارگران در طول قرن‌های متمادی همواره القا کرده اند که کشور‌های اسلامی نمی‌توانند به صورت مستقل، سر پا بمانند و برای ادامه حیات خود نیازمند تکیه بر کشور‌های غربی هستند، اظهار کرد: امروز رئیس جمهور نادان آمریکا، این تفکر کهنه و نخ نما را با صدای بلند اعلام می‌کند و خطاب به عربستان می‌گوید شما گاو شیرده هستید و دو هفته هم نمی‌توانید بدون حمایت ما دوام بیاورید. چنین عبارات تحقیرآمیزی، در امتداد همان سیاستی است که می‌خواهد القا کند، ادامه حیات کشور‌های مسلمان، ارتباط مستقیمی با میزان تبعیت این کشور‌ها از سلطه گران دارد.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ۴۰ سال است که در مقابل این تفکر ایستاده، خاطرنشان کرد: همین مقاومت است که باعث شده ملت بصیر ایران اسلامی طی همه این سال‌ها مورد شدیدترین هجمه‌ها و تحریم‌ها از سوی غرب خصوصا آمریکا قرار گیرند.

میراث دار گاوچران‌های طپانچه به دست، ملتی با هزاران سال تمدن را «تروریست» می‌خواند

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اظهارات اخیر رئیس جمهوری آمریکا تصریح کرد: رئیس جمهور شیرین عقل و نادان ایالات متحده آمریکا ادعا کرده که ملت ایران تروریست است. اینکه کسی یک ملت رشید، بصیر و دارای پشتوانه چند هزار ساله تمدنی را «تروریست» بخواند، بسیار تعجب آور و گزاف است. نمی‌توان پذیرفت که میراث دار گاوچران‌های طپانچه به دست با آن سابقه کثیف اخلاقی اش، ملتی بزرگ را متهم به تروریست بودن کند.

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: جمهوری اسلامی در طول ۴۰ سال گذشته، یک سخن واحد در یک مسیر واحد داشته و آن، «مقابله با سلطه» بوده که بخشی از فرایند سلطه گری نیز بهره مندی از تروریسم است. جمهوری اسلامی، خود قربانی تروریسم است و افکار عمومی جهان شاهد است تروریست‌هایی که روزگاری در ایران جولان می‌دادند و مردم بی گناه را به خاک و خون می‌کشیدند، امروز در دامان غربی‌ها مشغول استراحت هستند و هر از گاهی به عنوان یک ابزار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به پدید آوردن «داعش» توسط آمریکا به اذعان شخص ترامپ در جریان رقابت‌های انتخاباتی، تصریح کرد: عجیب است که آمریکا پدیدآورنده و حامی داعش بوده، اما جمهوری اسلامی که در برابر داعش و گروه‌های تروریستی مقاومت کرده و توانسته بساط آن‌ها را در سوریه و عراق برچیند، متهم به تروریست بودن می‌شود.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به حملات شیمیایی اخیر به شهر حلب در سوریه توسط تروریست‌ها یادآور شد: کشور‌های سلطه، روزگاری به بهانه مقابله با سلاح‌های کشتار جمعی به عراق حمله کردند در حالیکه خودشان زرادخانه‌های صدام را از این سلاح‌ها پر کرده بودند. امروز هم در حلب، حملات شیمیایی صورت می‌گیرد، اما چون از جانب تروریست هاست، هیچ صدایی از حامیان آن‌ها به گوش نمی‌رسد. این دقیقا همان ارزش‌های آمریکایی مورد تاکید سردمداران این کشور است که صراحتا می‌گویند «از ما اسلحه بخر و با خیال آسوده جنایت کن».

آیت الله آملی لاریجانی خطاب به مدافعان دروغین حقوق بشر در غرب بویژه آمریکا گفت: ننگتان باد با این ارزش‌ها و حقوق بشری که از آن دم می‌زنید. امروز در یمن با بمب‌های شما مردم بی گناه سلاخی می‌شوند، اما به خاطر آنکه با عربستان قرارداد دارید و مدعی هستید که سرمایه سعودی‌ها برایتان ایجاد شغل کرده است، هیچ سخنی از این جنایات به زبان نمی‌آورید. آن خبرنگار سعودی را به فجیع‌ترین شکل ممکن به قتل رساندند و در حالی که طبق گزارش‌های سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی خودتان برای شما محرز شده است که بن سلمان در این جنایت نقش داشته، می‌گویید ما نمی‌توانیم کاری کنیم، چون پول آن‌ها برای ما مهم است!

آمریکا «حقوق بشر» را با ۴۰۰ میلیارد دلار قرارداد تسلیحاتی زیر پا می‌گذارد

رئیس قوه قضاییه با ابراز تاسف نسبت به انحطاط اخلاقی دنیای مدعی تمدن غرب، تصریح کرد: البته حکام سابق آمریکا نیز همینطور بودند، اما وقاحت آن‌ها اکنون آشکارتر و عریان‌تر شده و تصریح می‌کنند ما حقوق بشر را زیر پا می‌گذاریم، چون قرارداد تسلیحاتی چهارصد میلیارد دلاری بسته ایم و پول عربستان در کشور ما شغل ایجاد کرده است.

آیت الله آملی لاریجانی افزود: در واقع همانگونه که برخی مسئولان غربی نیز به این معنا اشاره کرده اند، آمریکا می‌گوید اگر طرف قرارداد ما باشید و به ما سود برسانید، می‌توانید هر کاری خواستید انجام دهید و هر ارزشی را زیر پا بگذارید.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه جمهوری اسلامی با چنین روندی مخالف است، خاطرنشان کرد: اگر جمهوری اسلامی صدمات و لطمات و تحریم‌های چهل ساله را از ناحیه دشمن تحمل کرده، بر اساس پایه­های محکم ارزشی و ایمانی بوده است و می‌داند که دفاع کشور‌های غربی از حقوق بشر، کذب محض است؛ وگرنه چگونه می‌توان بین مردم یمن و یک آمریکایی که در جایی کشته می‌شود، تفاوت قائل شد؟ امروز صد‌ها و هزاران یمنی از کودک و بزرگ، اینگونه به نحو فجیع تحت فشار و محاصره هستند و به قتل می‌رسند، اما چون آمریکا با عربستان قرارداد دارد می‌گوید بمب می‌فروشیم تا بر سر شما بریزند!

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه دلیل مقاومت جمهوری اسلامی، این رفتار ننگین و شرم آور کشور‌های سلطه است، تاکید کرد: امروز جبهه مقاومت با محوریت جمهوری اسلامی، پناه ملت‌های مظلوم است و ما مطمئنیم این جبهه به فضل و عنایات خاصه الهی، ان شاءالله پیروز میدان خواهد بود.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با گرامیداشت هفته بسیج، این شجره طیبه را که به ابتکار امام راحل (قدس الله نفسه الزکیه) پایه گذاری شد، نعمتی عظیم برای ملت ایران توصیف کرد و گفت: بسیج در واقع تبلور ورود به صحنه مقاومت، دفاع، حفظ امنیت و سازندگی است. امروز، روحیه جهادی در بسیج حلّال بسیاری از مشکلات است و ما امیدواریم که این روحیه همچنان حفظ شود.

الگوبرداری از بسیج در منطقه موجب عقب راندن دشمنان شده است

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به الگوبرداری کشور‌های منطقه از ساختار «بسیج»، اظهار کرد: الگویی که عراق و سوریه از بسیج گرفتند، موجب عقب راندن دشمن شد و ما خوشحالیم که جمهوری اسلامی توانسته است با این الگوی موفق، بسیاری از مشکلات را پشت سر بگذارد. امروز هم امیدواریم بسیج در صحنه اقتصاد کشور با اقتدار ورود یابد و به مردم کمک کند، زیرا کمک به مردم، یک اصل است. امروز بسیج در بحث پیشگیری از جرایم و کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز کمک قابل توجهی به قوه قضاییه می‌کند و برنامه‌های خوبی را در این زمینه طراحی کرده اند. امیداوریم هم بسیج حقوقدان‌ها و هم کل بسیج بتوانند در زمینه حل مشکلات حقوقی – قضایی، اجتماعی و دفع آسیب‌ها به جامعه کمک کنند.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، بر همکاری قوا برای حل این مشکلات تاکید کرد و گفت: بار اصلی مسئولیت برای حل مشکلات بر دوش قوه مجریه است، منتها قوای دیگر نیز باید به دولت کمک کنند. بحمدالله با تشکیل شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوا برخی از گره­ها در حال گشوده شدن است و به تدریج شاهد ثبات و وضعیت بهتری خواهیم بود.

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه مسئله اقتصاد و معیشت، محور اصلی نفوذ دشمن و ضربات او است، یادآور شد: هنوز تا حل کامل مشکلات فاصله داریم و دولت محترم نیز باید تدبیر خود را افزایش دهد. قوای دیگر هم باید همکاری کنند و در این میان مسائل و مشکلات قشر‌های مختلف را باید مورد توجه جدی قرار داد.

رئیس قوه قضاییه در ادامه به برخی مشکلات کارگران و مطالبات آنان اشاره کرد و گفت: امروز قشر کارگر تحت فشار‌های معیشتی بسیار زیادی است. به هر حال، حقوق ثابتی داشته اند و یک باره قیمت ارزاق و اجناس بالا رفته است. ما باید به حل مشکلات آن‌ها توجه داشته باشیم. گاهی ماه‌ها حقوق کارگران به تعویق می‌افتد؛ چگونه زندگی کنند؟ این مسائل، دو وجه دارد؛ یکی وجه اجرایی است که دادگستری، سازمان بازرسی کل کشور و سایر نهاد‌های مسئول باید در جایی که بحث حقوق عمومی مطرح است به موضوع ورود پیدا کنند و اگر مسئولی کوتاهی می‌کند، با او برخورد شود.

دشمن در صدد استفاده از ابزار «مطالبات کارگری» است

آیت الله آملی لاریجانی ادامه داد: وجهه دیگر، سوء استفاده دشمن از برخی خلاء‌ها و کاستی هاست. با کسانی که بخواهند از کارگران عزیز، در مسیر رسیدن به مطالباتشان بهره برداری ابزاری کنند و با ورود افراد بیگانه از محیط کارگری، به بهانه مطالبات کارگران نظم کشور را بر هم بزنند باید برخورد شود. این قبیل مسائل، ابزار دشمن است و برخی در صدد بهره گیری از این ابزار هستند. هیچگاه با اغتشاش، بحران و اقدامات خلاف نظم عمومی، مطالبات به نتیجه نخواهد رسید.

رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: مطالبات کارگران عزیز باید در یک فضای معقول، با تفاهم‌های منطقی با پیمانکاران و با ورود دولت و دستگاه قضایی به نتیجه برسد. اینکه عده‌ای این مطالبات را بخواهند و عده­ای بهانه کنند و نظم و انتظام کشور را به هم بریزند، قابل قبول نیست. در عین حال تأکید می‌کنم که دولت محترم نیز باید مسئله معیشت کارگران را واقعاً مد نظر داشته باشد و در جا‌هایی که مشکلاتی پدید می­آید فوراً رسیدگی کند. ما از زحمات دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات، تشکر می‌کنیم، اما در عین حال تاکیدمان این است که مسائل سر وقت خود و به موقع حل و فصل شوند تا نتیجه بخش باشند.

آیت الله آملی لاریجانی همچنین با تاکید بر ضرورت دقت در واگذاری‌ها و نظارت کامل دولت بر روند کار واحد‌هایی که به بخش خصوصی واگذار می‌شوند، تصریح کرد: باید دقت شود که بخش خصوصی دقیقا می‌خواهد به چه شکل عمل کند. نباید روند کار به گونه‌ای باشد که عده‌ای بخواهند از منافع یک کارخانه سوء استفاده کنند و سپس معیشت کارگران را به خطر بیندازند. دولت باید در عین واگذاری بخش‌های دولتی به بخش خصوصی، نظارت تام داشته باشد و شرط اصلی و اساسی­اش نیز نگهداری کارگران در بستر کار کارخانه باشد؛ نه اینکه کارخانه را بفروشند و فردی هم که خریدار است، از فضای فیزیکی کارخانه استفاده کند و زمین‌های آن را بفروشد! شرط اساسی این است که کارخانه باید به قوت خود باقی باشد.

واگذاری‌ها به بخش خصوصی باید معقول، منطقی و با نظارت تام دولت باشد

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر حمایت دستگاه قضایی از سرمایه گذاری بخش خصوصی، واگذاری معقول و منطقی با نظارت تمام را از ارکان یک واگذاری صحیح دانست و خاطرنشان کرد: ان شاءالله همه قوا دست به دست هم بدهند و در جهت حل مشکلات کارگران و کارمندان که اقشار ضعیف جامعه به لحاظ درآمدی هستند، گام بردارند.

آیت الله آملی لاریجانی در پایان با اشاره به زلزله شامگاه یکشنبه در کرمانشاه، از پیگیری‌های خود در تماس با استاندار کرمانشاه و رئیس کل دادگستری این استان خبر داد و اظهار کرد: حسب گزارش‌هایی که دریافت کردم، بحمدالله این زمین لرزه تلفات جانی نداشته و عمده مصدومان نیز به صورت سرپایی مداوا شده اند. ما ضمن ابراز همدردی با هموطنان عزیزی که در این شرایط آب و هوایی با مشکل روبه رو شده اند، از دولت محترم می‌خواهیم که تمام تلاش خود را برای حل مشکلات این عزیزان به کار ببندد و از مقامات قضایی و انتظامی استان نیز می‌خواهیم که در بحث حفظ امنیت مناطق حادثه دیده از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.

براساس این گزارش، ادامه بحث و بررسی پیرامون «دستور العمل نظارت و پیگیری احیای حقوق عامه» در دستور کار امروز مسئولان عالی قضایی قرار داشت و مواد دیگری از آن به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی بخش خصوصی رژیم صهیونیستی داعش آیت الله آملی لاریجانی اعتراض کارگران هفت تپه اعتراضات هفت تپه 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۵۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد

رئیس جمهور تصریح کرد: آنچه از ابتدای دولت نیز تحت عنوان گشت ارشاد مدیران مطرح شد تاکیدی بر اهمیت موضوع نظارت درون سازمانی بر عملکردها، پیش از نظارت و بازرسی از سوی دیگر نهادها بود که باید به‌صورت ویژه در دستورکار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در جلسه عصر امروز یکشنبه هیئت دولت، سرکوب شدید اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی و ضرب و شتم و بازداشت اساتید و دانشجویان در دانشگاه‌های غربی بویژه در آمریکا را برگ دیگری از رسوایی مدعیان آزادی بیان عنوان و تصریح کرد: امروز به برکت خون مطهر شهدای مظلوم غزه چهره واقعی تمدن غربی بیش از پیش برای مردم جهان آشکار و مشخص شده است که مدعیان آزادی بیان، به چیزی غیر از حفظ سلطه‌گری خود پایبند نیستند.

رئیسی: ایران تحریم‌ناپذیر استوی در ادامه، خیزش دانشجویان، اساتید و نخبگان غربی در حمایت از مردم مظلوم غزه را رویدادی بزرگ و دارای ابعادی گسترده توصیف کرد و ضمن تقدیر از نقش‌آفرینی رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی در آشکار کردن و به تصویر کشیدن ماهیت بدون روتوش غربِ مدعی افزود: بدون تردید این خیزش و بیداری در مقابل ظلم و جنایت و سلطه‌گری با اعمال خشونت، ضرب و شتم و بازداشت اساتید و دانشجویان حامی مظلومین غزه خاموش نخواهد شد.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در جلسه امروز هیئت دولت با تاکید بر اهمیت موضوع کنترل و نظارت مدیران بر عملکرد زیرمجموعه خود،‌ تصریح کرد‌:‌ آنچه از ابتدای دولت نیز تحت عنوان گشت ارشاد مدیران مطرح شد تاکیدی بر اهمیت موضوع نظارت درون سازمانی بر عملکردها، پیش از نظارت و بازرسی از سوی دیگر نهادها بود که باید به‌صورت ویژه در دستورکار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد.

رئیس جمهور در ادامه ضمن ابراز رضایت از گزارشات مسئولان اقتصادی دولت درباره کاهش تورم، کنترل و کاهش رشد نقدیندگی و کاهش قیمت ارز، استمرار این روند را نیازمند کنترل و مراقبت ویژه دستگاه‌های مربوط دانست و در این راستا تشکیل منظم شورای اقتصاد و ستاد تنظیم بازار را ضروری دانست.

رئیسی همچنین برنامه بازدید خود از مناطق 17 و 18 شهر تهران را اقدامی در راستای سفرهای استانی و ارتباط نزدیک با مردم این مناطق به منظور پیگیری و رفع مشکلات‌شان دانست وبا بیان اینکه حضور مسئولان در میان مردم و ارتباط نزدیک با آنها از نظر اثرگذاری هیچ جایگزینی ندارد،‌ از همه وزرا خواست ضمن توجه ویژه به ارتباط‌گیری با مردم و شنیدن مشکلات و مطالبات آنها برای آن بخش از مردم جامعه که امکان ارتباط مستقیم با دولتمردان ندارند نیز برنامه‌ریزی کنند.

وی ناظر به گزارش وزیر راه شهرسازی درباره ضرورت اصلاح نقاط حادثه‌خیز در جاده‌های کشور، تصریح کرد‌: اقتضای قانون و تدبیر نیز آن است که ما با پیشگیری قبل از وقوع حادثه نسبت به رفع زمینه‌های آن اقدام و تا جایی که امکان دارد از وقوع خسارات و حوادث جلوگیری کنیم.    

در ابتدای این جلسه معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به حضور و بازدید رئیس جمهور و تعدادی از وزرا در مناطق 17 و 18 تهران ، این اقدام را اولین برنامه از سلسله برنامه‌های بازدید از مناطق مختلف پایتخت به منظور پیگیری و رفع مشکلات مردم تهران هم راستا با برنامه سفرهای استانی دانست و از تداوم آن در دیگر مناطق تهران با توجه به تراکم جمعیتی موجود در پایتخت خبر داد.

معاون اجرایی رئیس جمهور همچنین با اشاره به ورود دولت به موضوع کالاهای رسوبی در بنادر و گمرکات با دستور رئیس جمهور گفت‌: با اقدامات صورت گرفته میزان رسوب کالا در بنادر و گمرکات  به حداقل ممکن رسیده و از میزان متوسط دنیا هم پایین‌تر است که این از دستاورد مهم دولت در  دو سال و نیم گذشته  است.

وی در ادامه تصریح کرد‌: مشکل معدود کالاهایی که از این فرایند باقی‌مانده بود نیز  با پیگیری جدی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزیر جهاد کشاورزی در چند روز اخیر حل و فصل و مقرر شد این کالاها یا مرجوع شده یا برای مصرف دامی به کشور وارد شود.

وزیر جهاد کشاورزی نیز در گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای حل و فصل محموله حاوی روغن در بندر عباس که مورد تاکید جدی رئیس جمهور بود گفت: از سه کشتی حامل روغن که از سال 99 وارد بندر عباس شده بودند، محموله دو کشتی از سازمان غذا و دارو مجوز گرفته و ترخیص شده‌اند و محموله سوم که مورد تایید مراجع ذی‌صلاح قرار نگرفت، نیز با پیگیری‌ها صورت گرفته از سوی معاون اول رئیس جمهور،‌ مالک محموله پذیرفت با پرداخت هزینه بارگیری و حل و نقل، محموله سوم را مرجوع کند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در جلسه امروز به تقدیر رهبری معظم انقلاب از نظام سلامت کشور به‌عنوان یکی از قوی‌ترین و بی‌نظیرترین نظامات سلامت در منطقه و همچنین خدمات وسیع درمانی و پزشکی به مناطق محروم که در تاریخ جمهوری اسلامی ایران بی‌نظیر است اشاره کرد و گفت‌: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تلاش مضاعف این روند را ادامه خواهد داد و با بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های نظارت بر سلامت و درمان به صورت مستمر سلامت مردم را پایش و کنترل می کند.

وزیر راه و شهرسازی نیز گزارشی از بهره برداری از 8 هزار 400 واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن در استان آذربایجان شرقی ارائه کرد و گفت: خوشبختانه تا امروز عملیات اجرایی  2 میلیون و 540 هزار واحد مسکونی در بخش‌های مختلف از جمله 264 هزار واحد در بافت فرسوده و 500 هزار واحد روستایی آغاز شده و در فرایند ساخت قرار دارند و  همچنین 128 هزار و 500 مسکن مهر نیز تحویل شده است.

وزیر راه و شهرسازی همچنین به اقدامات صورت گرفته در اصلاح و رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای در دولت مردمی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 725 نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای اصلاح و رفع شده و  امسال با هدف‌گذاری صورت گرفته بنا داریم مشکل نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای را تا حد زیادی حل کنیم که البته این مهم  به 20 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وزیر دادگستری نیز در این جلسه از به صفر رسیدن پرونده پرداخت دیه از بیت المال خبر داد و افزود:‌ در سال گذشته برای اولین بار در این دولت توانسته‌ایم پرونده‌ پرداخت دیه‌هایی که به عهده دولت بوده با کمک سازمان برنامه و بودجه به صفر برسانیم و درصدد هستیم مشکل تعداد اندکی از پرونده‌های باقی‌مانده که دارای اشکال و ایراده بوده نیز رفع کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • دشمن به دنبال بزرگنمایی مشکلات کارگران است
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند
  • کارگران و کارفرمایان دو بال سخت‌کوش تولید هستند
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد