Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@23:26:11 GMT

جدیدترین راه درمانی آلرژی در ایران

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۸۶۸۱۰

جدیدترین راه درمانی آلرژی در ایران

داروسازی دکتر عبیدی که در عرضه داروهای نوین و اثربخش در کشور پیشرو است، به تازگی داروی جدید دس لوراتادین را که جدیدترین آنتی‌هیستامین نسل دوم است، با نام تجاری نئوتادین برای درمان آلرژی تولید کرده و در اختیار پزشکان و بیماران قرار داده است. این اولین آنتی هیستامینی  است که عوارض ناخواسته سایر آنتی هیستامین‌های موجود به ‌ویژه اثر خواب‌آلودگی را نداشته، در کوتاهترین زمان ممکن اثر کرده و اثر آن بیش از یک شبانه‌روز باقی می‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماری آلرژی در سطح جهان رو به افزایش است، به‌طوری‌که بر طبق مطالعات از هر پنج نفر، یک نفر به بیماری آلرژی مبتلا است. نشانه‌هایی همچون آبریزش بینی، عطسه، سرفه، تنگی نفس و کهیر از علائم متداول آلرژی هستند که باعث بروز خستگی و ناتوانی، خواب‌آلودگی، کاهش کیفیت خواب و کاهش بهره‌وری در محل کار می‌شود و در نهایت به کاهش کیفیت زندگی افراد آلرژیک منجر می‌شود. اکثر داروهایی که تا‌کنون در درمان آلرژی مورد استفاده بوده‌اند باعث خواب‌آلودگی می‌شوند و یا اثربخشی کوتاهی دارند و افراد مجبورند چندین قرص را در طول یک‌روز برای کنترل علائم آلرژی مصرف کنند. داروسازی دکتر عبیدی با تولید داروی نئوتادین (دس لوراتادین) گامی جدید در درمان این بیماران برداشته است.

در تحقیقی که روی 80 هزار نفر از بیماران مبتلا به آلرژی انجام شده‌است، آن دسته از بیمارانی که آنتی هیستامین نسل دوم یا همان دس لوراتادین را به عنوان داروی آلرژی مصرف کرده‌اند بعد از 28 تا 60 دقیقه، تمام نشانه‌های آلرژیک آن‌ها کنترل شده‌است. بنابر این یکی از ویژگی‌های اصلی این داروی آلرژی شروع اثر سریع آن است، بطوریکه علائم آلرژی درکمتر از یک ساعت پس از مصرف، کنترل می­­شود.

به گفته رضا فرید حسینی فوق‌تخصص و پیشکسوت آسم و آلرژی ایران، داروی نئوتادین به دلیل ویژگی­های خاصی که دارد و آن­ را از سایر آنتی‌هیستامین­های موجود متمایز می­سازد، از جمله پایداری تا 27 ساعت، مصرف یک دوز در طی 24 ساعت، عوارض جانبی ناچیز و عدم ایجاد خواب آلودگی است و گزینه مناسبی برای درمان آلرژی‌های کودکان و بزرگسالان است.

لازم به ذکر است که داروی نئوتادین در مرداد 97 توسط دکتر قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت در داروسازی دکتر عبیدی رونمایی شد. نئوتادین در دوشکل دارویی، قرص و شربت است که قرص 5 میلی گرمی آن تولید و در داروخانه های کشور توزیع شده است و شربت آن که برای کودکان بالای 6 ماه نیز قابل مصرف است در ماه های آتی تولید و توزیع خواهد شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: درمان آلرژی دارو دکتر عبیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۶۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان غذا و دارو مجوز مصرف روغن آفتابگردان آلوده به سموم را نمی‌دهد

به تازگی انتشار خبر توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته در برخی از رسانه‌ها، جنجال به پا کرده است. براساس ادعای برخی رسانه‌ها، با وجود تأکید صریح سازمان غذا و دارو مبنی بر مسمومیت روغن‌ها به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها و تاریخ مصرف گذشته بودن روغن‌ها، دستور ترخیص بیش از ۴۷ هزار تن از آن‌ها و توزیع در کشور، صادر شده است.

یوسف صادقیان؛ مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان این که این میزان روغن خام آفتابگردان در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده است، اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز این روغن در آن زمان اقدام کرده است که به دلیل مغایرت در باقی مانده سموم دفع آفات نباتی، این محموله نتوانست مجوز ترخیص اخذ کند.

وی افزود: وارد کننده این روغن درخواست نمونه‌برداری دوباره را ارائه کرد که باتوجه به اینکه کالا، یک کالای استراتژیک بود سازمان غذا و دارو با این درخواست موافقت کرد که این آزمایش ها بار دیگر تکرار شد. سه مرحله نمونه‌برداری و پنج بار آزمایش انجام شد و در همه موارد نمونه‌برداری، عدم انطباق در باقی مانده سموم دفع آفات محرز شد.

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در همین راستا هم به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان، عدم ترخیص و لزوم مرجوع کردن آن ابلاغ شد. این آزمایش ها، هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشوری در حوزه غذا انجام شده و بنابراین اعلام می‌کنیم که این محموله روغن از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد و اقدامات قانونی نیز توسط مرجع قضایی در دست اقدام است تا این کالا مرجوع شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • دلایل خودکشی پزشکان از زبان رئیس سازمان نظام پزشکی
  • با این 8 روش بدن‌تان را پاکسازی کنید
  • سازمان غذا و دارو مجوز مصرف روغن آفتابگردان آلوده به سموم را نمی‌دهد
  • فواید شگفت انگیز خوردن عسل قبل از خواب
  • این غذاها و داروها را با هم مصرف نکنید؛ از وارفارین و زغال اخته تا الکل و آنتی هیستامین
  • برای رفع یبوست این میوه را مصرف کنید
  • ترفندهایی برای سرحال شدن بعد از خواب شبانه
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال