Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: باید پای کسب و کارهای دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها و شرکت‌های نوآور به میدان صنعت هوایی و فضایی باز شود تا به کمک بخش خصوصی جامعه طعم شیرین فناوری و نوآوری را در پیشرفت و حل چالش‌ها احساس کند.

به گزارش ایسنا، سورنا ستاری در نهمین نمایشگاه صنعت هوایی ایران (ایران ایرشو) که با حضور وزیر دفاع در کیش برپا شد، به ضرورت تعامل بخش خصوصی با صنعت هوایی و فضایی اشاره کرد و گفت: این همایش و نمایشگاه باعث می‌شود ضمن آنکه دستاوردهای فعالان این حوزه به نمایش دربیاید، فرصتی را برای فناوران، نوآوران بخش‌های پژوهشی و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رونق  با چاشنی سرمایه‌گذاری

به  گفته ستاری، سرمایه‌گذاری دولت در عرصه‌های فناوری از جمله هوایی و فضایی اگر چه لازم و اجتناب‌ناپذیر است، رخ نمایی دستاوردهای این صنعت و رونق آن با حضور سرمایه‌گذاری بخش خصوصی پیوندی ناگسستنی دارد.

وی حضور شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های بخش خصوصی را تجلیگاه ظرفیت‌های نهان کشور ما در حوزه هوایی دانست و ادامه داد: برای رونق صنعت هوایی مانند تمامی صنایع دیگر لازم است تا مردم طعم شیرین فناوری را در زندگی خود احساس کنند؛ این مهم با حضور کسب و کارهای دانش‌بنیان استارتاپ‌های بخش خصوصی محقق می‌شود و این کسب و کارها ضمن رونق اشتغال، خلق ارزش افزوده و با تکیه بر توانمندی‌های بومی، نتیجه زحمات و تلاش‌های فناوران و پژوهشگران را در کشور آشکارتر می‌کند.

ارمغان دانش‌بنیان هوایی و فضایی با تجهیزات همپای روز دنیا

ستاری با بیان اینکه ارمغان دانش‌بنیان هوایی و فضایی وجود تجهیزات و فناوری‌های بومی همپای بالاترین استانداردها و یافته‌های روز دنیاست، ادامه داد: امروز دستاوردها و توانمندی‌هایی داریم که افتخار آفرین است، اما برای استمرار این روند، باید راه برای حضور کسب و کارهای دانش بنیان و بخش خصوصی، به کمک ایجاد یک زیست بوم مساعد و سازگار با کارآفرینی، هموار شود.

وی، ارزش آفرینی هزاران استارتاپ و کسب و کار دانش بنیان در سپهر اقتصاد کشور در همین چند سال اخیر را مصداق بارزی از ضرورت مساعدکردن محیط کسب و کار دانست و اضافه کرد: رسوخ فناوری در جامعه به دست استارتاپ‌ها شدنی است و  باید به کمک کسب و کار  فرهنگ فناوری‌های هوایی و فضایی را میان مردم گسترش دهیم، چراکه توانایی‌های ما در این حوزه‌ها صرفاً  محدود به موشکی و دفاعی نیست و می‌شود در قالب کسب و کارهای دانش‌بنیان و  استارتاپی خدمات و محصولات خوبی به مردم ارائه کرد.

ستاری، به تلاش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال‌های اخیر برای ایجاد بازار شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و استارتاپی به ویژه حوزه هوایی و فضایی اشاره و بیان کرد: اکنون در مرحله‌ای قرار داریم که امید داریم همچون زیست فناوری، سلول‌های بنیادی یا نانوفناوری که محصولات دانش‌بنیان موفقی را در این حوزه‌ها به منطقه عرضه می‌کنیم، ورود عرصه‌های دانش‌بنیانی به صنعت هوایی نیز با پیمودن نخستین گام های خود به یک صنعت مردمی و ثروت آفرین بدل شود.

ایران جزو ۵ کشور برتر تولیدکننده پهپاد دنیا

ستاری همچنین در این مراسم با اشاره به اهمیت توسعه صنعت هوافضا با همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان بخش خصوصی بیان کرد: با استفاده از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها به رشد و توسعه بیشتری دست خواهیم یافت. همچنین با راه‌اندازی دانشگاه‌های هوا و فضا زمینه لازم برای رشد و توسعه صنعت حمل و نقل هوایی در کشور فراهم شده است و بر همین اساس، ایران نخستین کشور منطقه است که می‌تواند پهپاد تولید کند و ما جزو 5 کشور برتر دنیا در این عرصه هستیم.

رونمایی از دستاوردهای تازه

بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری، همزمان با نهمین نمایشگاه بین‌المللی هوایی که با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع، مرتضی بانک مشاور رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد از فناوری‌های  صنعت دفاعی در حوزه اتصال (LAP JOINT)، بالگرد 212 اورژانس و محفظه احتراق موتور فوکر 100 رونمایی شد.

نهمین نمایشگاه بین‌المللی هوایی به همت معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری از 5 تا 8 آذرماه در جزیره کیش برپا است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استارت آپ ها سورنا ستاری شرکت های دانش بنیان معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري نمایشگاه صنعت هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۷۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود

علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آیین افتتاح موزه این دانشگاه، با اشاره به اهمیت علم و فناوری در دنیای امروز، مطرح کرد:  آنچه موجب برتری کشورها می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

او گفت: اگرچه در کشور ما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد اما خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات رهبر معظم انقلاب و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد. ایجاد پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، مطرح کرد: اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم است توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

او این تولید را شامل تولید دانش بنیان دانست و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در آن هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.

وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

در ادامه ویدئوی از موزه دانشگاه امیرکبیر که روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت افتتاح شد را مشاهده می‌کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • فروش دانش‌ بنیان‌ها طی سال گذشته به ۵۳۰ هزار میلیارد تومان رسید
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران