Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نگرانی از دستاوردهای هسته ای ایران برای غرب صرفا بهانه بود زیرا امروز ایران تمام نگرانی های آنها را رفع کرده است.

به گزارش صدای ایران از باشگاه خبرنگاران، نشست عمومی چهل سال دستاورد در سایه مقاومت بعد از ظهر امروز( دوشنبه) در محل هتل آزادی در حاشیه کنفرانس مجمع عمومی وحدت اسلامی با حضور سعید جلیلی، آیت الله اراکی، محسن هاشمی، آیت الله تسخیری، علامه سید فضل الله، مجید بذرافکن، ایت الله اعرافی، شیخ بلال برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سعید جلیلی نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی در این نشست خاطرنشان کرد: بیش از پنج قرن است که غرب به دنبال یکه تازی در عرصه‌های مختلف جامعه جهانی است و می توان گفت که این تمدن به ویژه در ٧٣ سال گذشته و پس از جنگ جهانی دوم برای خود انحصاراتی را ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: استفاده از سلاح نامشروع هسته ای همچنین امتیاز وتو با یک منطق قدیمی استکباری ایجاد شده است و این امر بر اساس استدلالی مبنی بر این انجام می شود که هر کس قدرت بیشتری دارد امتیاز انحصاری خواهد داشت .

جلیلی خاطرنشان کرد:غرب بر مبنای این انحصارات به خود اجازه می‌دهد برای دنیا تعیین تکلیف کند و در نتیجه می‌توانیم حمایت از اشغال فلسطین و تجاوز به یمن را هم در همین راستا تعریف کنیم، در طول مدت زمانی که مسئول مذاکرات هسته‌ای با شش قدرت غربی را داشته ام مدام این سوال پرسیده می‌شد که چرا علی رغم اینکه غرب سلاح هسته‌ای دارد فعالیت سانتریفیوژهای ما را زیر نظر دارند؟ همچنین این سوال را می‌پرسیدند که قدرت‌های بزرگ از انقلاب اسلامی می‌ترسند و در عین حال دیگران راهم می‌ترسانند؟ راه اندازی پروژه اسلام هراسی و ایران هراسی برای چیست؟

عضو سابق تیم مذاکره کننده هسته ای گفت: موضوع هسته‌ای صرفا یک بهانه بود و امروز بعد از اذعان خودشان به پایبندی ایران به تعهداتش باز این سوال پیش می‌آید که این نگرانی‌ها برای چیست؟نکته اینجاست که علی رغم دشمنی‌هایی که در طول ٤٠ سال علیه کشورمان وجود داشته ، ایران اسلامی دستاوردهای بزرگی را کسب کرده است.دستاورد انقلاب در قدرت نرم افزاری و اندیشه دینی است که نشان داد اندیشه دینی می‌تواند در سیاست و اقتصاد هم موفق و محقق شود.

وی ادامه داد:نرم افزار اسلامی می‌تواند از تمدن غرب پیشی گیرد زیرا مبتنی بر اسلام ناب و ظهور تمدن اسلامی است، امروز این باور قبرای مردم ما به تجربه عینی تبدیل شده است که وقتی اسلام را انتخاب کنند حیاتی تازه می‌یابند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: سعید جلیلی برجام مذاکرات هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۷۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا،  سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در آستانه سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم در جمع اساتید و دانشجویان دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران، با اشاره به قرارگیری در آستانه نودمین سالگرد تأسیس دانشگاه تهران، گفت: ویژگی متفاوتی که آئین نود سالگی دانشگاه تهران نسبت به برنامه‌های هفتاد و هشتاد سالگی دارد، این است که تلاش کردیم قدمت نهاد علم در ایران را به سابقه دانشگاه تهران ضمیمه کنیم.

رئیس دانشگاه تهران به سابقه سنت دانشگاهی در ایران از جندی‌شاپور تا دانشگاه تهران اشاره کرد و افزود: این سابقه حتی در بین دانشگاهیان هم مغفول مانده و کمتر به آن توجه می‌کنیم. از این رو در سال ۱۴۰۲ طی مکاتبه‌ای رسمی به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد شد تا این سابقه به نوعی به تاریخ و قدمت دانشگاه تهران ضمیمه شود. جندی‌شاپور نماد نهاد‌های علم در ایران بوده و در سال ۲۰۱۷ میلادی از سوی یونسکو به‌عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان با ۱۷۵۰ سال سابقه معرفی شده است که البته این رکورد پیش از آن متعلق به دانشگاه بولونیا در ایتالیا با نزدیک به ۱۲۰۰ سال قدمت بوده است.

استاد دانشگاه تهران ادامه داد: افتخار بزرگ تعلق گرفتن پایه‌گذاری سنت دانشگاهی به ایران، در حالی مورد اذعان جهانیان است که خودمان کمتر در خصوص این داشته‌ها و هویت ایرانی- اسلامی مطالعه کرده و کمتر بر روی آن تبلیغ و فعالیت‌های ترویجی انجام داده‌ایم و جوانان ما کمتر از این سرمایه‌های ملی شناخت دارند. از دانشگاه تهران انتظار می‌رود که به‌عنوان دانشگاه پیشگام و نوآور بیشتر به این موضوع توجه داشته باشد و به تقویت هویت ایرانی-اسلامی برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی از طریق دانشگاه تمدن ساز که در گام دوم انقلاب اسلامی مورد توجه ویژه قرار گرفته است، بپردازد؛ و بدون شک آثار ارزشمند علامه شهید مطهری منبع بسیار ارزشمندی برای حرکت در این مسیر است.

مقیمی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر تمدن سازی دانشگاه، فراز‌هایی از کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران اثر شهید مطهری درباره نقش تمدن سازی نهاد علم در ایران از جندی‌شاپور و اذعان ویل دورانت که جندی‌شاپور را محور تمدن ایران در دوره ساسانی می‌داند را یادآوری کرد و بیان داشت: اینکه بگوییم دانشگاه تهران با قدمت ۹۰ ساله، نماد آموزش عالی ایران است، با واقعیت خیلی فاصله دارد. درست است که ۹۰ سال از قدمت مجموعه ساختمان‌های فعلی نماد آموزش عالی کشور که در سال ۱۳۱۳ ساخته شده است می‌گذرد؛ ولی وقتی به سیر تکامل و زنجیره چرخه عمر دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران را بررسی می‌کنیم، در مرحله قبلی به دارالفنون می‌رسیم و هر چه که به گذشته برمی‌گردیم به نهاد‌های آموزش عالی همچون ربع رشیدی، نظامیه‌ها و در نهایت به جندی‌شاپور می‌رسیم.

وی افزود: بر اساس مصوبه اولین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳ که با حضور رئیس‌جمهوری برگزار شد، سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد و شورای عالی انقلاب فرهنگی مأموریتی به دانشگاه تهران سپرد تا برای اینکه دانشگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه تهران نقش محوری تمدن سازی را ایفا کنند، طرح جامعی ارائه شود و برای ارتقای فرهنگ و تمدن ایرانی-اسلامی بر محور نهاد علم تلاش شود. اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران می‌توانند نقش‌آفرینی ویژه‌ای در این زمینه داشته باشند.

رئیس دانشگاه تهران ادامه داد: وقتی به سیره نظری و عملی شهید مطهری نگاه می‌کنیم، ملاحظه می‌شود که ایشان استاد و معلمی در تراز دانشگاه تمدن ساز است و شخصیتی است که نقش تمدن سازی را به اندازه چند نهاد علمی ایفا کرده است؛ لذا انتظار می‌رود اساتید دانشگاه همین نقش را ایفا کنند تا بتوانیم به اهداف تمدن سازی دانشگاه نائل شویم. آثار و نوشته‌های شهید مطهری همان چیزی است که نیاز امروز ما است و هیچ وقت کهنه نمی‌شود. یکی از مهم‌ترین منابع ما در زمینه مطالعه تمدن سازی دانشگاه، آثار شهید مطهری است که باید به سهم خودمان در تقویت این مجموعه تلاش کنیم.

مقیمی در پایان از برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران زمین هم‌زمان با نود سالگی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: بر اساس آثار شهید مطهری، دانشگاه جندی‌شاپور نقطه عطفی است که وجوه مشترکی را برای تمدن اسلامی و ایرانی ایجاد کرد. امروز اگر می‌خواهیم به تمدن نوین اسلامی ایرانی دست یابیم، دانشگاه باید یکی از مهم‌ترین کانون‌های توجه ما باشد؛ لذا امروز به شدت به آثار شهید مطهری نیاز داریم تا با رویکرد دانشگاه تمدن ساز بتوانیم آثار مورد نیاز درباره قدمت نهاد علم در ایران را استخراج و نقشه راهی بر اساس اندیشه شهید مطهری تنظیم کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد
  • مقیمی: سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • سابقه دانشگاه جندی شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • جنبش های دانشجویی اخیر ریشه در فطرت های بشری دارد
  • مطهری امام
  • دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند
  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • رسانه‌های جبهه مقاومت روز به روز قدرت بیشتری می‌گیرند