Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- جنبش انصارالله یمن از مواضع مردم تونس، الجزایر، مصر و موریتانی در مخالفت با سفر محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به کشورشان استقبال کرد و افزود که ملت های آزاده از رفتارهای آل سعود به تنگ آمده اند.

به گزارش دوشنبه شب ایرنا به نقل از شبکه خبری المیادین،جنبش انصار الله یمن با صدور بیانیه ای اعلام کرد که مخالفت مردم تونس، الجزایر، مصر و موریتانی با سفر بن سلمان به کشورشان بیانگر آن است که آنها مخالف آلوده شدن کشور خود به قدم های ولیعهد سعودی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ولیعهد عربستان سعودی روز پنجشنبه (اول آذر) ریاض را به مقصد چند کشور عربی شامل امارات، بحرین، تونس، مصر، الجزایر و موریتانی ترک کرد.
بیانیه انصار الله یمن افزود: ترامپ با وجود گزارش‌ های سازمان سیا درباره دست داشتن بن سلمان در قتل جمال خاشقچی روزنامه‌ ‌نگار منتقد عربستانی ، با وقاحت تمام از ولیعهد سعودی حمایت کرد.
همچنین محمد عبدالسلام سخنگوی انصار الله در پیامی توئیتری افزود: فریاد مخالفت ملت های آزاده با سفر بن سلمان به کشورشان افزایش یافته و این نشانگر آن است که ملت ها از رفتارهای گروه داعش و شاهزاده آن(بن سلمان) به ستوه آمده اند.
وی تصریح کرد: شاهزاده خونریز، جنایتکار جنگی و جلاد در یمن و نیز قاتل خاشقجی از جمله القابی است که به ولیعهد سعودی خطاب می کنند. این القاب عنوان کشور بودن را از عربستان سلب می کند و بیانگر آن بوده که ریاض به لانه جنایات بین المللی تبدیل شده است.
بن سلمان قرار است روز سه شنبه (6 آذر) پس از سفر به تونس، برای شرکت در نشست جی - 20 عازم آرژانتین شود.
ولیعهد سعودی پنجشنبه گذشته در نخستین سفر خارجی خود پس از قتل خاشقچی در ابوظبی با همتای اماراتی خود دیدار و گفت وگو کرد.
وی پس از آن، یکشنبه وارد منامه ‌شد تا با مقام های بحرینی درباره تحولات منطقه‌ ای و بین‌ المللی گفت وگو کند.
این در حالی است که فعالان و روزنامه نگاران مصری روز گذشته (یکشنبه) در واکنش به سفر احتمالی بن سلمان که دستش به خون هزاران یمنی آلوده است به قاهره، مخالفت خود را با سفر وی اعلام کردند.
روزنامه نگاران مصری یکی از دلایل مخالفت خود با دیدار بن سلمان از قاهره را قتل خاشقچی روزنامه نگار منتقد عربستانی در کنسولگری ریاض در استانبول دانستند و تاکید کردند:این جنایتی آشکار و تمام عیار بود که نظام حاکم بر عربستان مرتکب آن شد.
همچنین همزمان با مخالفت مردم تونس با سفر ولیعهد سعودی به کشورشان، بیش از 50 وکیل تونسی با تنظیم دادخواستی به دادگاه مخالفت خود را با سفر این مقام سعودی به کشورشان اعلام کردند.
عماد الدائمی از اعضای جنبش اراده تونس در مجلس با نصب پلاکاردی بر روی میزش که بر روی آن نوشته شده بود لا اهلا و لا سهلا بالقاتل بن سلمان به تصمیم ولیعهد سعودی برای سفر به این کشور اعتراض و اعلام کرد که بن سلمان قاتل جایی در کشور ما ندارد، به او نه سلام و نه خوشامد می گوییم.
انتشار خبر سفر بن سلمان به چند کشور عربی، واکنش اقشار مختلف مردم در این کشورها را در پی داشته و بسیاری از آن ها با عناوین مختلف مخالفت خود را با این دیدار اعلام کرده اند.
خاشقچی روزنامه نگار ناراضی سعودی دوم اکتبر (10 مهر) بعد از مراجعه به کنسولگری عربستان در استانبول ناپدید شد. رژیم سعودی بعد از 18 روز سکوت و تکذیب بالاخره تحت فشارهای جامعه جهانی تائید کرد که او در کنسولگری این کشور به قتل رسیده است.
قتل خاشقچی که توجه جهانیان را به سایر جنایت های سعودی از جمله کشتار مردم بی دفاع یمن نیز جلب کرده است، خشم و نارضایتی گسترده و بی سابقه ای را علیه سران ریاض به همراه داشته است و مردم و شماری از سیاستمداران در سطح جهان مخالفت خود را با اقدام های ولیعهد عربستان اعلام کرده اند.
شبد**خاورم**9329**1010

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي بن سلمان كشورهاي عربي مخالفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۸۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت مجلس با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی

نماینده مردم تبریز از مخالفت مجلس با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی در ازای دریافت غیرقانونی مالیات بر ارزش افزوده با امضای بیش از ۳۰ نماینده و ارجاع آن به هیات رییسه مجلس خبر داد. - اخبار سیاسی -

حجت‌الاسلام محمدرضا میرتاج‌الدینی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم،  با اشاره به بند 12 ماده 12 قانون ارزش افزوده مصوب 1387 مبنی بر معافیت خدمات حمل‌ونقل عمومی مسافری درون و برون شهری، جاده‌ای، ریلی، هوایی و دریایی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده، اظهار کرد: بنابر جز 13 از بند ب ماده 9 قانون مالیات بر ارزش افزوده مورخ 1400، این معافیت تثبیت و توسعه یافته است و در عین حال، ارائه خدمات حمل‌ونقل عمومی مسافری از طریق انعقاد قرارداد نیز مشمول بند 12 ماده 12 قانون شناخته شده و از پرداخت مالیات و عوارض ارزش افزوده معاف است که هدف اصلی قانون‌ گذار در این راستا، کاهش هزینه‌های مصرف کننده نهایی یعنی مردم در تامین نیاز حمل‌ونقل به عنوان یکی از نیازهای اساسی بوده است.

100نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت

وی افزود: در حال حاضر روزانه نزدیک به 100 میلیون سفر درون و برون شهری در کشور صورت می‌گیرد که از این تعداد 70 تا 75 درصد از سفرها توسط خودروهای شخصی است که هیچگونه دستورالعملی نداشته و عملا تحت نظارت و مدیریت هیچ سازمان و مجموعه‌ای نیستند.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همچنین حدود 20 تا 25 درصد از سفرها از طریق سیستم حمل‌ونقل عمومی از قبیل مترو، اتوبوس و... است و بین 5 تا در 10 درصد سفرها نیز از طریق سکوهای تاکسی‌های اینترنتی که شامل بیش از 5 میلیون سفر داخل شهری و بین‌شهری است، انجام می‌شود.

میرتاج‌الدینی با اشاره به اینکه درصد استفاده مردم از تاکسی‌های اینترنتی به دلیل بهره بردن این سکوها از هوش مصنوعی، در دسترس و امن‌تر بودن رو به افزایش است، بیان کرد: در عمل با افزایش سهم این بخش، سهم 70 درصدی سفرهای خودروهای شخصی بدون نظارت کاسته شده و به سکوهای اینترنتی افزوده می‌شود که این اتفاق بسیار مثبتی برای مدیریت کلان کشور و توسعه اقتصاد دیجیتال و ساماندهی این کسب و کار حمل‌و‌نقلی به عنوان یک صنعت اشتغال‌زا  و بسیار مهم در کشور است.

وی ادامه داد: بر اساس برآورد، بیش از 70 میلیون کاربر فعال از این سکوها بهره‌مند هستند که با عدم اعمال قانون خدمات ارزش افزوده به بیش از 70 میلیون ایرانی به ازای هر سفر اینترنتی هزینه 10 درصدی مالیات بر ارزش افزوده به صورت غیرقانونی تحمیل می‌شود که با باعث ایجاد تورم و گرانی به صورت مستقیم و غیر مستقیم در سطح کشور و سوق دادن مردم به سمت سفر با خودروهای شخصی است و عقبگرد کشور در جهت حرکت به سمت توسعه سهم اقتصاد دیجیتال را به دنبال دارد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو با تاکید بر اینکه‌علی‌الرغم وجود نص صریح قانون و وجود بخشنامه اختصاصی دال بر معافیت تاکسی‌های آنلاین از پرداخت ارزش افزوده توسط مردم، تصریح کرد: متاسفانه ادار‌ه‌های مالیات بر اساس ابلاغیه جدید به شرکت‌های تاکسی اینترنتی، اقدام به طلب ارزش افزوده از مردم کرده‌اند که مجلس شورای اسلامی با افزایش 10 درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی در ازای دریافت غیرقانونی مالیات بر ارزش افزوده توسط سازمان امور مالیاتی، مخالف است.  

میرتاج‌الدینی با بیان اینکه سوال از وزیر امور اقتصادی و دارایی جهت ارائه توضیحات به نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این خصوص مدنظر قرار گرفته است، اظهار کرد: مخالف این موضوع هستیم چرا که تحقق این مسئله افزایش تورم و کاهش سهم اقتصاد دیجیتال در کشور را به دنبال دارد و قوانینی در این حوزه وضع شده که نیازمند بازنگری هستند و باید بحث اقتصاد دیجیتال در آن‌ها دیده شود.

وی ادامه داد: وزارت امور اقتصادی و دارایی باید مقررات را در جهت اقتصاد دیجیتال به‌روزرسانی از ایجاد تورم جلوگیری کند و حمایت از اقتصاد دیجیتال را در دستورکار قرار دهد چرا که حمایت از این حوزه، حمایت از معیشت مردم است و حوزه حمل‌و‌نقل از اهمیت بسیار بالایی در زندگی مردم برخوردار است و مجلس این افزایش 10 درصدی را خلاف قانون مصوب مجلس سال 1387 در خصوص قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌داند.

به گفته نماینده مردم تبریز در مجلس در متن توجیهی سوال از وزیر امور اقتصادی و دارایی آمده است: نظر به اینکه عدم اجرای معافیت ارزش افزوده در خدمات حمل‌ونقل در تناقص با نص صریح قوانین مصوب مجلس و در تعارض با سیاست‌های کلان کشور و برنامه‌های دولت سیزدهم برای کاهش هزینه‌های مردم در بخش نیازهای اساسی است، بنابراین با توجه به اینکه در آینده نزدیک با توسعه اقتصاد دیجیتال و زیرساخت‌های هوش مصنوعی در کشور بیشتر سهم سفرها و خدمات حمل‌ونقل درون‌شهری و برون‌شهری در بستر سیستم‌های نوین صورت می پذیرد، وزیر امور اقتصادی و دارایی نسبت به توضیح در این خصوص و عدم اجرای قانون توسط سازمان امور مالیاتی به مجلس شورای اسلامی، اقدام لازم را مبذول فرماید.

میرتاج‌الدینی در پایان تاکید کرد: دولت باید سعی کند متولی‌ها در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را به یک نهاد کاهش دهد و از ایجاد نهادهای موازی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه هوش مصنوعی، ارتباطات و فناوری اطلاعات جلوگیری کند چرا که مجلس شورای اسلامی مخالف نهادهای موازی در این حوزه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باشگاه سپاهان: هواداران بانوی پرسپولیس رفتار ناشایست داشتند
  • وداع با جانباز و آزاده سرافراز دوران دفاع مقدس
  • مخالفت مجلس با افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی
  • مخالفت مجلس با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی
  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • ولیعهد عربستان: با کوچ اجباری فلسطینیان مخالفیم
  • مخالفت ولیعهد عربستان با کوچ اجباری فلسطینیان
  • تأکید بن سلمان بر مخالفت عربستان با کوچ اجباری مردم فلسطین