Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش خبرگزاری بسیج، نشست خبری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و سازمان بسیج مهندسین کشاورزی که در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد.

در این مراسم در خصوص توافق نامه عملیاتی طرح ملی بسیج همگام با کشاورز در ۷۰۰۰ هزار روستای کشور و خدماتی که در آینده نزدیک بر اساس توافق نامه به کشاورزان داده می‌شود تشریح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از ۵ عنوان کتاب بی نظیر و بی بدیل راهنمای کاشت، داشت و برداشت در محصولات زراعی، باغی و راهنما‌های پرورش دام و طیور در سطح ملی و دو کتاب عملیاتی کلزا و گندم در سطح ملی و بین الملل رونمایی گردید.

جهانسوز مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی در این مراسم گفت: ۲۹۳۵ مربی در ۲۱ استان و ۸۷ شهرستان مشغول اموزش کشاورزی هستند. این طرح در سال ۹۲ شروع با مراحل تکاملی ان ارتقا پیدا کرد. ما حدود ۱۶۰۰ رشته موفقیت داشتیم که سال گذشته ۱۲ هزار نفر و امسال تا ۲۹ هزار نفر در ان اموزش خواهند یافت همچنین تا سال اینده به ۴۰ هزار روستا می‌رسد.  

وی افزود: ۱۰۰ اپلیکیشن در حال طراحی است تا کشاورزان بتوانند در زمین های کشاورزی از ان استفاده کنند.

وی افزود: با حمایت سازمان تحقیقات اموزش و ترویج کشاورزی و کارشناسان خبره داده علمی را شروع کردیم و ۵۰ عنوان کتاب داریم و ۱۱ کتاب در حال چاپ هستند. 

جهانسوز عنوان داشت: محصول گندم ناموس کشاورزی ایران است و یکی از محصولات استراتژیک ایران است. کسانی که به گندم توجه نمی‌کنند اشتباه کرده اند. همچنین عملیات کلزا مسئله اساسی است که ما به ان توجه ویژه‌ای داشته ایم.   در ادامه مراسم خاوازی معان وزیر جهادکشاورزی گفت: ما در،بخش کشاورزی اقدامات مهمی را انجام داده ایم و مراحل و کارهایی را برای بهبود و ترویج کشاورزی در نظر داریم. همچنین در مورد موضوعات زراعی و دامی سازمان تحقیقات و ترویج کشاورزی و بسیج مهندسین منابع طبیعی همکاری هایی داشته اند.   خاوازی اضافه کرد: ما در بخش کشاورزی نیاز،به رشد زیادی داریم و در بسیاری موارد مورد تحریم قرار گرفته ایم لذا یکی از موارد واکنسن آنفولانزای پرندگان است ه امسال در این مورد به خودکفایی می رسیم. در بحث گندم، جو، کلزا نیز ۵۰ درصد وارداتی است و ما سعی داریم تولیدات داخل در سال آینده خودکفا شویم.

معاون وزیر جهادکشاورزی تصریح کرد: یکی از وظایف اصلی وزارت جهاد اختصاص دادن کالاهای به اتحادیه های مربوط است لذا هدف ما در هفته بسیج شروع طرح و اموزش به کشاورزان است که امیدواریم در بخش کشاورزی تغییر و تحول اساسی شکل گیرد. 


جهانسوز در ادامه گفت: ما در بین نمونه های کشاورزی فاصله عملکردی زیادی داریم. ما می خواهیم این فاصله کمتر شود. در جایی در یک هکتار ۱۵ تن و در جایی ۱ تن برداشت داریم و این بخاطر عدم داشتن علم کشاورز است و طرح بسیج همگام با کشاورز،را راه اندازی کردیم بعد از تولید کتب به اموزش مهندسین کشاورزی پرداخت. ما با دید ترویج به تسهیل گری پرداختیم. کلاس های قوی با همکاری سازمان اموزش و ترویج کشاوری،صورت گرفت. امیدوارم همکاری سپاه و بسیج رشد زیادی را در عرصه کشاورزی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه ما پیش از تولید باید به بازار کشاورزی توجه کنیم، گفت: مرحله طرح همگام با کشاورزی بصورت اموزشی است که در مرحله اول بصورت اموزشی ترویجی و شبکه های مختلف برای کشاورزان است. این مسائل ۳۰ درصد بخش کشاورزان رو حل خواهد کرد و ۷۰ درصد مربوط به تولید و بازار است. سال های گذشته ۱۰ هزار نقطه و امسال ۲۲ هزار نقطه و مزارع را مورد اموزش و بهره برداری خواهیم داشت. ۳۰۰۰ هزار نفر در این طرح قرار دارند و در سال اینده به ۱۰ هزار نفر و سپس تا ۱۵ هزار نفر اضافه خواهد شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۸۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌از ۳۰ هزار و ۲۴۶ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش ۵۳۰ میلیارد تومان خریداری شده است.

عباس اشکانی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است، افزود: کار برداشت حدود ۴۰ درصد از گندمزارهای سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل این محصول استراتژیک در سطح استان پیش بینی شده و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

اشکانی اظهارکرد: شهرستان‌های دلگان با ۱۵ هزار تن و بمپور با ۸ هزارتن بیشترین گندم تحویلی به مراکز خرید را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • مجموعه سپاه همیشه همراه جامعه کشاورزی استان بوشهر است
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • شهید ندادیم که یک خودی به ناموس ایران توهین کند
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند/ هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود