Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@15:23:11 GMT

دستگیری 4 شکارچی خارجی در خوزستان

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۸۸۹۰۲

میزان نوشت: مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: ۴ شکارچی غیرمجاز از اتباع خارجی که به قصد شکار هوبره وارد استان شده بودند، جمعه شب در شهرستان حمیدیه دستگیر شدند.

احمدرضا لاهیجان زاده مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان اظهار داشت: گزارش ورود یک گروه از اتباع خارجی (یکی از کشور‌های حوزه خلیج فارس) به استان پنج روز پیش دریافت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این افراد با هدف شکار هوبره گونه‌ای پرنده در خطر انقراض به خوزستان آمده بودند و برای این منظور ۶ پرنده شکاری از نوع بالابان و بحری نیز با خود همراه داشتند.
به گفته وی، این پرندگان شکاری آموزش دیده هستند که از آن‌ها برای شکار هوبره استفاده می‌شود.
لاهیجان زاده اضافه کرد: چهار نفر از این گروه از اتباع خارجی و ۲ نفر از آن‌ها بومی منطقه و میزبان بودند و پیش از اینکه موفق به شکار هوبره شوند، دستگیر شده اند.
وی گفت: این ۶ نفر متخلف، دیشب توسط یگان حفاظت محیط زیست و با همکاری خوب نیروی انتظامی و قوه قضائیه، طی یک عملیات غافلگیرانه در خانه‌ای در یکی از روستا‌های شهرستان حمیدیه دستگیر و تحویل مراجع انتظامی و قضایی شدند.
لاهیجان زاده تصریح کرد: جریمه پرندگان شکاری بعد از یوزپلنگ بیشترین جریمه تعیین شده و به ازای هر بهله، ۶۰۰ میلیون ریال است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان همچنین با قدردانی از مردم محلی که در شناسایی و معرفی این متخلفان شکار غیرمجاز همکاری کردند، اظهار داشت: متاسفانه تعداد انگشت شماری از مردم محلی در منطقه غرب و جنوب غرب استان، از شکارچیان اتباع بیگانه میزبانی می‌کنند، این در حالیست که این افراد در قبال منافع شخصی خود خسارت جبران ناپذیری به محیط زیست و حیات وحش منطقه، به ویژه گونه‌های در معرض انقراض وارد می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه ماه‌های آبان، آذر و دی فصل شکار هوبره است، از مردم بومی و دوستداران محیط زیست درخواست کرد که در صورت مشاهده موارد مشابه، گزارش خود را به ادارات حفاظت محیط زیست، یگان حفاظت محیط زیست و یا شماره ۱۵۴۰ اعلام کنند.
«هوبره» از پرندگان مهاجر و در حال انقراض است که مورد حمایت بین المللی قرار دارد و شکار آن ممنوع است. جریمه شکار هر قطعه از این پرنده ۲۰۰ میلیون ریال است.
هر سال با فرا رسیدن مهرماه، آغاز فصل مهاجرت پرندگان به خوزستان، شکار غیرمجاز برای صید پرندگان (به ویژه پرندگان شکاری) بیشتر می‌شود. سفر اتباع خارجی با هدف شکار به خوزستان نیز از مشکلات این حوزه است.
آبان سال ۹۴ نیز یک متخلف شکار از کشور‌های حوزه خلیج فارس به همراه ۳ نفرایرانی در حاشیه منطقه حفاظت شده کرخه در شهرستان شوش دستگیر شدند.
با توجه به زیستگاه‌های متعدد و تنوع پرندگان، شکار همیشه یکی از نگرانی‌های دوستداران محیط زیست بوده است. در ۶ ماهه نخست امسال ۳۸۹ متخلف شکار و صید در این استان دستگیر شدند.

 

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۸۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تردد غیرضرور در نزدیکی کلونی‌های پرندگان تالاب انزلی خودداری کنید

ایسنا/گیلان معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت: صدها قطعه پرنده آبزی و کنار آبزی بومی و مهاجر در تالاب بین‌المللی انزلی آشیانه‌سازی و تخم گذاری کردند.

تورج صادقی امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه صدها قطعه پرنده آبزی و کنار آبزی بومی و مهاجر در تالاب بین‌المللی انزلی آشیانه‌سازی و تخم‌گذاری کردند، اظهار کرد: برخی از پرندگان آبزی مانند پرستوهای دریایی تیره و کشیم بزرگ در غرب تالاب انزلی که از امنیت بیشتری برخوردار هستند، آشیانه سازی و تخم گذاری کردند و در روزهای آتی به همراه جوجه‌های خود از لانه خارج می‌شوند.

وی وضعیت مطلوب زیستگاهی، امنیت حاکم و تغذیه مناسب در تالاب بین‌المللی انزلی را سبب جوجه‌آوری بسیاری از پرندگان آبزی و کنارآبزی در این تالاب بین‌المللی دانست و از مردم و گردشگران خواست در این فصل که پرندگان مشغول لانه‌سازی و تخم‌گذاری هستند از ترددهای غیرضروری در نزدیکی کلونی‌های این پرندگان خودداری کنند.

 معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت: دوستداران طبیعت و مردم در صورت مشاهده افراد متخلف، مراتب را به ماموران یگان حفاظت این اداره اطلاع دهند.

صادقی با اشاره به لانه‌سازی و آشیانه‌سازی پرنده کشیم بزرگ در تالاب انزلی، خاطرنشان کرد: کشیم بزرگ با نام علمی Podiceps major نام یک گونه از تیره کشیم است، این پرنده بودن در آب را به هر جای دیگر ترجیح می‌دهد و لانه خود را روی آب می‌سازد و هنگام فرار، به جای پرواز کردن، به زیر آب شیرجه می‌رود؛ کشیم بزرگ گیس‌پرهایی دارد که به سبب آن، گاه مرغابی شانه‌به‌سر نامیده می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از تردد غیرضرور در نزدیکی کلونی‌های پرندگان تالاب انزلی خودداری کنید
  • پیدا شدن لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزییات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان
  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • زنده گیری بلدرچین‌ها برای ورود به معرکه شرط بندی/دستگیری باند تبعه افغان