Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا – خیلی‌ها دوست دارند بدانند «مارک زاکربرگ» مدیر و موسس فیس‎بوک، «جف بزوس» مدیر و موسس آمازون، «جک ما» مدیر و موسس علی بابا در رفت و آمدهای روزانه خود از چه خودروهایی استفاده می‌کنند.
مدیران شرکت‌های بزرگ فناوری اطلاعات هر چند ثروت کلانی در اختیار دارند ولی معمولاً زندگی ساده‌ای در پیش می‌گیرند و به نظر می‌رسد استفاده از خودروهای لوکس و گران‌قیمت را نمی‌پسندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در واقع آنها استفاده از وسایل نقلیه میان رده و حتی ارزان‌قیمت را ترجیح می‌دهند.
 
به گزارش ایتنا، وب‌سایت Money Makers برخی از خودروهای مورد استفاده مدیران ارشد شرکت‌های معظم حوزه آی‌تی را قید کرده که در اینجا به بخش‌هایی از آن اشاره می‌کنیم:
 
1. جف بزوس (Jeff Bezos) مدیر عامل آمازون و ثروتمندترین شخص جهان که دارایی او به 128 میلیارد دلار می‌رسد، با ماشین ساده و قدیمی خود که یک هوندا آکورد مدل 1996 است رفت و آمد می‌کند.
این خودرو در حال حاضر حدود فقط حدود 4 هزار دلار قیمت دارد.
 
2. استیو بالمر (Steve Ballmer) مدیر سابق شرکت مایکروسافت که ثروت خالص او به 40 میلیارد دلار می‌رسد، به برند کمپانی فورد وفادار است.
وی در رفت و آمدهای روزانه خود از خودروی فورد فیوژن هیبرید که قیمت آن حدوداً 25 هزار دلار است استفاده می‌کند.
 
3. جک ما (Jack Ma) موسس و مدیر ریزنقش علی بابا از ماشین شاسی بلند Roewe RX5 از تولیدات کمپانی خودروسازی سایک (SAIC) استفاده می‌کند.
ماشین این میلیونرِ خودساخته تقریباً 25 هزار دلار قیمت دارد.
 
4. به نظر شما خودروی مارک زاکربرگ (Mark Zuckerberg) مدیر افسانه‌ای فیس‎بوک و کسی که چند «ترین‌ها» را با هم دارد چیست؟ جوان‌ترین میلیاردر جهان، ششمین میلیارد دنیا و بنیانگذار بزرگترین شبکه اجتماعی جهان؟
معروف است که زاکربرگ زندگی ساده‌ای دارد و این موضوع در نحوه لباس پوشیدن، مسافرت‌ها و از جمله خودروهایی که در گاراژ دارد به خوبی نمودار است.
 
این مدیر 34 ساله ماشین‌های مختلفی دارد که البته لوکس و گران‌قیمت نیستند؛ مثل سدان سایز متوسط آکوارا TSX، فولکس واگن GTI و هوندا فیت که قیمت هر کدام، از 30 هزار دلار بیشتر نمی‌شود.
 
5. وارن بافت (Warren Buffet) سرمایه‌گذار موفق آمریکایی با دارایی خالص 80 میلیارد دلاری خود، از یک ماشین کادیلاک XTS مدل 2014 استفاده می‌کند که قیمت آن 55 هزار دلار است.
 
6. جیم والتون (Jim Walton) جوان‌ترین پسر موسس فروشگاه‌های زنجیره‌ای والمارت و مدیر عامل بانک آروست، با دارایی 47.1 میلیارد دلار، زندگی ساده و بی‌آلایشی دارد.
 



خودرویی که این ثروتمند 70 ساله سوار می‌شود، یک دوج داکوتا (Dodge Dakota) است که قیمت آن فقط حدود 8845 دلار برآورد شده است.
 
7. مایکل بلومبرگ (Michael Bloomberg) تاجر، سیاستمدار و نیکوکار آمریکایی و مدیر عامل شرکت بلومبرگ، هر چند بالغ بر 45 میلیارد دلار دارایی خالص دارد، ترجیح می‌دهد از خودروی شورلت ساب‌اوربان (Chevloret Suburban) که حدوداً 40 هزار دلار قیمت دارد، استفاده کند.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: مایکروسافت خودرو ثروتمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۱۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است

سمیعی با تصمیم فوریتی هیات مدیره جایگزین خطیر شد ولی ظاهرا تغییرات زیادی در پایان این فصل در استقلال انجام خواهد شد و هیچ فردی از مدیران فعلی در راس آبی‌ها ابقا نخواهد شد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ فرشید هاشم سمیعی وکیل جوانی که توسط مصطفی آجورلو به استقلال آورده شد و چندی قبل علی خطیر را یک مدیر نخبه قلمداد کرده بود، حالا جانشین او شده و با حکم موقت در استقلال کار می‌کند. آنچه مسلم است هیات مدیره استقلال باز هم تغییر خواهد کرد و با دستور مالک جدید باشگاه، افراد جدیدی خواهند آمد که در قواره این باشگاه بزرگ باشند نه اینکه اولین تجربه مدیریت شان، هیأت مدیره استقلال باشد.

سمیعی که به نوعی معاون خطیر بود باید همراه با او از باشگاه می‌رفت، اما این کار را نکرد، همانطور که بعداز آجورلو هم سرجایش ماند تا توسط حجت کریمی کنار گذاشته شود.

سپس او توسز کانال های ناشناخته، به حمید سجادی وصل شد و در استقلال به هیات مدیر ارتقا یافت. باید پذیرفت همان‌طور که خطیر در استقلال ماندنی نشد، سمیعی هم خیلی در باشگاه استقلال ماندگار نخواهد بود. سمیعی با مصاحبه های زیاد ، چهره رسانه ای پیدا کرد و طوری حرف زد که کانال های هواداری استقلال می پسندند. او در پی محبوبیت، بارها به تیم رقیب تاخت و چهره یک مدیر علمی را نداشت و بیشتر به درد جدال‌های هواداری خورد.

کاملا مشخص است که استقلال تغییرات مدیریتی دیگری هم در راه دارد البته به خطیر هم ایراداتی وارد بود. شاید او باید هر طور شده با نکونام تعامل می‌کرد و شاید نکونام هم باید به سمت تعامل می‌رفت، اما به هر حال قابل پیش بینی بود که حداقل یکی از این دو نفر آخر فصل را نمی‌بیند. 

در کوتاه مدت نگاه‌ها به قهرمانی لیگ است، اما انتظار می‌رود مدیران هلدینگ خلیج فارس یک مدیرعامل قوی برای تیمشان انتخاب کنند کسی که با کادر فنی تعامل داشته باشد و اشتباهات مدیران قبلی استقلال را هم تکرار نکند. این فرد هر که باشد قطعاً فرشید سمیعی نیست.

دیگر خبرها

  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • اتهام مدیران «مأمن سیاسی» و «نگرش امروز» نشر اکاذیب بود
  • پیام کاپیتان بارسا: باید دو ساله تمدید کنید
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • احضار مجدد مدیران سپاهان و پرسپولیس به کمیته انضباطی
  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است
  • احضار مدیران پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد