Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهلی نو-ایرنا- هند به اولین همکار ترجیحی کشورهای اروپایی، آمریکا، ژاپن و امارات جهت انجام پروژه های زیرساختی در قاره آفریقا در مقابل گسترش فعالیت های چین تبدیل شده است.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، روزنامه 'اکونومیک تایمز' در این مورد نوشت: امارات، فرانسه، آلمان، انگلیس و ایتالیا در حال گفت و گو با هند جهت انجام پروژه های زیرساختی در آفریقا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این روزنامه خبر داد که هند انتظار دارد تا این کشور ها پروژه های مورد نظر خود را که هند می تواند در آنها حضور داشته باشد اعلام کنند.
به گفته مقامات هندی، رویکرد کشور های بین المللی به سوی هند به دلیل تامین مالی پروژه ها در آفریقا از سوی هند و همچنین اعطای وام به بخش های مختلف توسط دهلی نو انجام می شود. از سوی دیگر پروژه های چین مانند طرح یک جاده یک کمربند در آفریقا به کندی پیش می رود زیرا بسیاری از کشور های پروژه های خود با چین را به دلیل بدهکاری لغو کرده اند.
در طول سفر اخیر نارندرا مودی نخست وزیر هند به توکیو، ژاپن از طرح بزرگ سلامتی در کشور کنیا خبر داد و اعلام کرد که این پروژه با همکاری هند انجام خواهد شد.
به گفته مقامات هندی امارات نیز به دنبال همکاری با کشورهای شرق آفریقا است که در آنها دارای نفوذ سیاسی زیادی می باشد.
همچنین کشور مراکش که دومین اقتصاد آفریقا و یک سرمایه گذار بزرگ در این قاره است اعلام کرده که علاقه مند به همکاری با هند در پروژه های مختلف در آفریقا با تمرکز مخصوص به غرب آفریقا می باشد.
هند قصد دارد برای گسترش روابط خود با آفریقا 18 سفارت جدید در این قاره افتتاح کند. هم اکنون 29 سفارت هند در کشور های آفریقایی وجود دارد. چین هم اکنون 43 سفارت در کشور های آفریقایی دارد.
از سال 2016 تاکنون تلاش های چین برای امضای یک توافق نامه تجارت آزاد با منطقه شرق آفریقا موفقیت آمیز نبوده است. دلیل اصلی این امر مخالفت های کشور کنیا می باشد. این کشور به دنبال تقویت صنایع داخلی جهت مقابله با واردات گسترده محصولات چینی بوده است.
بر اساس گزارش رقابتی کمیته شرق آفریقا برای سال 2017، هند به طور عمده نفت و دارو به این منطقه صادر می کند در حالیکه چین کالاهای تولیدی مانند لباس، کفش و تجهیزات مخابراتی را به شرق آفریقا صادر می کند.
این گزارش همچنین نشان می دهد که هند، چین، ژاپن و آفریقای جنوبی سهم زیادی در صادرات محصولات فولادی و آهنی به منطقه شرق آفریقا دارند.
آساق**267**1424

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي هند همكاري آفريقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۲۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند

یک سند دولتی نشان می‌دهد هزاران پناهجویی که قرار است  توسط وزارت کشور انگلیس به رواندا اخراج شوند، ارتباط خود را با این وزارتخانه از دست داده‌اند.

به گزارش روزنامه تلگراف، از ۵ هزار و ۷۰۰ نفری که برای اخراج از کشور معرفی و شناسایی شده‌اند، فقط ۲ هزار و ۱۴۵ نفر همچنان با وزارت کشور ارتباط دارند و می‌توان جای آن‌ها را برای بازداشت پیدا کرد.

برخی کارشناسان می‌گویند بسیاری از این افراد برای اینکه به آفریقا فرستاده نشوند احتمالا به صورت عمدی مخفی شده یا به ایرلند رفته‌اند.

حزب کارگر این وضعیت را یک «مضحکه» توصیف کرد و گفت که چنین رخدادی «عدم تسلط کامل» دولت بر سیستم پناهندگی را آشکار می‌کند.

انگلیس قصد دارد پناهجویان را در سفری یک طرفه، به رواندا در شرق آفریقا بفرستد تا بدین ترتیب از ورود بیشتر آنان به خاک خود جلوگیری کند. اما به نظر می‌رسد این آخرین مورد از مجموعه شکست‌های دولت انگلیس در طرح اخراج پناهجویان به رواندا باشد.

فیلیپو گراندی، کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل و ولکر ترک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل پیش‌تر در بیانیه‌ای مشترک از انگلیس خواستند تا در طرح خود برای انتقال پناهجویان به رواندا تجدیدنظر کند و هشدار دادند که این اقدام تأثیر مضری بر حقوق بشر و حمایت از پناهندگان خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • دنبال رونق تجارت خارجی در مازندران هستیم
  • ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند
  • سید حسن خمینی به نخست وزیر بورکینافاسو: طرح مسئله فلسطین از زبان شما به عنوان یک کشور مستقل و تاثیرگذار در آفریقا می تواند خیلی کمک کند
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران به نخبگان
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است