Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- اهتمام ویژه دستگاه قضایی در حمایت از تولید ملی در سال‌های گذشته ملموس بود، اما اهمیت این موضوع در سال‌های ۹۶ و ۹۷ در سراسر کشور باعث شد بسیاری از مراکز و کارخانه‌های نیمه تعطیل با تلاش مسئولان قضایی و مدعی العموم دویاره فعالیت خود را از سر گرفته و به چرخه تولید ملی افزوده شوند.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان،  اهتمام ویژه دستگاه قضایی در حمایت از تولید ملی در سال‌های گذشته ملموس بود، اما اهمیت این موضوع در سال‌های ۹۶ و ۹۷ در سراسر کشور باعث شد بسیاری از مراکز و کارخانه‌های نیمه تعطیل با تلاش مسئولان قضایی و مدعی العموم دویاره فعالیت خود را از سر گرفته و به چرخه تولید ملی افزوده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این خصوص مسئولان قضایی استان‌های مختلف تلاش کردند از تولیدکننده ایرانی حمایت کنند در این باره توکل حیدری رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با اشاره به اجرای دستورالعمل حمایت قضایی از سرمایه گذاری از رفع موانع تولید ۷ مورد از شرکت‌ها، کارخانجات و اشخاص حقیقی خبر داده و گفته تصمیمات لازم برای حل مشکلات آن‌ها اتخاذ گردید.

بیشتر بخوانید.

بازگرداندن 14 کارخانه‌ نیمه تعطیل به چرخه تولید در آذربایجان غربی

البته دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان غربی نیز با اشاره به تعطیلی کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدی به دلیل بحران مالی و ورود دادستانی برای حمایت قضایی از سرمایه‌گذری، اظهار کرد: در قالب کمیته حمایت از سرمایه‌گذاری و اقتصاد مقاومتی توانستیم تقریباً ۱۴ واحد کارخانه و تولید کننده تعطیل شده را طی جلسات متعدد مورد بررسی قرا داده و مشکلات آن‌ها را حل کردیم.

بیشتر بخوانید.

همچنین در ششمین جلسه ستاد استانی پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقامتی با حضور رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی، معاونین، دادستان مرکز استان و دیگر مسئولین رسیدگی به مشکلات بین شرکت اروم اگزوز (سفال بام فلزی آذربایجان) و بانک ملی استان -گروه توسعه فولاد ارومیه با بانک انصار استان و شرکت شیر پاستوریزه پگاه ارومیه با بانک تجارت استان تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید.

راه اندازی کارخانه‌های نیمه تعطیل در استان یزد

در استان یزد نیز شاهد تلاش مسئولان قضایی این استان برای حمایت از تولید ملی و راه اندازی کارخانه‌های نیمه تعطیل هستم به طوری که محمدرضا حبیبی رئیس کل دادگستری استان یزد در این باره گفته: در سال ۹۶ تعدادی از مراکز تولیدی و کارخانه‌ها را از تعطیلی حتمی نجات دادیم به عنوان مثال شرکت تولید کننده وسایل گرمایشی و سرمایشی که دارای ۵۰۰ کارگر بود سرمایه در گردش را تبدیل به سرمایه ثابت کرده و وسایل و تجهیزات خریده بود؛ اما در بازپرداخت اقساط بانکی به مشکل برخورد و در شرف تعطیلی قرار داشت.

بیشتر بخوانید.

از سویی حوزه قضایی استان همدان و شهرستان‌های تابعه در حمایت از تولید ملی گام‌های مهمی برداشته‌اند تا جایی که دادیار دادگستری استان ملایر در برنامه زنده تلویزیونی پایش مورد تقدیر قرار گرفت و در برخورد قاطع با بانک‌های متخلفی که چوب لای چرخ تولید کنندگان قرار می‌دهند از صدور کیفرخواست علیه مدیر قانون شکن یک بانک قدرتمند خبر می‌دهد.

در این حکم دادیار شجاع دادگستری شهرستان ملایر در دفاع از کارآفرینان بی‌دفاع شهر علیه مدیر قانون شکن یک بانک قدرتمند کیفرخواست محکمی صادر کرده است تا بانک نتواند کارخانه را تصرف و تعطیل کند.

بیشتر بخوانید.

در جای دیگر دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ملایر نیز با اشاره به مشکلات کارخانه کیان کرد گفته: این کارخانه معوقات کارگرانش را پرداخت نکرده بود که با ورود دادستانی و صدور دستورات لازم مدیرعامل احضار و مقرر شد مطالبات و معوقات کارگران به آن‌ها پرداخت شود.

بیشتر بخوانید.

بازدید‌های دائمی و ثابت از واحد‌های تولیدی و شهرک های صنعتی/  كارخانه پارسیلون خرم آباد به چرخه توليد بازگشت

جعفر بدری رئیس کل دادگستری استان لرستان همچنین با اشاره به عملکرد دادگستری این استان در زمینه اقتصاد مقاومتی گفته: یکی دیگر از مسائل در پیگیری بحث اقتصاد مقاومتی بازدید‌های دائمی و ثابت از واحد‌های تولیدی بوده و است که در این رابطه به شهرک‌های صنعتی رفته و از کارخانجات و کارگاه‌های تولیدی بازدید کردیم.

به گفته بدری کارخانه کاشی که نیمه کاره مانده بود مشکلات مختلفی داشت از جمله اینکه طی تحقیقات انجام شده مشخص شد شخصی آمده تسهیلاتی گرفته و پول‌ها را جای دیگری هزینه کرده است. پس از اطلاع از این موضوع دادستان را مامور کردم تحقیق کنند که موضوع چرا اینگونه است؟

این مقام قضایی در توضیح بیان کرده است: پس از مدتی دادستانی اعلام کرد که شخص متخلف وام کلانی از بانک گرفته و در جای دیگر خرج کرده و اکنون به یک بانک مبلغی حدود ۱۴ میلیارد تومان بدهکار است.

رئیس شورای قضایی استان لرستان ادامه داد: در این رابطه به بانک طلبکار اعلام کردیم برای این که به حق و حقوقش برسد اجراییه صادر کند. پس از مدتی ساختمان مذکور به مزایده گذاشته شد و نهایتاً توانستیم بدهی بانک را از فرد پس بگیریم.

بیشتر بخوانید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی مدعی العموم کارخانه تولید ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۳۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۱۲ واحد تولیدی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو

هاشم علایی در جریان بازدید از غرفه واحد‌های تولیدی استان در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی کشور که با عنوان ایران اکسپو در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران در حال برگزاری است، اظهار داشت: نمایشگاه ایران اکسپو به عنوان بزرگ‌ترین و مهمترین رویداد صادراتی کشور محسوب می‌شود که نمایندگان تجاری بیش از ۱۰۰ کشور دنیا برای بازدید از آن حضور دارند.

او تصریح کرد: این نمایشگاه فرصت بسیار مناسبی است تا تولیدکنندگان ضمن معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی، نسبت به استفاده از ظرفیت بازار‌های جدید و توسعه بازار‌های صادراتی موجود اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل از حمایت مالی این شرکت برای حضور واحد‌های تولیدی در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی خبر داد و افزود: در نمایشگاه ایران اکسپو، از حضور و بازدید ۱۲ واحد تولیدی استان حمایت مالی شده است که با این نوع حمایت‌ها تلاش می‌کنیم ضمن کمک به ارتقاء دانش و فناوری تولید کنندگان، زمینه‌های شناسایی، توسعه بازار هدف و فروش محصولات تولیدی آنان نیز فراهم شود.

علایی اضافه کرد: در سال گذشته از حضور ۱۷۹ واحد تولیدی در نمایشگاه‌ها حمایت مالی شده است که ۳۸ مورد از آن مربوط به نمایشگاه‌های خارجی بوده است.

او، این حمایت‌ها را در قالب اجاره غرفه، بازدید از نمایشگاه‌های اختصاصی، تخصصی، توانمندی، اکسپو، نمایشگاه فروش و همچنین اعطای کمک هزینه‌های اعزام هیات‌های تجاری به خارج از کشور برشمرد و ابراز امیدواری کرد با برنامه‌های حمایتی که در قالب کمک‌های بلاعوض از واحد‌های تولیدی و سرمایه‌گذاران انجام می‌شود شاهد توسعه صنعت استان و افزایش اشتغال در سال مزین به جهش تولید با مشارکت مردم باشیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • حضور ۱۲ واحد تولیدی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی