Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه آخرین آمار مراجعین به مراکز درمانی را ۷۳۹ نفر اعلام کرد و گفت: ۲۸ روستا هنوز مشکل آب دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛جلیل بالایی در گفتگو با خبرنگار مرصاد ،  در مورد آخرین وضعیت برآورد خسارات زلزله ۶.۴ ریشتری اظهار داشت: ۷۲ ساعت برای برآورد خسارت‌های وارده به زیرساخت‌های این مناطق به دستگاه‌های اجرایی مهلت داده شده و بعد از جمع‌بندی آمار ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زلزله در همان نقاطی رخ داده که سال گذشته اتفاق افتاد و خسارات آن شامل سه بخش است، یک بخش خانه‌هایی است که ساخته شده‌اند و در حال حاضر مردم در آنها سکونت دارند که تقریبا هیچ آسیبی در این زلزله ندیدند.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه بیان داشت: بخشی دیگر از واحدها نیز در حال ساخت هستند که با این وجود ساکنان آ در چادر یا کانکس استقرار داشته و نیازمندی خاصی ندارند.

بالایی بخش سوم را مربوط به واحدهایی دانست که مقاوم‌سازی نشده‌اند و گفت: خانه‌هایی که مقاوم سازی نشده بودند در این زلزله آسیب جدی دیدند.

وی تصریح کرد: در دو بخش اقدامات اولیه را انجام داده‌ایم؛ اول اینکه آب، برق، راه، مخابرات و ارتباطات و گاز در تمام مناطق زلزله‌زده وصل است و هیچ مشکلی در این زمینه نداریم جز در چند شهر و روستا که آب هنوز به اندازه کافی زلال نشده است و گل‌آلودی ناشی از سراب‌ها در اثر بارش‌های اخیر و زلزله بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه گفت: جمعا ۲۸ روستا این مشکل را دارد و در حال حاضر تانکرها برای تامین آب در منطقه مستقر هستند.

بالایی بیان داشت: در امداد و نجات از ۷۳۹ نفری که به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند و اغلب آنها به دلایلی ناشی از ترس، صدمه جزئی و ناراحتی روحی روانی بوده و تنها ۱۸ نفر بستری هستن و مابقی همه ترخیص شده‌اند و هیچ مورد کشته و فوتی هم نداشتیم.

وی گفت: ۱۲ روستا در زلزله قبل آسیب کمتری دیدند، اما این بار کانون زلزله بودند و در حال حاضر هم هلال احمر برای امدادرسانی مستقر هستند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۳۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی

محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

به گزارش ایرنا، وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت که اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران در استان کرمانشاه نشان می دهد این استان در فصل بهار سال گذشته با ۱۵/۴ رتبه اول بیکاری کشور، در فصل تابستان با نرخ بیکاری ۱۳.۶ رتبه دوم بیکاری و در فصل پاییز با نرخ ۱۲.۹ در رتبه سوم بیکاری کشور قرار گرفت.

استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر می‌گیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایین‌تر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرح اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر اجرایی شد

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • کاهش ۸ درصدی مراجعین نزاع در استان اردبیل
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • مراجعه ۱۳ هزار اردبیلی با ادعای نزاع به مراکز پزشکی قانونی
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد