Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

اهداف استراتژیک در سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بر پایه مطالعات علمی و کارشناسی، شناسایی و برنامه‌ریزی عملیاتی می‌شود.

 به گزارش تین‌نیوز و به نقل از روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، مدیرکل دفتر مطالعات راهبردی و اقتصاد حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در تبیین برنامه‌های استراتژیک سازمان گفت: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به‌عنوان یک سازمان عمومی موثر، با تشکیل دفتر مطالعات راهبردی، برای نیل به چشم‌انداز توسعه پایدار در بخش حمل‌ونقل جاده‌ای بر روی مطالعات تدوین سندی از انواع اسناد توسعه‌ای در تمامی حوزه‌ها و بخش‌های سازمان در مقاطع زمانی کوتاه، میان و بلندمدت با مشارکت مراکز علمی، تحقیقاتی، دانشگاهی و اجرایی سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد هدایتی افزود: اولویت‌ دادن به مطالعات کاربردی دارای خروجی بهبود سطح رضایت عمومی و اثر دومینویی و هم‌چنین شناخت تعارضات، نقاط قوت و ضعف، تهدیدها و فرصت‌ها و مزیت‌های بالقوه‌ سازمان در شرایط فعلی، مبتنی بر بهره‌گیری از روش‌های خلاقانه، نقادانه، سیستمی، کلان‌‌نگر و مشارکتی پیامدهای مهمی در تضمین موفقیت سازمان برای حل مسئله‌های بزرگ آتی در پی دارد.

وی تصریح کرد: در برنامه‌های میان‌مدت، بیش‌تر تهیه اسناد چشم‌انداز مدیریتی برای فعالیت‌های مرتبط با حمل‌ونقل و راهداری با امکان‌سنجی کاربرد فن‌آوری‌های نوین و ITS مدنظر است تا به چشم‌انداز اصلاح ساختار در مدیریت حمل‌ونقل جاده‌ای در بخش‌های عملیاتی دست‌یابیم. تدوین تمامی این اسناد چشم‌انداز، قطعا بر ارتقای کیفیت ارائه خدمات و افزایش مطلوبیت ذی‌نفعان در بخش‌های مختلف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور استوار خواهد بود.

 هدایتی تاکید کرد: پایش کیفیت اجرای برنامه‌های استراتژیک و ارزیابی بازخوردها از فرآیند پیاده‌سازی، ضمانت عملی محقق شدن برنامه‌های راهبردی یک سازمان است.

 زیرا پیاده‌سازی موضوعات استراتژیک در سازمان‌ها به‌طور عام فرا دفتری هستند و نظر به ابعاد وسیع و چندوجهی آن‌ها، برای تحقق استراتژی‌ها لزوما باید چندین دفتر یا حتی معاونت باهم همکاری و تلاش مستمری داشته باشند که تجربه نشان داده است که عموما به دلیل ضعف در هماهنگی یا رصد و حل تعارضات احتمالی، تحقق برنامه‌های راهبردی به‌رغم اهمیت فوق‌العاده آن‌ها در موفقیت عملکرد هر سازمانی به‌تدریج مضمحل و نهایتاً به فراموشی سپرده‌شده است که این امر نیز در زمره مأموریت‌های کلیدی دفتر مطالعات راهبردی و اقتصاد حمل‌ونقل است.

وی در مورد مزیت‌های برنامه کوتاه‌مدت دفتر افزود: در شرایط فعلی که عدم ثبات و پایداری عوامل موثر بیرونی نظیر شرایط اقتصادی تاثیرات زیادی را بر عملکرد سازمان تحمیل می‌کنید، به‌موازات انجام برنامه‌های میان‌مدت، توجه به برنامه‌های کوتاه‌مدت این امکان را فراهم می‌نماید تا از طریق تمرکز علمی و عمیق‌ بر روی یافتن راه‌حل برای مشکلات مهم، سازمان در زمان کوتاه‌تری آرامش عملیاتی خود را بازیابی کرده و برای اجرای برنامه‌های بلندمدت‌تر مهیا شد. با همین منطق اخیرا پروژه شناسایی مشکلات و مسائل سازمانی را با مشارکت تمامی معاونت‌ها و دفاتر ستادی آغازشده است.

 وی افزود: در حال حاضر با برگزاری جلسات شناسایی مسائل با برگزاری جلسات طوفان فکری با حوزه‌های مختلف سازمان، در سطح کارشناسی بالغ‌بر 300 مسئله شناسایی‌شده است که در ادامه با انجام غربالگری در سطوح مختلف مدیریتی نهایتاً حدود پنج مسالة کلیدی حائز اولویت از سوی هیات عامل برای تشکیل تیم‌های حل مسئله انتخاب خواهد شد. در مرحله بعدی تیم‌های حل مسئله با حضور صاحب‌نظران فنی و علمی و اجرایی درون و برون‌سازمانی تشکیل‌شده و تلاش می‌شود تا با مدیریت معاونت‌های تخصصی مرتبط این مسائل موردبررسی و تحلیل دقیق و همه‌جانبه قرارگرفته و طی حدود شش ماه بعد برای حل آن‌ها به یک برنامه عملیاتی مشخص منجر شود.

هدایتی خاطرنشان کرد: با انجام منسجم این امور، خروجی‌ نهایی اقدامات این دفتر، کمک به بهبود کیفیت اتخاذ تصمیمات کلان در سازمان به پشتوانه مطالعات علمی، ارتقای شاخص‌های عملکردی در ارائه خدمات و آینده‌نگری در فعالیت‌های سازمان خواهد بود که درنتیجه رضایت عمومی ذی‌نفعان سازمان در پی خواهد داشت که البته تمامی این امور در بستر مشارکت و خرد جمعی خانواده بزرگ سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ممکن و محقق می‌شود.

دفتر مطالعات راهبردی و اقتصاد حمل‌ونقل از سه ماه پیش شروع به فعالیت کرده که هدف آن بررسی و رصد تهدیدها و فرصت‌ها از طریق برون‌سپاری مطالعات با همکاری مدیران ارشد سازمان است تا بتواند برنامه‌هایی را برای تعالی و توسعه حرکت سازمان به‌عنوان یک سازمان دانش‌محور، ارائه دهد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۴۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف پیچ های خطرناک جاده جلفا به سیه‌رود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی  ایوب کنگری گفت: عملیات عمرانی حذف پیچ‌های خطرناک جاده سیه رود به دلیل شیب تند، عدم وجود دید کافی برای رانندگان و قرارگیری در میانه پرتگاه و تپه خاکی، یکی از نقاط حادثه خیز شهرستان جلفا است که با تخصیص اعتبار، ۲ پیچ ۹۰ درجه سیه رود جهت تردد ایمن و بهبود مسیر، توسط اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جلفا شروع شده و استمرار دارد.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جلفا افزود: در این عملیات احداث یک دستگاه پل با لوله‌های بتنی ۶ متری، تعریض دو دستگاه پل با باکس بتنی، ترانشه برداری و خاکریزی به ارتفاع ۴ متر و عرض ۱۱ متر بطول ۵۰۰ متر از جمله اقداماتی است که در اجرای این پروژه صورت گرفته است.

وی ادامه داد: بر اساس تفاهمنامه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان آذربایجان شرقی با سازمان منطقه آزاد ارس، مقرر شده، عملیات اجرایی پروژه توسط اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جلفا آغاز و تا پایان موعد مقرر (تیرماه ۱۴۰۳) به بهره برداری برسد.

گفتنی است؛ محدوده منفصل نوردوز سازمان منطقه آزاد ارس در ۶۵ کیلومتری شرق جلفا قرار گرفته و تنها مرز زمینی ایران با ارمنستان و اوراسیا می‌باشد و از اهمیت بالایی در تعاملات اقتصادی و سیاسی بین دو کشور برخوردار است

دیگر خبرها

  • خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌ های کشور
  • خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌های کشور
  • خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد سیل به راه‌های کشور
  • رفع ۴۸نقطه حادثه‌خیز شناسنامه‌دار از راه‌های استان
  • افزایش ۲۰ درصدی رسیدگی به تخلفات حمل و نقل جاده ای استان قم
  • حذف پیچ های خطرناک جاده جلفا به سیه‌رود
  • تشریح عملکرد اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای کاشان در سال گذشته
  • رشد ۱۰ درصدی حمل بار و کالا در جاده‌های استان قزوین
  • هوشمندسازی ناوگان ترانزیت برای افزایش جذابیت ترانزیتی کشور
  • بازگشایی محور رودبار جنوب به کهنوج در کرمان