Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار رشت گفت: در دهه فجر امسال 170 کیلومتر از راه‌های شهرستان رشت به بهره‌برداری خواهد رسید و با بهره برداری از این پروژه شاخص برخورداری راه، این شهرستان به 60 درصد خواهد رسید.

به گزارش ایلنا از رشت، میرشمس مومنی زاده، فرماندار شهرستان رشت اظهار کرد: آلودگی های زیست محیطی در سروان از مشکلات جدی شهرستان است که باید حل شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه انباشت مستمر و دفن غیر بهداشتی زباله در سراوان قریب به پنجاه سال سابقه دارد، گفت: آلودگی آب و خاک و هوای ناشی از انباشت زباله، مردم خون گرم و مهربان سروان را با مشکلات زیست محیطی مواجه کرده است. 

وی با تاکید بر اینکه رفع این مشکل نیازمند همکاری مردم و عزم همه مسئولان است، خاطر نشان کرد: بر این اساس، قرار دادی باشرکت لوله سازی شمال در مورد تصفیه شیرابه‌های زباله صورت گرفته است. 

فرماندار شهرستان رشت تصریح کرد: تست آزمایشی این طرح شروع شده و با راه اندازی آن، به زودی تصفیه شیرابه در محل سروان رشت شروع خواهد شد. 

وی ادامه داد: تهیه و نصب دستگاه زباله سوز یکی دیگر از طرح های مقابله با مشکل پسماند در سراوان است که پس از تامین اعتبار، این پروژه نیز راه اندازی خواهد شد.

 مومنی زاده با اشاره به اینکه حل معضل زباله سروان در اولویت برنامه ها قرار دارد، افزود: رفع این مشکل تحت پیگیری ویژه‌ای قرار دارد.

وی به پیگیری برای تامین اعتبارات مورد نیاز برای راه اندازی دستگاه زباله سوز اشاره و ضمن تشکر از پشتیبانی استاندار محترم در این رابطه، اظهار کرد: دکتر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه، دستور پرداخت اعتبارات دستگاه زباله سوز را داده است. 

فرماندار شهرستان رشت با اشاره به طرح تفکیک زباله در مبدا گفت: اجرای کامل این طرح حجم زباله و به تبع آن آلودگی را تا قریب به نیمی از وضعیت موجود، کاهش می دهد؛ لذا اجرای آن باید با جدیت بیشتری توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر دنبال شود. 

وی اضافه کرد: اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا نیازمند فرهنگ سازی و همکاری همه آحاد جامعه است.

مومنی زاده در ادامه اضافه کرد: ،حدود 27 درصد از زمین های کشاورزی درشهرستان رشت قراردارد. 

فرماندار شهرستان رشت به ظرفیت های کشاورزی درگیلان اشاره و تصریح کرد: 64 هزار هکتار شالی و 7هزار هکتار اراضی باغی در شهرستان رشت وجود دارد. 

وی ادامه داد: بخاطر ارتقا معیشت کشاورزان، توجه به کشاورزی باید در اولویت برنامه ها قرارگیرد. 

مومنی زاده با اشاره به تنش های آبی در سال زراعی گذشته گفت: خوشبختانه با تدبیر استاندار گیلان، سال زراعی خوب و مطلوبی را پشت سر گذاشتیم.

وی با اشاره به لایروبی رودخانه ها و استخرها اظهار کرد: 102پهنه استخر در این شهرستان قرار دارد که لایروبی 20 استخر، صورت گرفته یا در دست انجام است. 

وی با تاکید بر اینکه جهت مقابله با بحران آب کشاورزی از هم اکنون باید موانع را شناسایی و رفع نمود، افزود:. از همه ظرفیت ها در این راستا باید بهره گرفته شود تا از بروز خسارت به کشاورزان درسال زراعی آتی جلوگیری شود.

فرماندار شهرستان رشت به راههای روستایی این شهراشاره و خاطر نشان کرد: توسعه راه ، زیر ساخت زیرساخت هاست، بهسازی و توسعه راهها یکی از عوامل مهم توسعه اقتصادی است.

 مومنی زاده با تشکر از اهتمام فراوان نمایندگان مردم شهرستان رشت درمجلس شورای اسلامی، اضافه کرد: میانگین شاخص برخورداری راه گیلان 54درصد است که این شاخص در شهر رشت 56 درصد است.

وی اظهار کرد: یک هزارو 800 کیلومتر راه در شهر رشت وجود دارد که از این مجموع 730 کیلومتر نیازبه آسفالت دارد.

وی ادامه داد: در دهه فجر امسال 170 کیلومتر از راههای این شهرستان به بهره برداری خواهد رسید و با بهره برداری از این پروژه ، شاخص برخورداری راه،این شهرستان به 60 درصد خواهد رسید.

فرماندار شهرستان رشت تصریح کرد: از ابتدای دولت تدبیر امید شاخص برخورداری راه این شهرستان 46 درصد بودکه به ۵۶ درصد ارتقا یافت ، هرچند که حق مردم ما بسیار بیشتر از این است.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی جامعه دهه فجر زمین سازمان برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۴۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی

با حضور مدیرعامل شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور، استاندار مرکزی و نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی، طرح آب‌رسانی مجتمع شهید سلیمانی شامل آب‌رسانی به دو شهر شازند و آستانه و ۱۰ روستا با اعتباری بالغ بر ۱۳۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی آب و فاضلاب استان، هاشم امینی امروز _دوشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی اظهار کرد: خدمتگزاری به مردم در کشور سرعت گرفته و در استان مرکزی نیز خدمت به مردم با نگاه جهادی در جریان است.

وی افزود: صنعت آب و فاضلاب وظیفه تأمین آب شرب بهداشتی مردم و جمع‌آوری فاضلاب را به عهده دارد که در این دولت با کار شبانه‌روزی و ایجاد زیرساخت‌های مناسب رفاه و آسایش مردم تأمین شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: امروز نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه آغاز خواهد شد و مردم این مناطق از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب بهره‌مند می‌شوند.

امینی ادامه داد: جهاد آبرسانی در کشور یک اتفاق بزرگ از سوی دولت بود که با هدف تأمین آب پایدار در ۱۰۰۰۰ روستا رقم خورد که تا به امروز ٥٢٠٠ روستا آبرسانی و در سال جاری با همکاری شرکت‌های آب و فاضلاب، قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) خیرین و بخش خصوصی به بهره برداری خواهد رسید.

وی از همکاری صنایع شهرستان در بازچرخانی پساب فاضلاب قدردانی کرد و افزود: استفاده از ظرفیت پساب به پایداری چرخ صنعت و عدم آلودگی آب شرب در منطقه نقش به‌سزایی دارد.

در بخشی دیگر نیز فرزاد مخلص‌الائمه استاندار مرکزی اظهار کرد: پروژه‌های آبرسانی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی در کنار حوزه‌های مختلف در سطح استان است.

وی با اشاره به جهاد آبرسانی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین اقدامات دولت سیزدهم در کشور اظهار کرد: در فاز اول ٦٧ روستا و در فاز دوم ١٣١ روستا استان مرکزی که مشکل آب داشتند با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است.

وی تصریح کرد: دولت به تأمین مهم‌ترین موضوع رفاهی مردم که آب است توجه ویژه‌ای دارد و از مردم انتظار می‌رود به صورت بهینه آب را مصرف کنند.

حشمت‌الله عباسی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان هم با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم به موضوع منابع آب پایدار و شرب بهداشتی و همچنین جهاد آبرسانی به روستاها اهمیت ویژه‌ای قائل شده است، اظهار کرد: این طرح شامل ساخت تصفیه خانه آب با ظرفیت ۱۲۰ لیتر بر ثانیه، احداث دو باب مخزن ذخیره آب با مجموع ظرفیت ۲۰۰۰ متر مکعب، اجرای ۳۷.۵ کیلومتر خط انتقال آب است.

وی افزود: در این طرح همچنین احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۳۵ لیتر ثانیه، احداث یک باب سوله، احداث پست برق ۱۶۰ کیلو ولت آمپر، با صرف هزینه‌ای بالغ بر هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال انجام گرفته است.

عباسی ادامه داد: در راستای اجرای خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، و همچنین واگذاری پساب به صنایع نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه انجام می‌شود.

به گزارش ایمنا، در ادامه این آئین نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه آغاز شد.

کد خبر 749843

دیگر خبرها

  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • خط انتقال آبرسانی دیلم تیرماه به بهره‌برداری می‌رسد
  • راه آهن اردبیل امسال به بهره برداری می رسد
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است