Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، کارگاه آموزشی "کسب کار  و چیستی و چگونگی طراحی یک کسب و کار" با تلاش دانشجویان رشته حسابداری صنعتی خانه کارگر با حضور علیرضا محجوب (نماینده مجلس و دبیرکل خانه کارگر)، احمد محجوب (قائم مقام مراکز علمی کاربردی خانه کارگر)، علی حسینی (سرپرست مرکز علمی کاربردی خانه کارگر واحد تهران)، سعید شهریاری (مدیر ارتباط با صنعت و کارآفرینی) و جمعی از اساتید و دانشجویان در سالن اجتماعات مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر واحد تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم احمد محجوب قائم مقام مراکز علمی کاربردی خانه کارگر ضمن تبریک آغازهفته وحدت، با بیان تاریخچه مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر واحد تهران افزود: مراکز علمی کاربردی خانه کارگر تلاش دارد که آموزش را به سمت کاربردی نمودن دانش‌ها سوق دهد.

وی با تشکر و قدردانی از دانشجویانی که بانی همایش کسب و کار در مرکز علمی کاربردی خانه کارگر شده‌اند، گفت: امیدواریم این امر که از ابتدا مراکز علمی کاربردی براساس آن بنا شده تحقق یابد و به سمت کاربردی نمودن علم و دانش پیش رویم.

سپس هاتف خرمشاهی (متخصص تحول دیجیتالی) درباره فعالیت‌های کلیدی کسب و کارها اظهار کرد: نوآوری در کسب و کارها یک اصل است و باید مورد توجه ویژه کارآفرینان قرار گیرد.

خرمشاهی در ادامه با اشاره به اینکه تفاوت کسب و کارها در تفاوت جنبه‌های آن کار است، افزود: باید ارزشی را به کسب و کار خود اضافه نمود تا وجه تمایز بین کسب و کار شما با جنبه‌های آن کارها شود و هرچه ارزش‌های بیشتری ارائه شود کسب و کار شما شاخص‌تر خواهد بود.

خرمشاهی در ادامه با به تصویر کشیدن بوم کسب و کارها و مشتریان، منابع کلیدی و رابطه‌ها ابراز داشت: این کسب و کارها با افزودن ارزش به یک محصول، از طریق ارزش آفرینی شناخته شده و همچنین این کسب و کارهای اینترنتی از طریق حجم بالا در کنار سود بالا کم که از خاصیت‌های کسب و کار های نو است، مطرح گردیده‌اند.

در بخش دیگری از این همایش علیرضا محجوب (نماینده مجلس و دبیرکل خانه کارگر) با تاکید بربرگزاری کارگاه آموزشی کار آفرینی و مبانی کسب و کار، بخصوص در بخش خدمات که هدف اصلی این کسب و کارها است، یادآور شد: یکی از ویژگی‌های انسان‌های خودشکوفا  آفرینندگی است؛ ما باید برای پایین آوردن آسیب‌های اجتماعی به خلاقیت روی آوریم.

علیرضا محجوب در پایان سخنان خود تصریح کرد؛ امیدوارم همه دانشجویان در این زمینه‌ها فکر کنند و هرکجا جوانب را مثبت دیدند حرکت کنند و طوفان و جهش فکری ایجاد کنند.

درپایان مراسم، سعید شهریاری (مدیر ارتباط با صنعت و کارآفرینی) با بیان اینکه بنا داریم برای دانشجویان فرهنگ‌سازی شود که نه تنها در دروس عملی، بلکه در دروس نظری نیز این همایش‌ها و مراسم را به دفعات برگزار کنیم، گفت: به امید اینکه گامی در جهت هدف نمایی مرکز علمی کاربردی برداریم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: برگزاری کارگاه آموزشی کسب کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۴۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزش عوامل اجرایی برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در قائمشهر برگزار شد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از مازندران، کارگاه آموزشی نمایندگان فرماندار، ناظران، کاربران سامانه و سایر عوامل هیئت اجرایی برگزاری مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه شهرستان‌های قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در سالن همایش‌های شهرداری قائمشهر با حضور مسئولین شهرستانی و فرمانداری برگزار شد.

در این دوره آموزشی با توجه به تغییرات عمده‌ای که در قانون انتخابات صورت گرفته، نمایندگان فرماندار، کاربران رایانه، اعضای شعب ثابت و سیار عوامل اجرایی انتخابات، با آخرین قوانین و مقررات آشنا شدند.

در این کارگاه، تأکید شد که محوریت و مدیریت شعبات با نمایندگان فرماندار است و تمامی عوامل برگزار کننده انتخابات باید بی‌طرفی کامل خود را مدنظر قرار دهند.

در راستای برگزاری انتخاباتی پرشور، بر اساس ماده ۱۳ قانون انتخابات که به همه مدیران ابلاغ شده، نیروی انسانی و تجهیزات و امکانات ادارات باید در اختیار عوامل اجرایی انتخابات قرار گیرد.

مردم، انقلاب را متعلق به خود می‌دانند و برای نام نویسی به عنوان عوامل اجرایی حضور فعالی داشتند.

لازم به ذکر است مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۳ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ همزمان در ۲۱ حوزه انتخابیه کشور از جمله شهرستان قائمشهر برگزار خواهد شد.

نامزدها، علی کشوری، کمال علیپور، مصطفی معلمی و عمران عباسی بعنوان ۴ نامزد راه‌یافته به مرحله دوم در کارزار انتخاباتی حوزه‌های یادشده با هم به رقابت خواهند پرداخت.

خبرنگار: محمدرضا کوچکسرائی

انتهای پیام/

کد خبر: 1228451 برچسب‌ها ایسکانیوز انتخابات مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • کارگاه آموزش عوامل اجرایی برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در قائمشهر برگزار شد
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • بهره مندی ۱۳۸ هزار کارگر در لرستان از پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده