Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی تعزیرات حکومتی گفت: از ابتدای سال تاکنون از ۳ هزار و ۲۵۳ پرونده تخلف تشکیل شده که ۲ هزار و ۱۶۳ پرونده مربوط به لوازم خانگی است.  به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، یاسر رایگانی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، با بیان اینکه شرایط موجود در بازار لوازم خانگی مطلوب نیست، افزود: بخش لوازم خانگی در هشت ماه نخست امسال به پرداخت جریمه نقدی ۷۴ میلیارد ریالی محکوم شده که درصد ناچیزی از تخلفات در بازار لوازم خانگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت:: بسیاری از تخلفات بخش لوازم خانگی به سازمان تعزیرات فرستاده نشده است.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: دریک نوع کالا اختلاف‌های قیمتی چهار تا پنج میلیون تومانی در مناطق مختلف وجود دارد و چند پرداختی در بخش لوازم خانگی انجام می‌شود که یک مبلغ بر اساس تعرفه‌های مشخص شده و مبلغی حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد قیمت کالا به صورت غیر قانونی از مشتریان گرفته می‌شود.

رایگانی با بیان اینکه اگر هم وطنان شکایتی دارند، باید به اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی مراجعه کنند، گفت:: بخش زیادی از تخلفات در واحد‌های تولیدی لوازم خانگی انجام می‌شود.

وی افزود: در حالی که فهرست قیمت‌های تولیدکنندگان لوازم خانگی در سامانه ۱۲۴ به روز و کامل نیست، اما سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده و تولید کننده تخلفی از تولید کنندگان به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال نکرده است.

محمدرضا کلامی مدیر کل امور اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این برنامه گفت:​ سال گذشته افزون بر تولید داخل واردات لوازم خانگی به طور رسم و غیر رسمی وجود داشت، اما از ابتدای امسال و با افزایش قیمت ارز قاچاق این کالا‌ها به طور کامل متوقف شد و ورود بخشی از لوازم خانگی به بازار کاهش یافت و بر این اساس به دلیل افزایش تقاضا در بازار قیمت محصولات تولید کنندگان داخلی افزایش یافت.

وی افزود: اکنون بازار در اختیار تولید کنندگان داخلی و تولیدکنندگان خارجی که در داخل تولید می‌کنند است. مدیر کل امور اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت:: از ۱۶ مرداد تاکنون ارز واردات قطعات لوازم خانگی بر اساس سامانه نیما تامین می‌شود و به تولید کنندگان اجازه داده ایم بر اساس قیمت تمام شده کالا‌های خود را ارائه دهند. کلامی افزود: هر تولید کننده‌ای که در سامانه ۱۲۴ فهرست قیمت خود را اعلام نکرده است سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده برای آن واحد تولیدی پرونده تشکیل داده است. وی گفت:: رکود بازار لوازم خانگی به دلیل حذف واسطه گری است. مدیرکل امور اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: در شرایط تحریم ظرفیت باز کردن ال سی برای تولید کنندگان را از دست داده ایم، اما تصمیم گرفته ایم ارز تولیدکنندگان لوازم خانگی در اولویت باشد.

محمدرضا غزنوی سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی نیز در این برنامه گفت: اکنون با توجه به کاهش قدرت خرید مردم بازار لوازم خانگی در رکود است، اما قیمت این لوازم نیز مناسب نیست. وی افزود: کاهش توزیع از طرف تولیدکنندگان به دلیل کاهش ۴۰ درصدی تولید در مقایسه با سال گذشته است. غزنوی گفت::​ به عنوان نمونه لباسشویی ۳۹/۵ درصد در مقایسه با شش ماهه نخست سال گذشته کمتر تولید شده است. سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی افزود: از خرداد تا کنون هیچ ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی به تولیدکنندگان لوازم خانگی اختصاص نیافته است. وی گفت: تخلفات ثبت شده در سازمان تعزیرات حکومتی هیچ کدام به مربوط به تولیدکنندگان لوازم خانگی نیست.

غزنوی افزود: فهرست محصولات تولید کنندگان لوازم خانگی در سامانه ۱۲۴ ثبت شده است مگر اینکه تولیدکننده با این سازمان به توافق نرسیده باشد. سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی گفت:: مشکل تولید کنندگان لوازم خانگی افزایش نیافتن قیمت کالا‌ها بر اساس مولفه‌های تولید بود و این مسئله تولید در این بخش را نابود و در بازار التهاب ایجاد کرد. وی افزود: البته از ۱۶ مرداد اجازه آزاد سازی قیمت‌ها را به تولید کنندگان لوازم خانگی دادند. غزنوی با بیان اینکه اکنون شرایط برای تولید کنندگان سخت‌تر از گذشته است گفت:: ۶۹ درصد از ظرفیت یخچال سازی و ۷۷ درصد از ظرفیت تولید تلویزیون در کشور بدون استفاده مانده است. سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی افزود:​ برای تولید کنندگان و ورود قطعات لوازم خانگی گشایش اعتبار نمی‌شود و هیچ فکری برای ارز تولید کنندگان نشده است.

محمد طحانپور رئیس اتحادیه فرشندگان لوزام در این برنامه نیز گفت:​ قیمت لوازم خانگی تولید داخل انقدر بالاست که حاشیه سود‌ها به دلیل پایین امده است. وی گفت:: از ابتدای اردیبهشت تاکنون کالا‌های خارجی ۱۵۰ درصد و کالا‌های داخلی بین ۸۰ تا ۱۲۰ درصد افزایش قیمت داشته است. رئیس اتحادیه تولید کنندگان لوازم خانگی افزود: کالایی مانند آبگرمکن دیواری که مصرف ارز ندارد صد درصد گران شده و این گران فروشی دولتی است. طحانپور گفت::​ تولید کنندگان لوازم خانگی در اسفند سال گذشته کالا را چهار تا ۱۰ ماهه و با تخفیف پنج تا ۱۵ درصد به توزیع کننده می‌دادند، اما اکنون شرایط متفاوت شده است.

وی افزود: هر کس به ما در زمینه دریافت مبلغی بیش از قیمت مصرف کننده لوازم خانگی از طرف فروشندگان شکایت کرده است به آن رسیدگی و با متخلفان برخورد قاطع شده است. رئیس اتحادیه تولید کنندگان لوازم خانگی گفت: یک گروه چهار نفره دو برند آلمانی و ترکیه‌ای در زمینه لوازم خانگی را وارد کشور می‌کنند و دو میلیون تومان زیر قیمت ما در بازار عرضه می‌کنند که نمی‌توانیم با آن‌ها برخورد کنیم. طحانپور افزود: برای بازرسی از هزار و ۶۰۰ واحد صنفی لوازم خانگی بازرسی کافی نداریم. وی گفت:: اختلاف قیمت‌ها در لوازم خانگی مربوط به کالا‌های وارداتی است.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان لوازم خانگی افزود:​ قیمت لوازم خانگی وارداتی رها و این کالا‌ها با زار را به هم ریخته است در حالی که سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده باید قیمت این کالا‌ها را تعیین کنند. طحانپور گفت:: قیمت لوازم خانگی برای تولید کنندگان داخلی آزاد شده است، اما رقیبی برای آن‌ها در بازار وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: لوازم خانگی گفتگوی ویژه خبری پرداخت جریمه نقدی بازار لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۴۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام

ایسنا/ایلام فرمانده انتظامی استان ایلام از اجرای طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا  و کشف ۴۸ میلیارد و ۲۶۰ میلیون ریال  کالای قاچاق  وتوقیف ۹ دستگاه خودروی شوتی در ایلام خبر داد.

سردار «جمال سلمانی » در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در راستای طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا وارز با اولویت واپایش انبارها ، محل دپو کالای قاچاق و برخورد با خودروهای شوتی در سطح استان مقادیر قابل توجهی کالای اساسی کشف شد.

وی افزود: مأموران پلیس امنیت اقتصادی با هماهنگی دستگاه قضایی یک انبار بزرگ کالای اساسی که فاقد مجوز قانونی بود را کشف کردند.
این مقام انتظامی ادامه داد: با تلاش کارکنان انتظامی ۹ دستگاه خودرو موسوم به شوتی که حامل کالاهای فاقد مجوز قانونی بودند را شناسایی، توقیف کردند.
فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به اینکه در این راستا ۱۰ متهم دستگیر شد، بیان کرد: متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند.
به گزارش ایسنا و به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ایلام، سردار سلمانی با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی کالا های مکشوفه را ۴۸ میلیارد و ۲۶۰ میلیون ریال اعلام کردندتصریح کرد: هموطنان می توانند اخبار و اطلاعات خود درخصوص قاچاق کالا، احتکار، اختلاس و دیگر جرایم و مفاسد اقتصادی با شماره ۰۹۶۳۰۰درمیان بگذارند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جریمه ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریالی قاچاقچیان کالا در شیراز
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • جریمه بیش از ۵ میلیارد ریالی، فرجام قاچاق لوازم یدکی خودرو در تایباد
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف در اردبیل
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف