Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - خزانه داري کل کشور اسامي بانک هاي داراي بدهي و فاقد بدهي به بانک مرکزي درخصوص افزايش سقف مجاز تسويه بدهي بانک ها و موسسه هاي اعتباري غيربانکي به بانک مرکزي تا پايان سال 1395 را از طريق صدور اوراق تسويه خزانه نوع دوم اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، براساس اين ابلاغيه، در اجراي آيين نامه اجرايي بند (و) تبصره 5 قانون بودجه سال 1397 کل کشور و با توجه به نامه بانک مرکزي درخصوص افزايش سقف مجاز تسويه بدهي بانک ها و موسسه هاي اعتباري غيربانکي به بانک مرکزي تا پايان سال 1395 از طريق صدور اوراق تسويه خزانه نوع دوم، بانک هاي مجاز مشمول اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس اين نامه که به ادارات کل امور اقتصادي و دارايي استان ها ارسال شده است، بانک هاي ملي ايران، سپه، کشاورزي، مسکن، صنعت و معدن، توسعه تعاون، توسعه صادرات، تجارت، رفاه کارگران، صادرات ايران، ملت، قوامين، انصار، آينده، گردشگري، پارسيان، سرمايه، پاسارگاد و موسسه اعتباري ملل مشمول اين بند از قانون بودجه امسال هستند.
همچنين بانک هاي اقتصاد نوين، سامان و کارآفرين فاقد بدهي به بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران بوده و مستثني از تسويه بدهي از طريق صدور اوراق تسويه خزانه نوع دوم‌ شده اند.
براساس بند (و) تبصره (5) قانون بودجه سال 1397 کل کشور به دولت اجازه داده شده است در سال 1397 با رعايت قوانين و مقررات دولت از طريق اسناد (اوراق) تسويه خزانه، بدهي هاي قطعي خود به اشخاص حقيقي و حقوقي تعاوني و خصوصي که در چهارچوب مقررات مربوط تا پايان سال 1396 ايجاد شده، با مطالبات قطعي دولت (وزارتخانه‌ ها و مؤسسه هاي دولتي) از اشخاص يادشده تا مبلغ 20 هزار ميليارد به‌ صورت جمعي - خرجي تسويه کند.
بر همين اساس، مطالبات قطعي دولت از اشخاص حقيقي و حقوقي تعاوني و خصوصي که در اجراي بند (پ) ماده (2) قانون رفع موانع توليد رقابت پذير و ارتقاي نظام مالي کشور به شرکت هاي دولتي منتقل شده با بدهي دولت به اين شرکت ها، مطالبات اشخاص حقيقي و حقوقي خصوصي و تعاوني از دولت بابت طرح هاي تملک دارايي‌ هاي سرمايه ‌اي با بدهي اشخاص ياد شده به بانک ها و مؤسسه هاي اعتباري غيربانکي از طريق تسويه بدهي هاي بانکها و مؤسسه هاي اعتباري غيربانکي به دولت به‌ وسيله اين اسناد قابل تسويه است.
اسناد تسويه خزانه نوع اول شامل اسناد تعهدي خاصي است که براي تسويه بدهي قطعي دولت با مطالبات قطعي دولت از اشخاص متقاضي مشمول با رعايت مقررات اين آيين نامه صادر مي شود.
به گزارش ايرنا، اسناد تسويه خزانه نوع دوم نيز به اسناد تعهدي خاصي که براي تسويه بدهي دولت به اشخاص متقاضي مشمول به بانک ها و مؤسسه هاي اعتباري غيربانکي از طريق تسويه بدهي هاي بانک ها و مؤسسه هاي اعتباري غيربانکي به بانک مرکزي صادر مي شود، اطلاق مي شود.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۶۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد

امتداد - طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزارهای پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپردازها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اوکراین ناتوان در پرداخت بدهی خارجی
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان
  • صبر طلبکاران اوکراین تمام شد
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • تسویه بدهی شهرداری با بانک‌ها/ قرارداد چین ابهامی ندارد
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد