Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ علی صالح آبادی، مدیرعامل بانک توسعه صادرات و رئیس انجمن مالی اسلامی ایران، صبح امروز سه‌شنبه ۶ آذرماه در نشست خبری چهارمین همایش مالی اسلامی اظهار کرد: محور اصلی این همایش توسعه نهاد‌های مالی اسلامی و نقش آن‌ها در ثبات اقتصادی است. از جمله زیرمجموعه‌های آن هم شامل امکان‌سنجی طراحی نهاد‌های مالی جدید، نقش نهاد‌های مالی اسلامی در حفظ ارزش پول ملی و نقش نهاد‌های مالی اسلامی در فین تک‌ها و حوزه‌ای دانش‌بنیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان اینکه انجمن‌ها به صورت سالانه توسط وزارت علوم ارزیابی می‌شوند، اظهار کرد: خوشبختانه انجمن مالی اسلامی در ارزیابی امسال با ۱۱۰۲ امتیاز رتبه A را کسب کرد که علی‌رغم جوان بودن این انجمن، رتبه بسیار خوبی است. یکی از اقدامات انجمن ایجاد پایگاه جامع مالی اسلامی است. تلاش ما بر این بوده که این پایگاهی جامع در حوزه مالی اسلامی باشد و خوشبختانه اطلاعات این پایگاه مورد استفاده اساتید، محققان و دانشجویان است.

صالح‌آبادی افزود: کتاب‌ها و مقالاتی به زبان فارسی و انگلیسی در سایت موجود است و امکان دانلود وجود دارد. نشریات متعدد نیز در این سایت وجود دارد و پژوهشگران برتر نیز در سایت انجمن معرفی شده‌اند.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران گفت: بخش معرفی نهاد‌ها و موسسات فعال در حوزه مالی اسلامی و موضوعات پیشنهادی برای پایان نامه و رساله‌های ارشد و دکترا در سایت انجمن مالی اسلامی موجود است.

وی تاکید کرد: بخش طبقه بندی مالی اسلامی و معرفی شاخه‌های آن فراهم است. بخش استفتائات در حوزه مالی نیز فراهم شده است. در مجموع پایگاه جامعی در حوزه مالی اسلامی تاسیس شده و روز به روز فعال‌تر می‌شود.

رئیس انجمن مالی اسلامی ایران یادآور شد: برگزاری همایش‌های مختلف، فراخوان مقالات و مسائلی از این قبیل نیز اطلاع رسانی می‌شود. همچنین فیلم‌های لازم در این حوزه را بارگذاری کرده ایم در آپارات هم این فیلم‌ها موجود است.

وی ادامه داد: تاکنون بیست و سه نشست به صورت ماهانه با حضود کارشناسان برگزار کرده‌ایم. از سوی دیگر هر ساله جایزه مالی اسلامی و همچنین جایزه کتاب برتر را اهدا می‌کنیم.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت: سالانه در این همایش از یک رساله برتر دکترا و یک پایان نامه ارشد موفق در حوزه مالی اسلامی تقدیر می‌شود. همچنین مسابقه قرآنی فرابورس با همکارس انجمن مالی اسلامی برگزار کردیم و به برندگان در روز همایش جوایزی اهدا می‌شود.

وی افزود: اقدام دیگر ما انتشار دو فصلنامه تحقیقات مالی اسلامی است. از سوی دیگر نخستین دوره DBA مالی اسلامی را از بهمن ماه سال قبل را اندازی کرده‌ایم و افراد حاضر در این دوره‌ها باید دارای کارشناسی ارشد و سه سال سابقه کار در بازار سرمایه باشند. این دوره هم با همکاری انجمن مالی اسلامی، سازمان بورس، دانشگاه امام صادق(ع) و مؤسسه ردمانی مالزی برگزار می‌شود.

صالح‌آبادی اظهار کرد: براساس توافقی که با بانک قرض الحسنه رسالت داشته قرار شد این بانک، کسانی که توام حضور در این دوره را ندارند تامین مالی کنند. حمایت سازمان بورس هم اینگونه است که گواهی تحلیل گری بازار سرمایه را به آن‌ها اعطا می‌کند.

رئیس انجمن مالی اسلامی یادآور شد: هفته آینده در همایش، ثبت نام اولین دوره بانکداری اسلامی را هم انجام می‌دهیم و از بهمن ماه اولین دوره را در کنار برگزاری دومین دوره بازار سرمایه اسلامی برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: تاکنون سه دوره در نمایشگاه بورس، بانک و بیمه در تهران و کیش شرکت کرده و آثار و پژوش‌های خود را عرضه کرده ایم. مواردی که بیان شد صرفا کلیات برنامه‌های ما بود.

صالح‌آبادی درباره برنامه‌های اینده انجمن مالی اسلامی گفت: همچنان نشست‌های مالی اسلامی را برگزار و دو فصلنامه را منتشر میکنیم. همچنین به صورت مشترک کارگاه‌های مالی اسلامی را با همکاری موسسه ردمانی ادامه می‌دهیم. چاپ کتاب‌های حوزه مالی اسلامی نیز از برنامه‌های مهم ماست.

خبر در حال تکمیل است...

منبع: ایکنا

کلیدواژه: همایش مالی اسلامی خبرگزاری ایکنا صالح آبادی انجمن مالی اسلامی خبرگزاری قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۷۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکسپو فرصتی برای توسعه

به گزارش خبرگزاری مهر یکی از ابزارهای مهم برای رونق بخشیدن به اقتصاد در چشم انداز بلند مدت و انجام فعالیت موثر برای ارتقای سطح اشتغال و ایجاد روابط بین المللی و تبادل فرهنگی ملتها و جلب گردشگران، نمایشگاههای جهانی (اکسپو) است. این نمایشگاهها با نمایشگاههای تجاری که در سطوح ملی و بین المللی برگزار می گردد متفاوت می باشد و بسیاری از کارشناسان بین المللی حوزه نمایشگاهها اعتقاد دارندکه این نمایشگاهها از پیشرفته ترین و گسترده ترین نمایشگاهها و بنظر اینجانب المپیک نمایشگاهها می باشند و در دراز مدت در اختیار تجارت قرار می گیرند

نمایشگاه‌های جهانی یا به بیانی اکسپوها موضوعاتی جهانی را که بازتاب تجربیات متنوع انسان ها هستند را در بر می‌گیرند. نقش اکسپو بسیار فراتر از نمایش تکنولوژی‌های نوین بوده و در حقیقت متمرکز بر پیش‌بینی چالش‌های جمعی فرا روی بشر می‌باشد. اکسپو یک رویداد بسیار پراهمیت در عرصه جهانی است و با توجه به مدت زمان طولانی برگزاری آن حدود شش ماه، بسیاری درجه اهمیت آن را فراتر از المپیک‌ها و مسابقات ورزشی‌جهانی، که هم مدت زمان محدودتر و بصورت تخصصی ورزشی می باشد، می‌دانند.

اکسپوها توسط دفتر نمایشگاه‌های بین‌المللی ( BIE) که مقر آن در پاریس است سازماندهی، و هر ۵ سال یکبار برگزار می‌گردند.اکسپو رویدادی صرفاً انتفاعی نیست، بلکه صحنه‌ای برای نمایش آخرین دستاوردهای فرهنگی، اجتماعی، علمی و اقتصادی کشورها در چارچوب موضوع نمایشگاه و دورنمای توسعه آنها می‌باشد. هر اکسپو براساس یک موضوع (یا چالش) جهانی و در محلی که به صورت ویژه برای این رویداد ساخته می‌شود برگزار می‌گردد و محلی برای تعامل و ارتباط رو در رو بین تفکر و دستآوردهای ملت ها و بازدیدکنندگان محسوب می‌گردد و از بزرگترین ویژگی‌های اکسپو فراهم آوردن محیطی مسالمت آمیز و به دور از هرگونه مسایل سیاسی است که مشارکت کنندگان از سراسر دنیا با بازدیدکنندگان می توانند در آن به تعامل فرهنگ و تاریخ و تمدن و مسایل اقتصادی بپردازند و بنوعیکشورهای کوچک بدون مرزی را در کنار یکدیگر می سازند و در طول دوره برگزاری بدون تشریفات خاص سیاسی، ملاقات‌ها و نشست‌هایی در چارچوب مسایل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و علمی با یکدیگر برگزار می‌کنند. علاوه برمطالب بیان شده، موارد زیر را نیز می توان از اهداف اکسپو ها در نظر گرفت:

تقویت روابط بین‌الملل در یک موضوع مشترک به اشتراک گذاردن تجارب آموزنده و فرهنگی در یک موضوع مشترک جهانی نمایش توانمندی‌ها، تاریخ، تمدن، آداب و رسوم یک کشور حول یک موضوع خاص تقویت و حمایت از اکسپوها بعنوان آزمایشگاه‌های تجارب آتی افزایش و ارتقا رشد تبادلات اقتصادی و بین‌المللی ایجاد رونق اقتصادی در کشور میزبان ایجاد درآمد و ثروت برای کشورهای مشارکت‌کننده از طریق برقراری روابط تجاری جدید بازار سازی برای کالاهای دارای مزیت نسبی

موضوع نمایشگاه از سوی کشور میزبان و با تایید BIE تعریف می‌گردد و برگزارکننده در طول دوره برگزاری بدنبال دستیابی به راه‌کارهای علمی و عملی بدست آمده از سوی مشارکت‌کنندگان در جهت رفع یک مسئله جهانی است.

اولین اکسپوی جهانی در سال ۱۸۵۱ میلادی در شهر لندن برگزار گردید که ایران نیز در آن حضور فعال داشت و این موضوع مسئولیت کشورمان را برای حضور در اکسپوها سنگین‌تر می‌کند. لازم بذکر است که تاکنون بیش از ۶۳ اکسپو در اقصی نقاط دنیا برگزار شده است و ایران علاوه بر اکسپوی ۱۸۵۱ در دوره‌های مختلف در قبل و هفت دوره پس از انقلاب اسلامی که در کشورهای کره جنوبی، پرتغال، آلمان، ژاپن، چین، ایتالیا و قزاقستان و امارات متحده عربی برگزار گردیده حضور داشته است.

سید حسین میرظفرجویان

مدرس دانشگاه و کارشناس صنعت نمایشگاهی

کد خبر 6093104 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • اعلام نتیجه اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی و برگزاری حراج دوم در سال ۱۴۰۳
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • اکسپو فرصتی برای توسعه
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی تأیید شد
  • وزیر امور اقتصادی و دارایی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟