Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سید منصور کشفی روز سه شنبه در جمع فعالان رسانه، دبیران و سردبیران رسانه ها و مطبوعات فارس افزود: متاسفانه اغلب بیمارستان ها اکنون در شرایط زیان ده هستند، واگذاری بیمارستان ها و مراکز درمانی به بخش خصوصی می تواند این شرایط را فراهم کند که ارائه خدمات بهداشت و سلامت با نظارت دانشگاه و در شرایطی رقابتی بهبود پیدا کند و موجب افزایش رضایتمندی مردم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مقام مسئول با اشاره به اینکه واگذاری درمانگاه هایی مانند درمانگاه شهید مطهری شیراز می تواند به بهبود خدمات در حوزه سلامت بیانجامد، گفت: در چنین درمانگاه هایی که بیشترین تقاضا برای سلامت وجود دارد ایجاد شرایط رقابتی به بهبود خدمات می انجامد.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: این موضوع در شهرستان های استان فارس نیز دنبال شده و برخی از بیمارستان ها و مراکز درمانی و همچنین برخی از مراکز بهداشتی و مراکز نظارت بر مواد غذایی و بهداشت محیط به بخش خصوصی واگذار می شود و دانشگاه علوم پزشکی شیراز صرفا بر این مراکز نظارت عالیه خواهد داشت .
وی اظهار داشت: علاوه بر این، از حجم منابع انسانی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز می بایست کاسته شود تا کار چابک سازی دانشگاه شتاب بیشتری پیدا کند ، دستگاه حجیم و سنگین مثل انسان چاق است که قدرت دویدن ندارد ، واگذاری این امور به توانمند شدن دانشگاه کمک می کند .

***خروج برخی متخصصان از فرایند دولتی بهداشت و سلامت استان فارس
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه به خروج برخی متخصصان از فرایند دولتی بهداشت و سلامت استان فارس اشاره کرد و گفت : این اساتید و متخصصان با مواقفت دانشگاه و به گونهای که به کار پژوهشی و علمی دانشگاه لطمه نخورد بیرون از دانشگاه و در مطب بیماران را ویزیت می کنند و از سیستم دولتی پذیرش بیمار خارج می شوند، به جای این اساتید و متخصصان که عمدتا در مراحل استادی قرار دارند متخصصان جوان جایگزین می شوند، این موضوع نیز به چابک شدن سیستم بهداتش و درمان کمک شایانی خواهد کرد.
دکتر کشفی درادامه گفت: در سایر دانشگاههای کشور نیز این اتفاق افتاده است ، دانشگاهها با به تعویق افتادن و طولانی شدن مدت زمان پرداخت کارانه اساتید از عهده پرداخت مظالبات آنان بر نمی آید و این خروج بالاخره انجام خواهد گرفت ، دراین زمینه شیوه نامه لازم تدوین شده و اساتید می توانند بیرون از داشنگاه مطب خصوصی داشته باشند و مثل سابق تمام وقت دراختیار دانشگاه نباشند.
وی افزود: درابتدای اجرای این برنامه ممسکن است کمی به جامعه و مردم فشار آید اما با جایگزین شدن متخصصین جوان این خلا نیز پر خواهد شد.
دکتر کشفی به کسری 400 میلیارد ریالی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای هر ماه اشاره کرد و گفت : ما هر ماه با این کسری روبرو هستیم ، حذف موازی کاری ها ، خروج اساتید از فرایند دولتی طبابت ، استفاده بهینه از نیروی انسانی و واگذاری برخی از امور به بخش خصوصی می تواند در کاهش این کسری تاثیر بگذارد .
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد : با اصلاح برخی فرایندها در 6 ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل یک هزار و 400 میلیارد ریال در دانشگاه علوم پزشکی شیراز صرفه جویی انجام شده است ، این رویکرد بدون آنکه خدشه ای به نوع و سطح خدمات وارد شود با اجرای شیوه های اصلاحی همچنان ادامه خواهد یافت .
6113/2027
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استان فارس بخش خصوصی بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی درمان 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۹۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اجرای برنامه درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در تمام بیمارستان‌های تابعه ابن دانشگاه گفت: درمان رایگان کودکان یک سرمایه گذاری بسیار مفید روی سلامتی آن‌ها در بزرگسالی است. - اخبار اجتماعی -

 دکتر حسین قناعتی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم از آغاز اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و اظهار کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور کامل در حال اجراست.

وی افزود: تا هفته‌های گذشته برخی از بیمارستان‌ها در استنباط و اجرای آیین‌نامه این برنامه دچار مشکلات کوچکی بودند و در مواردی، پس از ابلاغ این آیین‌نامه، نسبت به اخذ مبالغی بر اساس قوانین قبلی از خانواده‌های کودکان زیر هفت سال اقدام کرده بودند که در همه این موارد، بازرسان معاونت درمان تذکر دادند و مشکلات اجرایی این آیین‌نامه مرتفع شد بنابراین الان هیچ بیمارستانی نیست که از کودکان زیر 7 سال بابت درمان و بستری مبلغی دریافت کند. 

قناعتی گفت: براساس این برنامه، سازمان‌های بیمه‌گر پایه مکلفند صددرصد تعرفه دولتی برای خدمات سرپایی و سرپایی فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توان‌بخشی و همچنین خدمات بستری و بستری فوریت‌های پزشکی و جراحی‌ها را پرداخت کنند. 

وی درباره اثرات مثبت اجرای این برنامه گفت: ‌سلامت کودکان زیر هفت سال برای جامعه بسیار مهم است؛ مطالعات نشان داده هر یک دلار هزینه‌کرد برای سلامتی کودکان، معادل هفت دلار هزینه‌ای است که برای سلامتی بزرگسالان خرج می‌شود بنابراین این اقدام سرمایه‌گذاری بسیار پرفایده است.

ماجرای آغاز درمان رایگان کودکان زیر 7 سال از امروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: از سوی دیگر سلامتی در دوران کودکی متضمن سلامتی در دوران بزرگسالی نیز هست. به عبارت دیگر کودکی که سلامت باشد و از نظر بیماری‌ها شناسایی و درمان شود یک عمر در سلامت زندگی خواهد کرد و بنابراین هزینه‌های نظام سلامت نیز از این طریق کاهش پیدا خواهد کرد. 

قناعتی خاطرنشان کرد: همچنین اگر اصول سلامتی کودک رعایت شود کودک بهره هوشی بالاتر خواهد داشت و در عملکرد شغلی‌اش نیز موفق‌تر خواهد بود که این موضوع به رشد اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند. افرادی که کودکی خود را به سلامت طی کرده‌اند در تحصیلات خود نیز موفق‌تر خواهند بود و به بالندگی کشور در حوزه‌های علمی، سیاسی و فرهنگی نیز کمک می‌کنند. از طرفی میزان آسیب‌های اجتماعی نیز در افرادی که کودکی خود را به سلامتی طی می‌کنند کمتر است و بنابراین جوامع را نیز با مشکلات کمتری مواجه می‌کنند. 

وی با بیان اینکه مطالعات نشان داده بروز برخی از انواع بیماری‌ها در کودکی باعث اختلال در رشد کامل مغزی کودکان خواهد شد، بیان کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال که باهدف ارتقای سلامتی کودکان در حال اجراست با افزایش کمک به رشد مغزی کودکان، باعث کاهش احتمال بزهکاری و کاهش شکل‌گیری شخصیت‌های ضداجتماعی می‌شود. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این که سلامت روانی و معنوی کودکان نیز بخشی از ابعاد سلامتی آنها را تشکیل می‌دهد، تأکید کرد: خانواده‌ها باید توجه داشته باشند که از بدو تولد تا هفت سالگی، شخصیت اصلی کودک شکل می‌گیرد؛ تربیت خانواده‌ها باید مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی و فرهنگ همنوع‌دوستی، شجاعت، ایثارگری و ... باشد اما متأسفانه الان شاهد این هستیم که والدین به راحتی گوشی تلفن همراه خود را در دسترس خردسالان قرار می‌دهند که این موضوع روی رشد فرهنگی کودک اثرگذار خواهد بود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • اعلام همبستگی دانشگاهیان  دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اساتید و دانشجویان ِ آزادی خواه ِ حامی فلسطین
  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی کردستان در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است