Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@03:05:16 GMT

بی عدالتی در توزیع امکانات نارضایتی ایجاد می کند

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۹۹۹۷۸

بی عدالتی در توزیع امکانات نارضایتی ایجاد می کند

زنجان - ایرنا - دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه گفت: این فقر نیست که مردم آزار می دهد بلکه احساس فقر، اختلاف طبقاتی و بی عدالتی در توزیع امکانات و اجرای پروژه ها موجب افزایش نارضایتی ها می شود.

سردار سید ضیاالدین حزنی روز سه شنبه در آیین افتتاح و رونمایی از 72 پروژه محرومیت زدایی سپاه استان زنجان افزود: محرومیت زدایی به همکاری، تعامل و حمایت تمام دستگاه ها و ارگان ها نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه اگر مسئولان، دلسوزانه وظیفه خود را انجام دهند در این صورت میخ خدمتگزاری محکم کوبیده می شود، اظهار داشت: اگر حکومت ها تجارت کنند در این صورت دولتها و مردم ضعیف می شوند اما اگر مردم تجارت کنند دولت ها قوی و مردم نیز ثروتمند خواهند شد.
سردار حزنی تاکید کرد: برای مسئولان در جمهوری اسلامی به منظور خدمت رسانی به مردم، بن بست وجود ندارد یا راهی را خواهند ساخت و یا راهی را خواهند یافت.
دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه کشور با بیان اینکه شایستگی های مسئولان به میزان رضایتمندی مردم و مستضعفین از عملکردهای آنان برمی گردد به خواسته های این قرارگاه اشاره کرد و گفت: فقر بهداشتی، معیشتی، مسکن، آبرسانی، راه مناسب در زنجان مشهود است که برای رفع آن نیاز به همکاری سازمانهای استان است تا اعتبارات مورد نیاز از طریق نمایندگان در کمسیون تلفیق، مورد تصویب قرار گیرد.
سردار حزنی افزود: با توجه به فقر و محرومیت موجود در استان زنجان، برنامه محرومیت زدایی پیشنهادی سال 98 تهیه و به استان ارسال شده و امید است بودجه مورد نیاز در کمیسیون تلفیق، مطرح و تصویب شود.
وی تصریح کرد: در فرصت باقیمانده از سال 97، برای تامین یک هزار جهیزیه برای زوج های جوان زنجانی، اقدام شود و اعتبارات آن را در اختیار قرار می دهیم و در موضوع مسکن محرومین و معلولین نیز آمادگی داریم قراردادی میان سپاه، بهزیستی و کمیته امداد منعقد شود و ما هم از آن پشتیبانی می کنیم.
سردار حزنی با بیان اینکه استان زنجان در بحث محرومیت زدایی، عقب است و باید این عقب ماندگی ها جبران شود به ویژگی های طرح های محرومیت زدایی این قرارگاه اشاره کرد و افزود: 75 درصد پروژه های قرارگاه، کوچک، زودبازده، عام المنفعه و فاقد پیچیدگی های فنی و مهندسی بوده و در راستای برقراری امنیت پایدار و کارآمدی نظام هستند.
وی ادامه داد: عمده پروژه ها در مناطق فوق العاده محروم، دورافتاده، صعب العبور مرزی و حساس، اجرا می شوند و استحکام و کیفیت ساخت و سازها، اقتصادی بودن قیمت و پرهیز از نگاه انتفاعی در اجرای این پروژه ها همواره مد نظر است.
6084/6085

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد سپاه گروه هاي جهادي محروميت زدايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۹۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به اینکه طرح جهادی آبرسانی در روستاها با جدیت دنبال می‌شود گفت: ۱۸۰ روستا در قالب طرح محرومیت‌زدایی آب‌رسانی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان صابر علیدادی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۳ طرح در ۷۶۶ روستا و ۲۱ شهرستان استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی در حال اجرا بوده و نظارت دقیقی بر این موضوع اعمال می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم و توجه شخص رئیس جمهور به موضوع تامین آب شرب روستاها افزود: تاکنون بیش از ۸۰۰ کیلومتر خط انتقال و شبکه آبرسانی در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی در خوزستان اجرا شده است.

مدیرعامل آبفای خوزستان خاطرنشان کرد: احداث سه باب ایستگاه پمپاژ و پنج باب مخازن ذخیره بتنی به ظرفیت بیش از ۱۲ هزار مترمکعب، حفاری و تجهیز ۶ حلقه چاه آب شرب از دیگر اقدامات انجام شده در جهاد آبرسانی استان است.

علیدادی تصریح کرد: از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت نیرو در دولت مردمی، آبرسانی به روستاهای فاقد آب آشامیدنی است که برای انجام این طرح، استفاده از ظرفیت‌های بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در دستور کار قرار گرفته تا با تلاش یکدیگر تحول مثبتی در آبرسانی به روستاهای کشور ایجاد شود.

وی با اشاره به اجرای آبرسانی به ۱۸۰ روستای استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی، تصریح کرد: این اقدام با کمک قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی به عنوان معین در اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی استان انجام شده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب خوزستان گفت: طرح جهاد آبرسانی در روستاهای استان به عنوان یکی از برنامه های بسیار مهم دولت سیزدهم با جدیت دنبال خواهد شد تا مشکلات مردم در این زمینه برطرف شود.

کد خبر 749338

دیگر خبرها

  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی