Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهارمين گردهمايي دانشجويان بورسيه بنياد حاميان دانشگاه تهران از ساعت ۱۵:۰۰ الي ۱۷:۰۰ روز چهارشنبه ۱۴ آذر ماه سال جاري در محل تالار علامه اميني مركز اسناد و كتابخانه مركزي دانشگاه با حضور رياست محترم دانشگاه، خيرين، نيك انديشان و دوستداران گرانقدر دانشگاه و همچنين دانشجويان عزيز بورسيه برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در چهارمين دوره گردهمايي بورسيه، از دانشجويان افتخارآفرين بورسيه كه شرايط زير را داشتند تقدير به عمل خواهد آمد: ۱- كسب ۲ بار رتبه نخست رشته تحصيلي خود، ۲- پذيرفته شده در مقطع كارشناسي ارشد با رتبه برتر يا استعداد درخشان، ۳- كسب رتبه نخست المپيادها يا جشنواره‌هاي علمي و دانشجويي معتبر، ۴- كسب رتبه در مسابقات ورزشي بين المللي و ۵- دانشجوياني كه واجد شرايط بورسيه بنياد حاميان دانشگاه تهران بوده‌اند، اما به نفع ساير دانشجويان انصراف داده‌اند

شايان ذكر است در چهارمين دوره بورسيه بنياد حاميان دانشگاه تهران تعداد ۹۶۴ نفر از دانشجويان برتر مقطع كارشناسي (با ميانگين معدل دو ترم قبل آنها بالاي ۱۷ يا رتبه زير ۲ هزار وروي هاي ۹۷)، ۱۰۰ نفر از دانشجويان برتر مقطع كارشناسي ارشد (با معدل كل ۱۸)، ۱۵۰ نفر از دانشجويان برتر مقطع دكتري (كمك به تحقيقات پژوهشي مؤسسه بيوشيمي – بيوفيزيك)، ۲۰ نفر از دانشجويان برتر نابينا ،۶۰ نفر از دانشجويان برتر بين الملل و تعداد ۱۰۰ نفر در بخش حمايت از ايده‌هاي كارآفرينانه دانشگاه تهران بورسيه مي‌شوند.

لازم به ذكر است خيّرين و حاميان ارجمند چهارمين دوره بورسيه بنياد حاميان دانشگاه تهران، بنياد فرهنگي مصلي نژاد، بنياد علمي آموزشي قلم چي، بنياد نيكوكاري جميلي، بنياد فرهنگي شاه حسيني، گروه صنعتي گلرنگ، بنياد فرهنگي حاج محمد حسن خداوردي، گروه صنعتي فومن شيمي، رئيس مجمع خيرين مدرسه ساز كشور (جناب آقاي دكتر محمدرضا حافظي) و انتشارات مبتكران مي‌باشند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بنیاد حامیان دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۰۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۶۸ گروه آموزشی دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی کیواس ۲۰۲۴

سید احمد فاضل‌زاده گفت: در نسخه جاری این رتبه بندی، یکهزار و ۵۵۹ دانشگاه جهان رتبه‌بندی شده‌اند و نسبت به رتبه بندی پیشین در سال گذشته، ۶۴ دانشگاه جدید به این رتبه بندی افزوده شدند.

او ادامه داد: نظام رتبه‌بندی کیواس بر اساس پنج شاخص شهرت دانشگاه، شهرت کارفرمایان و سنجش فعالیت‌های پژوهشی با شاخص‌های تعداد استناد‌ها به ازای هر مقاله، شاخص H-Index و شبکه همکاری بین‌المللی دانشگاه‌ها انجام می‌شود و هر یک با وزنی متناسب با هر حوزه موضوعی، برای معرفی بهترین دانشگاه‌ها مشخص می‌شوند.

فاضل‌زاده اظهار داشت: در این رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان در ۵۵ موضوع از حیطه‌های کلان هنر و علوم انسانی، مهندسی و فناوری، علوم زیستی و پزشکی، علوم طبیعی و نیز علوم اجتماعی و مدیریت ارزیابی می‌شوند؛ موضوع موسیقی نیز به رتبه بندی ۲۰۲۴ افزوده شده و موضوع علم داده به علم داده و هوش مصنوعی گسترش یافته است.

رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام گفت: رتبه بندی کیو اس یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی بین المللی است که از سوی موسسه کاکارلی سیموندز انگلستان به صورت سالانه انجام می‌شود و دانشگاه‌های جهان را در حوزه‌های موضوعی مختلف ارزیابی و سنجش می‌کند.

فاضل زاده درباره جایگاه دانشگاه‌های ایرانی در این رتبه‌بندی جهانی گفت: دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران همانند سال‌های پیش در سه حیطه مهندسی و فناوری، پزشکی و علوم زیستی و علوم طبیعی در بین دانشگاه‌های برتر دنیا رتبه کسب کرده‌اند.

او عنوان کرد: بر این اساس دانشگاه‌های تهران و صنعتی شریف در حوزه کلان مهندسی و فناوری، دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، علوم پزشکی مشهد، تهران و علوم پزشکی شیراز در حوزه کلان پزشکی و علوم زیستی و دانشگاه‌های تهران و صنعتی شریف در حوزه کلان علوم طبیعی در میان برترین‌های جهان قرار گرفتند.

فاضل‌زاده ادامه داد: در این رتبه بندی بر اساس ۵۵ موضوع مورد ارزیابی، ۱۶ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در ۱۹ حوزه موضوعی حضور دارند که نسبت به سال گذشته بدون تغییر است.

رئیس مؤسسه ISC بیان کرد: مقایسه نتایج رتبه بندی موضوعی کیواس در سال ۲۰۲۴ با رتبه بندی پیشین نشان از کم شدن حضور گروه‌های آموزشی دانشگاه‌های ایران در برخی از حوزه‌های موضوعی مانند مهندسی برق و الکترونیک، کشاورزی و جنگلداری، مهندسی نفت و فیزیک و علوم نجوم است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • دانشگاه تهران در میان ۱۰ دانشگاه اول خاورمیانه
  • رتبه اول جهانی طراحی معماری آینده غذا برای دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس
  • حضور ۶۸ گروه آموزشی دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی کیواس ۲۰۲۴
  • این دانشگاه ایرانی در جمع ۱۰ دانشگاه برتر خاورمیانه
  • دانشگاه تهران در میان ۱۰ دانشگاه اول خاورمیانه قرار گرفت
  • حضور ۶۸ گروه دانشگاهی کشور در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۴
  • دانشگاه بیرجند، میزبان طرح بورسیه صنعتی بنیاد ملی نخبگان شد
  • خراسان رضوی صاحب ۶ رتبه برتر اهدای عضو در کشور
  • ۶ رتبه برتر اهدای عضو در کشور به خراسان رضوی تعلق گرفت
  • دانشجویان مقابل دانشگاه تهران از اقدام سپاه حمایت کردند