Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- تازه ترین نظرسنجی موسسه گالوپ حکایت از آن دارد که از هر 10 آمریکایی 6 نفر (60 درصد) عملکرد دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهوری را قبول ندارند.

به گزارش تارنمای هیل، ارگان کنگره آمریکا، نتایج این نظرسنجی که به دنبال ارزیابی هفتگی عملکرد رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه منتشر شد، حکایت از آن دارد که 60 درصد آمریکایی ها عملکرد 'دونالد ترامپ' به عنوان رئیس جمهوری را قبول ندارند و میزان پذیرش عملکرد او نزد آمریکایی ها فقط 38 درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این نتایج در بررسی هفتگی منتهی به 25 نوامبر (4 آذر) بدست آمده است. در نظرسنجی موسسه گالوپ، عدم پذیرش عملکرد شغلی ترامپ عمدتا 55 درصد بوده است اما این میزان اکنون به 60 درصد رسید.
پیش تر در ماه آگوست 2017 (مرداد و شهریور 96) و به دنبال تظاهرات ناسیونالیست های سفیدپوست در شهر شارلوتزویل ایالت ویرجینیا و در دسامبر 2017 (آذر و دی 96) همزمان با تصویب قانون کاهش مالیاتی از سوی جمهوری خواهان، مخالفت با عملکرد ترامپ به میزان 60 درصد رسیده بود.
نظرسنجی هفتگی گالوپ با ضریب خطای 3 درصد انجام می گیرد و براساس نظرسنجی از حدود هزار و 500 نفر از افراد بزرگسال است.
کاهش مقبولیت شغلی ترامپ در همان هفته ای رخ داد که ترامپ اعلام کرد که از تنبیه بیشتر عربستان و «بن سلمان» ولیعهد عربستان درباره مرگ «جمال خاشقچی» روزنامه نگار عرب در کنسول عربستان در استانبول خودداری می کند.
ترامپ همچنین با «جان رابرتز» رئیس دیوان عالی آمریکا درگیر شد و دولت او گزارشی را منتشر کرد که در آن درباره تاثیرات آب و هوایی هشدار می داد.
میزان محبوبیت ترامپ نسبت به دیگر نظرسنجی ها وضعیت بدتری دارد. متوسط نظرسنجی های موسسه «ریل کلیر پلتیکز» در شیکاگو نشان می دهد که میزان محبوبیت ترامپ تقریبا 43 درصد است و تقریبا 53 درصد از آمریکایی عملکرد ترامپ را قبول ندارند.
به گزارش ایرنا، قاضی یک دادگاه فدرال در آمریکا روز سه شنبه گذشته دولت ترامپ را از اجرای تصمیم خود برای رد درخواست پناهندگی مهاجرانی که به طور غیرقانونی وارد این کشور شده‌ اند، منع کرد.
رئیس جمهوری آمریکا درباره قاضی که دستور وی را درباره ممنوعیت پناهندگی لغو کرده بود گفت: این قاضی از بازمانده های باراک اوباما است. اما جان رابرتز رئیس دیوان عالی که توسط جورج بوش رئیس جمهوری سابق برای این سمت تعیین شده است، در بیانیه ای به اظهارات ترامپ واکنش نشان داد.
رابرتز درباره استقلال قوه قضاییه گفت: ما قاضیِ اوباما یا قاضیِ ترامپ یا قاضیِ بوش یا قاضی کیلینتون نداریم، ما تعدادی قاضی وفادار داریم که تلاش خود را برای برقراری عدالت به کار می گیرند.
ترامپ همچنین هفته پیش با وجود مدارک آشکار، از نقش مستقیم ولیعهد سعودی در قتل خاشچقی چشم‌پوشی کرد.
این اقدام که با هدف حفظ قراردادهای هنگفت تسلیحاتی و تداوم همکاری‌های سیاسی دو کشور صورت گرفته، انتقاد تند دیگر سیاستمداران و همچنین نهادهای حقوق بشری را به دنبال داشته است.
اروپام**9158**2040

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي نظرسنجي مقبوليت ترامپ گالوپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۰۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد

حکیم جفریس، رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» تصریح کرد اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

 جفریس تاکید کرد ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. وی حزب جمهوری‌خواه را "جناح طرفدار پوتین" توصیف کرده و اقدامات این گروه را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه "۶۰ دقیقه" شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفت: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا در این صورت به احتمال زیاد آمریکا مجبور خواهد شد نه تنها با پول بلکه با اعزام سربازان خود وارد درگیری شود.

رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا ادعا کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست. 

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور جی دی ونس از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • دیدنی های امروز؛ از روز جهانی آزادی مطبوعات تا سفرهای تبلیغاتی ترامپ