Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه اسلامی دانشجویان در بیانیه استکبارستیزی، همه ملت‌های آزادی‌خواه دنیا را به مبارزه با استکبار و ایستادگی در مقابل سیاست‌های ویران کننده آمریکا دعوت کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان بیانیه ای با موضوع استکبارستیزی منتشر کرد.   متن کامل بیانیه به شرح زیر است:   بسم الله الرحمن الرحیم
الَّذینَ یَتَرَبَّصُونَ بِکُمْ فَإِنْ کانَ لَکُمْ فَتْحٌ مِنَ اللّهِ قالُوا أَ لَمْ نَکُنْ مَعَکُمْ وَ إِنْ کانَ لِلْکافِرینَ نَصیبٌ قالُوا أَ لَمْ نَسْتَحْوِذْ عَلَیْکُمْ وَ نَمْنَعْکُمْ مِنَ الْمُؤْمِنینَ فَاللّهُ یَحْکُمُ بَیْنَکُمْ یَوْمَ الْقِیامَةِ وَ لَنْ یَجْعَلَ اللّهُ لِلْکافِرینَ عَلَی الْمُؤْمِنینَ سَبیلاً
آیه ۱۴۱ سوره نساء
جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر مبانی دینی و اعتقادی و همچنین بر اساس مبانی حقوق بین الملل و تجربه‌ تاریخی خود و دیگر کشور‌ها از استکبار جهانی و با آگاهی از تأثیر نظام استکبار بر عقب ماندگی کشور‌ها اصول و قواعدی را برای خود در سیاست خارجی تعریف کرده که عموماً الهام گرفته از آیات و روایات و همچنین فرمایشات امام خمینی رحمه الله علیه و امام خامنه‌ای می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این اصول و قوانین دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را از دستگاه سیاست خارجی دیگر کشور‌ها متمایز ساخته و هویتی انقلابی و عدالت طلب بدان بخشیده است که هر گونه ظلم و استبداد را نفی کرده و در پی تحقق عدالت و صلح جهانی است. رسالت جهانی انقلاب اسلامی و به تبع آن جمهوری اسلامی دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی را ملزم می‌کند که با هر نوع ظلم در هر کجای دنیا مبارزه کند و حامی مستضعفین و ستمدیدگان جهان باشد. تجربه‌ی تاریخی ایران و دیگر کشور‌ها و همچنین اهداف صنعتی و اقتصادی نظام سلطه در کشور‌های جهان سوم دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی را موظف به مبارزه با ظلم و حمایت از مظلومین کرده است.
کودتای ۲۸ مرداد و تجربه‌ تاریخی دخالت نظام سلطه در امور کشور‌ها طرح انجام کودتا و دخالت نظامی در ایران از ابتدای روی کار آمدن دولت مصدق و نهضت ملی شدن نفت در نزد برخی از جناح‌های حاکم بر انگلستان وجود داشت، اما انسجام نیرو‌های طرفدار ملی شدن نفت و مخالفت‌های اولیه دولت آمریکا با اقدام نظامی موجب به تأخیر افتادن این امر شد.
راهکار حرکت به سمت عدالت جهانی انظلام (تن دادن به ظلم)، روند بی عدالتی و بی قانونی جهانی را تشدید می‌کند: انظلام بدتر از ظلم است، اعتراض کنید؛ انکار کنید؛ تکذیب کنید؛ فریاد بزنید. باید در برابر دستگاه تبلیغات و انتشارات آن‌ها دستگاهی هم این طرف به وجود بیاید تا هرچه به دروغ می‌گویند، تکذیب کند. بگوید دروغ است ...؛ و این گام اول در حرکت به سوی عدالت جهانی، بیداری ملت‌ها و کنار زدن غفلت‌هاست؛ بیداری در برابر ظلم‌ها، غارت‌ها و بی عدالتی‌هایی که نسبت به ملت‌های مظلوم از سوی ظالمان و ابرقدرت‌ها صورت می‌گیرد.

مرحله بعد، پس از بیداری، آن است که انسان خودش را باور کند؛ باور انسان، بنیان تمام امور در زمینه‌های فردی و اجتماعی است؛ اگر انسان خود و جایگاهش را بشناسد، می‌تواند به همه چیز و ازجمله عدالت دست پیدا کند. به تعبیر امام خمینی (س)، اساس تمام پیروزی‌ها و شکست‌های انسان، در درک همین بُعد است: اساس همه شکست‌ها و پیروزی‌ها از خود آدم شروع می‌شود؛ انسان اساس پیروزی است و اساس شکست است؛ باور انسان تمام امور است ... و همین در مورد کشور‌های اسلامی نیز صادق است و جمهوری اسلامی باید نهایت تلاش خود را در استقلال و عدم وابستگی به استکبار انجام دهد و با تکیه بر نیروی خود بتواند در مقابل ظلم و بی عدالتی بایستد.
ایران پس از انقلاب دارای دوره‌ها و مشکلات خاصی بوده است که هر کدام به تنهایی کافی بود تا این که کشور با شکست مواجه‌گردد. یکی از دوره‌های حساس و سرنوشت ساز انقلاب، سال‌های نخستین آن بود که در آن زمان مشکلاتی وجود داشت. همچون حضور گروهک‌های مختلف که نمی‌گذاشتند مردم روز خوشی داشته و هر روز شاهد بمب گذاری و ایجاد تفرقه و ناامنی در مناطق مختلف بودیم که خود موانع مهمی در راه توسعه ایران بودند. از دیگر مشکلات باید به جنگ تحمیلی هشت ساله اشاره کرد که واقعاً بسیاری از فرصت‌ها و امکانات ما را هدر داده و خسارات بسیاری نیز به بار آورد که همچنان و پس از گذشت افزون بر بیست سال از آن، شاهد آثار سوء آن هستیم. بدون شک انقلاب اسلامی مردم ایران گام بلندی بود که در راه رشد و توسعه همه جانبه ایران برداشته شد بگونه‌ای که امروز و به اعتراف دوست و دشمن، ما در مسیری گام نهاده‌ایم که آینده آن روشن بوده و با اتکا به توان مندی‌ها و استعداد‌های خود خواهیم توانست کشورمان را همچنان که از زمره کشور‌های عقب مانده دنیا درآورده و آن را به جرگه کشور‌های در حال توسعه وارد ساختیم همچنین این مرحله را نیز پشت سر نهاده و آن را به کشوری توسعه یافته بدل سازیم.
تجربه تاریخی ایران از استکبار جهانی تجربه و تاریخ یکی از منابع شناخت بشری است، اصل «انسان عاقل از تجربه‌های تاریخی خود استفاده می‌کند» به خوبی بیانگر این موضوع است. امام علی علیه‌السلام در بیانی صریح و شیوا در مورد لزوم پند گیری از تجربه‌های تاریخی می‌فرماید: «هر کس از وقایع گذشتگان عبرت بگیرد بینا می‌شود، کسی که بصیرت و بینایی پیدا کرد می‌فهمد، و آن‌کس که فهمید عالم می‌شود» و «کسی که از تاریخ دیگران پند نگیرد و تجربه نیاموزد در برنامه‌ی زندگی خود پشتیبانی نگرفته است»

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار دانش آموزان و دانشجویان در سیزده آبان ۹۵ با اشاره به اینکه توجه به تجربه‌های درس‌آموز ملتها، مانع از خطای دید و اشتباه محاسباتی می‌شود خاطرنشان کردند: حتی اگر آیات صریح قرآن مجید درباره ایستادگی و مبارزه با ظلم و استکبار را کنار بگذاریم، حادثه بزرگ کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، نشان می‌دهد با امریکا چگونه باید برخورد کرد.

در همین دیدار رهبر انقلاب در تبیین حوادث مقطع مهم ملی شدن صنعت نفت، اعتماد و امید به امریکا را، اشتباه تاریخی دکتر مصدق (نخست‌وزیر آن مقطع) خواندند و افزودند: مصدق برای مقابله با انگلیس به امریکا تکیه کرد و همین خوش بینی و ساده اندیشی و غفلت، زمینه‌ساز موفقیت کودتایی امریکایی شد، کودتایی که همه زحمات ملت را در ملی کردن نفت به هدر داد، رژیم مستبد و وابسته پهلوی را احیا کرد و ایران عزیز را ۲۵ سال در معرض شدیدترین صدمات ملی و ضربات سیاسی ـ. اقتصادی و فرهنگی قرار داد. همچنین ایشان دشمنی امریکا با انقلاب اسلامی را از همان ماه‌های اول پیروزی انقلاب یادآور شدند و افزودند: پس از انقلاب، امریکایی‌ها تا مدت‌ها در تهران سفارت و با دولت ایران ارتباط داشتند، اما حتی یک روز، از توطئه خودداری نکردند و این تجربه تاریخی، باید به برخی بفهماند که رابطه و دوستی موجب پایان خصومت‌ها و توطئه‌های امریکا نمی‌شود.
اندیشمندان و فق‌های اسلامی برای حفظ عزت و عظمت مسلمانان با استناد به آیات قرآن کریم و روایات معصومین (علیهم السلام) قاعده فقهی نفی سبیل و نفی ظلم را تأسیس کرده‌اند. براساس قاعده فقهی نفی سبیل، راه هر نوع نفوذ و سلطه کفار بر جوامع اسلامی در حوزه‌های مختلف سیاسی، نظامی، اقتصادی و فرهنگی باید مسدود شود.. خدای تبارک و تعالی برای هیچ یک از کفار سلطه بر مسلمانان قرار نداده است و نباید مسلمانان این سلطه کفار را به پذیرند.

عدم پذیرش تسلط قدرت‌های سلطه گر و عدم تعهد نسبت به آنان در سیاست خارجی لازم است، ولی کافی نیست. بنابر این تنها وظیفه جمهوری اسلامی در روابط همکاری، معاهدات و قرار داد‌های خود با کشور‌های غیر اسلامی، این نیست که راه هر گونه سلطه و نفوذ آنان را ببندد بلکه فراتر از آن مکلف است به مبارزه با استکبار، نظام سلطه و بی عدالتی است. زیرا جهان شمولی اسلام و ماهیت فراملی انقلاب اسلامی ایران، رعایت این اصل در چهارچوب یک سیاست خارجی تهاجمی را ایجاب می‌نماید؛ بنابراین در اصول دوم و سوم قانون اساسی آشکارا بر نفی هرگونه ستمگری و ستم کشی، قسط و عدل، نفی نظام سلطه و طرد کامل استعمار و استکبار تاکید شده است. امام خمینی نیز می‌فرمایند: «تکلیف ما این است که با ظلم مبارزه کنیم»؛ و در جای دیگر اعلام می‌کنند: «ما این واقعیت و حقیقت را در سیاست خارجی و بین المللی اسلامی‌مان بار‌ها اعلام نموده‌ایم که در صدد گسترش نفوذ اسلام در جهان و کم کردن سلطه جهان خواران بوده و هستیم.»
بنابراین بر اساس اصول و مبانی فقهی و فرمایشات امام خمینی و امام خامنه‌ای و همچنین بر اساس حق تعیین سرنوشت و حق استقلال و با تجربه‌ی تاریخی از دخالت نظام استکبار در امور داخلی کشور‌ها و به تاراج بردن منابع طبیعی کشور‌های جهان سوم توسط نظام سلطه، دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران برای تحقق صلح و عدالت جهانی و مبارزه با هر گونه ظلم و استکبار در دنیا حرکت می‌کند و همچنین این هویت فراملی به این دستگاه اجازه می‌دهد تا به فکر مظلومین و مستضعفین عالم باشد و برای رهایی آن‌ها از چنگال استکبار برنامه ریزی کند.
اعضای کمیسیون دانشجویی سی و دومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی (تشکل ها، اتحادیه‌های دانشجویی و دانشجویان کشور‌های ایران، ترکیه، لبنان، سوریه، فلسطین، عراق، نیجریه، ساحل عاج، بحرین، هند، کشمیر، افغانستان، یمن، پاکستان، الجزایر و آذربایجان حاضر در سی و دومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی) که اهداف متعالی انقلاب اسلامی از جمله آگاه‌سازی ملت‌های دنیا را در واحد بین الملل خود دنبال می‌کنند، همه ملت‌های آزادی خواه دنیا را دعوت به مبارزه با استکبار و ایستادگی در مقابل سیاست‌های ویران کننده آمریکا می‌کند و از ملت‌ها می‌خواهد از زور گویی‌ها و غول رسانه‌ای غرب هراس نداشته باشند و برای آزادی از یوغ استکبار به پاخیزند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: استکبارستیزی بیانیه جامعه اسلامی دانشجویان کنفرانس وحدت اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۲۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم گرامیداشت یکصدمین سالگرد فقیه و مجاهد عالیقدر آیت الله العظمی سیدعبدالحسین لاری با حضور پژوهشگران، نخبگان و برخی از مسئولان شهرستان و استان در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان برگزار شد.

مهدی زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این مراسم اظهار کرد: وظیفه این واحد دانشگاهی، بررسی و تحلیل زوایای پیدا و پنهان زندگی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام بوده تا از این طریق از اسطوره سازی‌های جعلی و غیر بومی و همچنین تهاجم فرهنگی ممانعت شود.

وی، آیت‌الله سیدعبد الحسین لاری را شخصیتی تاریخی خواند و افزود: خدمات متقابل این روحانی مبارز به لارستان و حمایت‌های مردم لارستان از وی باعث شد که نام این فقیه مجاهد در طول یکصد سال گذشته همواره در اوج بوده به برکت انقلاب اسلامی این نام پرآوازه‌تر شود و از سوی دیگر نام لار نیز در بین شهر‌های کشور بدرخشد.

حکومت آیت‌الله لاری الگویی برای تشکیل حکومت اسلامی

حجت الاسلام سیدمختار موسوی خرم امام جمعه شهرستان لارستان نیز به ابعاد تاریخی زندگی این مبارز نستوه پرداخت، حکومت وی را نخستین نمونه حکومت اسلامی در منطقه با ویژگی‌های برجسته تاریخ ساز معرفی کرد و گفت:‌ این شخصیت وارسته با تلاش‌های منحصر به فرد خود و ایجاد نخستین حکومت اسلامی، الگویی برای تشکیل حکومت اسلامی فراگیر در کشور شد.

جایگاه آیت‌الله لاری در سیره عملی رهبر معظم انقلاب

نماینده منتخب مردم شهرستان‌های لار، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی نیز عنوان کرد: اهتمام و توجه ویژه رهبر حکیم انقلاب به سیدعبدالحسین لاری بسیار خاص و مثال زدنی بوده و نشان دهنده جایگاه این سید بزرگوار در سیره عملی رهبر معظم انقلاب است.

علاء‌الدین بروجردی خواستار برگزاری کنگره بین المللی با حضور بزرگان و اندیشمندان کشور‌های مختلف به منظور شناساندن این شخصیت فراملی شد.

نقش آیت‌الله لاری در ارتقای جایگاه شهرستان لار در سیاسی اجتماعی ایران

رئیس مرکز پژوهش‌های استان مقدس شاهچراغ نیز با بیان ابعاد مختلف زندگی اجتماعی و فردی شخصیت این فقیه مجاهد مطرح کرد: با آمدن این روحانی از نجف اشرف به لار، جایگاه لار در سپر سیاسی اجتماعی ایران ارتقا یافته و لارستان، مرکز کانون توجهات مردم کشور در یکصد سال اخیر شود.

علیرضا بیابان نورد با اشاره به پیوند آیت الله لاری با توده مردم و همچنین نخبگان جامعه توضیح داد: هوش و ذکاوت بالای این مبارز نستوه و حمایت‌های مردم و تجار لارستان از قیام وی باعث شد که سید در انجام اقدامات خود موفق بوده و آثار تاریخی عملی ماندگاری از خود به‌جا بگذارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • لزوم شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • تضارب آراء در سیاست‌های ارزی طبیعی است
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • سلامی: رسالت نیروی قدس پرکردن موارد نفوذ دشمن بین مسلمانان است
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند