Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از شرکت ملی نفت ایران، محمد آل خمیس گفت: از ابتدای فروردین تا پایان آبان ماه، 98 حلقه چاه حفر و تکمیل شد و برای بهره برداری در اختیار شرکت های متقاضی قرار گرفت.

وی افزود: از این تعداد چاه 44 حلقه توسعه ای و 54 حلقه تعمیری بوده است که 67 حلقه آن در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و 2 حلقه در حوزه شرکت نفت مناطق مرکزی ایران حفر و تکمیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آل خمیس اظهار کرد: در مدت پیش گفته همچنین 6 حلقه چاه در مناطق عملیاتی شرکت نفت فلات قاره، 13 حلقه در طرح های توسعه ای شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن) و 10 حلقه در قالب پروژه ای حفاری شده است.

سرپرست معاونت مدیرعامل در عملیات حفاری گفت: براساس قرارداد میان این شرکت و مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در این مدت عملیات حفاری 2 حلقه چاه اکتشافی با کاربست دکل های 32 و 33 فتح کلید خورد که حفر این چاه ها هم اکنون با انجام 2727 متر حفاری در حال اجراست.

وی افزود: با تلاش مستمر کارکنان سختکوش این شرکت در بخش های عملیاتی، فنی و پشتیبانی در هشت ماه گذشته حفاری 9 حلقه چاه،  75 روز زودتر از برنامه پیش بینی شده از سوی کارفرما به اتمام رسیده است که از نظر اقتصادی ارزش بالایی دارد.

آل خمیس یادآور شد: شرکت ملی حفاری ایران 73 دستگاه حفاری سبک، سنگین و فوق سنگین ملکی دارد که از این تعداد 70 دکل خشکی در اقصی نقاط نفتخیز کشور مستقر  و سه دکل دریایی در آب های خلیج فارس مستقر هستند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران مناطق عملیاتی نفت و گاز دستگاه حفاری شرکت ملی حفاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۲۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان

هیوا لهونیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اعلام برنامه‌های پیش‌بینی شده برای مدیریت مصرف و گذر موفق از پیک بار تابستان سال جاری، اظهار کرد: تابستان امسال با توجه به تدابیر در نظر گرفته شده توسط وزارت نیرو در سطح کشور، مشترکین بخش خانگی و تجاری که در تابستان امسال مصارف برق خود را ۱۵ درصد نسبت به سال قبل کاهش دهند، علاوه بر برخورداری از پاداش صورتحساب‌ها و رایگان شدن قبض برق، از جوایز متنوعی چون ۶۰۰ دستگاه خودرو و لوازم خانگی و غیره برخوردار خواهند شد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اشاره به اینکه ناترازی در حوزه تولید و مصرف برق وجود دارد، اظهار داشت: با توجه به شرایط دشوار تأمین برق، لازم است هر اقدامی برای مدیریت پیک بار تابستان با نگاه به تداوم آن در سال‌های پیش‌رو برنامه‌ریزی و اجرا شود و این مهم نیازمند نگرش هدفمند در بخش‌های مختلف است.

لهونیان تصریح کرد: برای اینکه در پیک بار تابستان بتوانیم با مدیریت مصرف به خوبی از اوج بار عبور کنیم نیازمند مشارکت و همکاری مشترکین به‌ویژه در بخش صنعت هستیم و رویکرد شرکت توزیع نیروی برق استان بر این است که با استفاده از نظر صاحبان صنایع و بررسی پیشنهادات آنها با هماهنگی مناسب گذر موفقیت آمیزی از دوران اوج مصرف داشته باشیم.

وی افزود: در دوره زمانی ۱ خرداد الی ۳۱ شهریور و از ساعت ۸ الی ۲۴، صاحبان صنایع باید یک روز در هفته میزان مصرف برق خود را تعدیل کنند و به جای آن در روز جمعه فعالیت داشته باشند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان به مشترکین بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: موضوع بعدی مشترکین بخش کشاورزی و انشعاب پمپاژهای آب و چاه‌های کشاورزی است که با همکاری ۵ ساعت روزانه (از ساعت ۱۲ الی ۱۷ مصرف برق نداشته باشند) بقیه ساعات مصرف برق این دسته مشترکین به صورت رایگان حساب می‌شود و علاوه بر آن مشمول پاداش همکاری خواهند شد.

لهونیان در خصوص مشترکین اداری هم اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی و دولتی حتماً باید در وقت اداری ۳۰ درصد و خارج از وقت اداری ۶۰ درصد کاهش مصرف داشته باشند در غیر این صورت برق آنها قطع خواهد شد.

این مقام مسؤول در پایان خاطر نشان کرد: در خصوص «مولدین خود تأمین» هم برنامه داریم و مشترکینی که مولد برق و یا ژنراتور دارند می‌توانند با مشارکت در این برنامه بخشی از برق خود را تأمین کرده و به کاهش بار شبکه هم کمک کنند و در این راستا مشوق‌هایی برای آنها در نظر گرفته شده است.

کد خبر 6098128

دیگر خبرها

  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه
  • حج امسال حج برائت است
  • امسال انجمن جراحان پلاستیک در کنگره جراحان حاضر نمی شود
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان
  • پیش‌بینی حضور بیش از ۱۰۰۰۰۰ بازدیدکننده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور