Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا از ایلام طیار فیلی گفت: عملیـات کـاشت غلات پـاییزه از اراضـی مسـتعد و حاصـلخیز کشاورزی این شهرسـتان آغاز شـده که از این میزان سه هزار هکتار گنـدم آبی ، 6 هزار و 500 هکتار گندم دیم و یک هزار هکتار نیز به جو دیم اختصاص یافته است.
به گفته وی در سـال زراعی جـاری روش های کـاشت غلات پـاییزه بصورت مکانیزه انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فیلی با اشاره به مزایـای روش کاشت مکانیزه در مقایسه با کشت سـنتی تاکید کرد: تراکم مناسب بـذر، عمق مناسب کشت، اسـتفاده همزمـان از نهاده های کشاورزی کود شـمیایی و بـذر، افزایش عملکرد تولیـد در واحـد سـطح ، کاهش هزینه های تولیـد، ذخیره سـازی منـاسب آب کشـاورزی از مزایای کشت مکانیزه است.
مدیر جهاد کشاورزی دره شهر یادآور شد: تا کنون بیش از یک هزار و 400 تن بذر گنـدم در ارقـام مختلف از نوع سـیروان، کریـم، چمران، زاگرس، شبرنــگ و ســیوند در بیـن کشــاورزان و بهره برداران غلات کاراین شهرسـتان توزیع شده است.
فیلی از فعالیت 6 هزار نفر بهره بردار کشاورز در کشت غلات پائیزه در شهرستان دره شهر خبر داد و گفت: کـاشت گنـدم از نیمه دوم آبـان مـاه آغـاز و تا نیمه اول آذر ماه ادامه دارد.
شهرستان دره شهر 16 هزار هکتار اراضی کشاورزی آبی و دیم قابل کشت دارد، سالانه 190 هزار تن محصول در این شهرستان برداشت می شود.  

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کاهش هزینه کشاورزی کود برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۳۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از محمودآباد، محمد هادی‌زاده اظهار داشت: برای اجرای تبصره دو ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، 51 مورد تغییرکاربری غیرمجاز قلع و قمع شدند.

وی افزود: این موارد به مساحت 17 هزار و 20 مترمربع در اراضی کشاورزی روستا‌های تازه‌آباد و فرامده از توابع بخش سرخ‌رود شهرستان محمودآباد بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه این تغییرکاربری بصورت تفکیک، شن ریزی، دیوارکشی و بنای نیمه کاره بود، تصریح کرد: به منظور حفظ و صیانت از عرصه‌های کشاورزی و استمرار تولید، این احکام با همکاری و هماهنگی مؤثر دستگاه قضایی و نیروی انتظامی اجرا شد.

هادی‌زاده  با بیان اینکه هرگونه فعالیت مغایر با عملیات کشاورزی، زراعی و باغی، ایجاد بنا و سایر اقدامات به تشخیص جهاد کشاورزی است، گفت: در صورت مشاهده تغییر کاربری و ساخت و سازهای غیرمجاز اراضی کشاورزی از طریق سامانه 131 اطلاع رسانی کنند.

وی از مردم خواست با خودداری از خرید زمین هایی که با تغییر کاربری و به صورت غیرمجاز خارج از محدوده شهری تصرف شدند و با مراجعه به جهاد کشاورزی نسبت به نوع کاربری زمین مورد نظر قبل از هرگونه ساخت و ساز، از مشکلات حقوقی و قضایی آینده جلوگیری کنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • مبارزه علیه سن مادر در ۱۸ هزار هکتار از مزارع رزن
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • قلع و قمع ۴۱ بنای غیرمجاز در شهرستان قزوین
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان