Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، تغییر مدیریت مجموعه ورزشی آزادی اولین اقدامی بود که حسن کریمی پس از حضور در شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی انجام داد. وی ۱۱ بهمن ماه سال گذشته ناصر محمودی فرد را جایگزین حسن طباطبایی کرد اما بعد از گذشت ۵ ماه از این جابه جایی، مجددا تغییر مدیریت آزادی را در دستور کار قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این بار مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی طی حکمی فرهاد نیکوخصال را به عنوان سرپرست مجموعه ورزشی آزادی منصوب کرد. این انتصاب در حالی ۲۳ تیرماه انجام شد که نیکوخصال پیش از این هم مدیریت این مجموعه را عهده دار بود اما خردادماه سال ۹۵ با حکم مدبر مدیرعامل وقت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی برکنار و جای خود را به حسن طباطبایی داده بود. 

در هر صورت طی چهارماه گذشته نیکوخصال سرپرستی مجموعه ورزشی آزادی را عهده دار بود. طی این مدت مجموعه آزادی به خاطر میزبانی فینال لیگ قهرمانان آسیا و در قالب یک کار فشرده شبانه روزی مورد بازسازی و بهسازی قرار گرفت اما درست بعد از آن صحبت هایی مبنی بر تغییر مدیریت آزادی مطرح شد. 

البته حسن کریمی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در گفتگو با خبرنگار مهر هرگونه جابه جایی در مدیریت آزادی را تکذیب و حتی تاکید کرد که «سرپرستی فرهاد نیکوخصال در مجموعه ورزشی آزادی برای چهار ماه بود و حالا این چهارماه به پایان رسیده است. صحبتی هم که وی با من مطرح کرد، این بود که دوره سرپرستی ام به پایان رسیده و از این به بعد مدیریت من در آزادی غیر قانونی است؛ درست هم می گوید اما از نظر من مشکلی نیست. مسئولیت این موضوع هم با من است.»

با همه اینها اما بحث جابه جایی در مدیریت آزادی همچنان به قوت خود باقی است. ظاهرا رفتن نیکوخصال از آزادی قطعی است و قرار است و فردی به نام شعبانلو به جای وی معرفی شود. 

کد خبر 4469762 زینب حاجی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: حسن کریمی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی مجموعه ورزشی آزادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۳۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 تغییر نام استقلال مشکل‌ساز می‌شود؟

در روز پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳ مالکیت باشگاه استقلال و پرسپولیس رسماً به بخش خصوصی واگذار شد و ۸۵ درصد سهم باشگاه استقلال در اختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس قرار گرفت. این شرکت تصمیم گرفته مانند خیلی دیگر از شرکت‌های زیر مجموعه‌اش پسوند «خلیج فارس» را به نام استقلال اضافه کند. بعد از موضوع شایعه‌ها و شائبه‌هایی به وجود آمد که نام جدید استقلال ممکن است در رقابت‌های بین‌المللی نظیر لیگ نخبگان (فرمت جدید لیگ قهرمانان آسیا) برای نماینده ایران مشکل ایجاد کند. در همین رابطه به سراغ سه حقوقدان ورزشی رفت و نظر آن‌ها را جویا شد.

رضا شاه منصوری گفت: طبق ماده ۳۰ و ۳۵ قانون مدنی هر مالکی نسبت به مایملک خود حق همه گونه تصرف و انتفاع دارد؛ بنابراین وقتی هلدینگ خلیج فارس سهامدار عمده استقلال است می‌تواند نسبت به این دارایی خود، دخل و تصرفاتی داشته باشد. ضمن اینکه الحاق نام خلیج فارس، خدشه‌ای بر برند باشگاه ایجاد نمی‌کند.

کارشناس حقوقی در مورد اینکه آیا اضافه شدن این نام در رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا می‌تواند مشکل‌ساز شود، عنوان کرد: در ایران و آسیا نام بسیاری از تیم‌ها طوری است که قید مکان یا شهر در آن وجود دارد؛ بنابراین من با این استدلال مخالفم که شعار سیاسی است چرا که این نام (خلیج فارس) پیشینه تاریخی دارد و ابداً تحریک آمیز نیست. ضمن اینکه ما در ایران لیگ برتر را با پسوند خلیج فارس برگزار می‌کنیم. این موارد غیرسیاسی است.

وی اظهار داشت: وقتی ۲ یا ۳ هزار سال، نام خلیج فارس وجود دارد، هیچ تخاصمی وجود نداشته و چرا باید تعبیر سیاسی شود؟ تخاصم زمانی است که تحریک کننده باشد، اما نام خلیج فارس دارای این شرایط نیست.

رسول باختر دیگر کارشناس حقوق ورزشی نیزدر این باره گفت: یکسری الزامات و قواعدی برای تعیین نام داریم که طبیعتاً بر اساس آن‌ها انتخاب نام خلیج فارس مشکلی ندارد؛ بنابراین اگر اسم خلیج فارس به عنوان پسوند تیمی انتخاب شود، نباید مشکلی داشته باشد.

کارشناس حقوق ورزشی خاطرنشان کرد: جامی با نام جعلی بین تیم‌های عربی برگزار می‌شود که سر و صدای زیادی به پا کرده و ما هم به آن معترض شدیم؛ اما اسم آن تغییر نیافت و کنفدراسیون فوتبال آسیا ایرادی به آن مطرح نکرد. در حالی که خلیج فارس اسم تاریخی، درست و صحیح آن است و طبیعتاً نباید به کارگیری اسم اصیل و قدیمی مشکلی داشته باشد.

آرش شکرریز دیگر کارشناس حقوق ورزشی کشور راجع به این موضوع گفت: در نقشه سازمان ملل و اسناد قدیمی نام خلیج فارس ثبت شده و با توجه به این موضوع ایرادی بر استفاده از نام مذکور وجود ندارد. از طرف دیگر حامی مالی باشگاه که برای تیم هزینه می‌کند، حق دارد در مورد نام آن تیم تصمیم‌گیری کند. فقط در قانون گفته شده نام‌ها تبعیض‌آمیز یا تنفرآمیز نباشند. برای مثال موجب شعاری نباشد که نژادپرستانه محسوب شود.

وی افزود: باشگاه استقلال باید نام جدید خود را در داخل کشور به ثبت رسمی برساند و در بحث بین المللی به منظور شرکت در مسابقات لیگ نخبگان باید به اطلاع کنفدراسیون فوتبال آسیا برساند و آن‌ها نام را تأیید کنند چرا که قرار است این نام در قرعه‌کشی باشد و تاکنون با نام استقلال ایران شناخته می‌شد.

کارشناس حقوقی ورزشی گفت: اسناد قدیمی ثبت شده در سازمان ملل و خلیج فارس که با عنوان Persian Gulf روی نقشه جهانی شناخته می‌شود، ناقض ادعای برخی است. تا زمانی که این موارد تغییر نکند آن‌ها نمی‌توانند موفق باشند.

دیگر خبرها

  • امیر نصیرزاده: «وعده صادق» معادلات بین المللی را تغییر داد
  • واکنش وزیر ورزش و جوانان به تغییر نام باشگاه های استقلال و پرسپولیس
  • ورزشی‌های یازدهم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال، VAR و جانشین حمید مطهری
  • تغییر ساعت پخش در شبکه تماشا
  • توضیحات اصولی درباره انتخاب سرمربیان، VAR و جانشین مطهری
  •  تغییر نام استقلال مشکل‌ساز می‌شود؟
  • ۴ انتصاب در دانشگاه فرهنگیان لرستان
  • ورزشی‌های دهم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • بازسازی ورزشگاه آزادی به کجا رسید؟