Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - ایرنا - رئیس کمیسیون خدمات شهری و امور زائران شورای اسلامی شهر قم گفت: مراحل احداث شهرک های صنوف و خدمات خودرویی به خوبی پیش می رود و واحدهای خدمات خودرویی و صنوف مزاحم باید هرچه زودتر به این شهرک ها منتقل شوند.

به گزارش ایرنا، سید مجتبی سبحانی ثابت روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: هم اکنون اخطاردهی به صنوف مزاحم توسط شهردارهای مناطق هشت گانه آغاز شده ولی به طور طبیعی این کسبه به دلیل از دست دادن مشتری های خود، در برابر این نقل مکان، مقاومت نشان می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: اینکه همه این صنوف به صورت یکجا و همزمان به شهرک صنوف انتقال داده شوند، امکان پذیر نیست.
سبحانی ثابت گفت: مراحل ساخت بسیاری از سازه های این شهرک به اتمام رسیده و حدود 200 میلیارد ریال نیز توسط هیات امنای آهن فروشان هزینه شده است.
وی میزان مبلغ هزینه شده توسط شهرداری در این شهرک را حدود 70 میلیارد ریال ذکر کرد و افزود: علاوه بر این مبلغ حدود 200 میلیارد ریال هزینه ایجاد پست برق را نیز شهرداری باید پرداخت کند.
وی با اشاره به 85 میلیارد ریال هزینه صورت گرفته در بخش مربوط به صنف درب و پنجره سازان این شهرک گفت: عملیات تسطیح زمین و کوه توسط این صنف در حال انجام است و پس از پایان این مراحل، غرفه ها به آهن فروشان واگذار خواهد شد.
این عضو شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه بیشتر آهن فروشی های قم به این شهرک منتقل شده اند، افزود: انتقال آهن فروشی های بزرگ به این شهرک کار سخت و دشواری بود و آهن فروشی های خرد و کوچک نیز بدون آهن فروشی های بزرگ حاضر به نقل مکان محل کسب خود نبودند.
احداث شهرک صنوف قم در سال 69 در کیلومتر 15 جاده قدیم قم - تهران آغاز و پس از دو دهه وقفه در کار، توسعه و بهره برداری از آن از سال 89 با تعیین مدیریت از سوی شهرداری، کار انتقال و همچنین جانمایی برخی از صنوف و مشاغل پر خطر قم به این شهرک آغاز شد.
سبحانی ثابت همچنین با اشاره به وضعیت شهرک خدمات خودرویی نیز گفت: خیلی از غرفه های این شهرک در حال آماده شدن و واگذاری است و مکانیکی ها و مراکز عرضه خدمات خودرویی در حال اخطار گرفتن از شهرداری های مناطق هستند.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر قم با اذعان به اینکه ساماندهی مکانیکی ها و جمع آوری این واحدها از سطح شهر و محل زندگی افراد مطالبه بسیاری از مردم در ملاقت های عمومی است، گفت: واحدهای صافکاری و تعویض روغنی ها نیز باید انتقال پیدا کنند، ولی این کار مستلزم بسترسازی از طریق ایجاد جاذبه و وجود رستوران، فست فود و فضاهای عمومی مناسب در این شهرک است.
وی با تاکید بر اینکه واحدهای خدمات خودرویی جزو صنوف مزاحم به شمار می آیند و در بسیاری از نقاط شهر نیز موجب سلب آرامش مردم شدند، افزود: موضوع تجاوز به حریم مردم فقط مختص مکانیکی ها نیست، کما اینکه این معضل توسط برخی از واحدهای بازار قم نیز ایجاد شده است.
شهرک خدمات خودرویی قم با زیربنای 150 هزار مترمربع در راستای اجرای بند 20 ماده 55 قانون شهرداری‌ها در بلوار شهید رجایی و در مجاورت میدان میوه و تره بار قم در حال احداث است.

** واحدهای غیرمجاز جمع آوری ضایعات سلامت شهر را تهدید می کند
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود 750 واحد غیرمجاز جمع آوری ضایعات در قم افزود: این آمار توسط نیروی انتظامی ارائه شده ولی طبق آمار مدیریت پسماند این تعداد 200 مورد است.
سبحانی ثابت گفت: در حالی که شهرداری از بودجه بیت المال بالغ بر 2 هزار و 500 میلیارد ریال برای جمع آوری پسماندها از سطح شهر هزینه می کند، ولی واحدهای ضایعاتی با فرستادن افراد فقیر و مستضعف به درب خانه های مردم، اقدام به تفکیک زباله نموده و همین کار باعث پخش شدن زباله ها در سطح کوچه ها و معابر می شود، که علاوه بر مشکلات بهداشتی و زیست محیطی زمینه بروز خیلی از تخلف شامل سرقت و اعتیاد را نیز فراهم می آورد.
وی افزود: شهرداری برای تفکیک زباله های مختلف اعم از خشک و تر و همچنین بیمارستانی و خطرناک تدابیر و برنامه های خاصی را پیش بینی کرده ولی واحدهای غیر مجاز جمع آوری ضایعات بدون توجه به مسائل بهداشتی حتی زباله های عفونی را نیز از مطب پزشکان جمع آوری و انتقال می دهند.
سبحانی ثابت همچنین، ظرفیت کم انحار قم را مورد اشاره قرار داد و گفت: اگر بارش به صورت رگبار باشد، این انحار کمتر از نیم ساعت پر می شوند، اما در بارندگی روزهای اخیر با اینکه شاهد چند ساعت بارندگی بودیم، چون بارش به صورت پراکنده انجام شد، معضل آب گرفتگی خیلی محسوس نبود، از این رو باید برای تکمیل و بازگشایی کانال ها و شبکه انحار اقدام های لازم صورت گیرد.
7403 / 1175

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مديريت شهري صنوف مزاحم خدمات خودرويي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۳۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، صبح امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه، یکصد و هشتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی با حضور محمد خزاعی به میزبانی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی برگزار شد.

محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در آغاز این جلسه گفت: به نظر می‌رسد مدتی است بخشی از جریان رسانه‌ای در صدد نادیده گرفتن دستاوردهای سازمان سینمایی هستند و به طور مشخص این نکته را بیان می‌کنند که شما از کدام رونق در سینما صحبت می‌کنید، در حالی که بسیاری از سینماگران بی کارند. این آدرس غلط دادن است، ما در این باره کمتر صحبت کردیم و درباره اش تحلیل نشده که بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد و مؤلفه‌های دیگری در این مساله دخیل است که نیاز به واکاوی و دقت نظر دارد.

رئیس سازمان سینمایی افزود: رونق اقتصادی شاخص‌هایی دارد؛ تولید، اشتغال، مخاطب سینما، توسعه زیرساخت و مسائلی از این دست. بیکاری سینماگران به این دوره محدود نیست، افرادی هستند که یک دهه یا دو دهه بیکار بوده‌اند. دلیل این بیکاری، رونق تولید فیلم نیست، مساله این است که بخش خصوصی رغبتی برای همکاری با این افراد ندارد. بخش خصوصی دلایل و مختصات خودش را دارد، در عین حال در همین شرایط هم، در بخش خصوصی کارگردان یا تهیه‌کننده‌ای سالی پنج پروژه دارد.

وی ادامه داد: ما نمی‌توانیم بخش خصوصی را مجبور کنیم با فلان کارگردان، تهیه‌کننده و بازیگر کار کند؛ اگر توجیه اقتصادی و منطقی برایش ندارد. این زیر سوال بردن فروش فیلم‌ها و استقبال از اکران سینماها بدون در نظر گرفتن دلایل و مسائلی که در تولید مؤثر است، ذهن‌ها را گمراه می‌کند. آیا بیکاری شما دوستان به یکی دو سال اخیر مربوط است، خوشبختانه پلتفرم‌ها بازار خوبی دارند و تولید در آنها پررونق است. تعدادی از کارگردان‌ها، تهیه‌کننده‌ها و بازیگران هر سال در پلتفرم‌ها مشغول کارند، پس کار و پروژه وجود دارد.

خزاعی با اشاره به حضور بیش از ۷۰ فیلم سینمایی در جشنواره فجر ۴۲، تولید بیش از ۲۵۰۰ فیلم کوتاه که حدود ۵۰ درصد آن‌ها با حمایت، مشارکت و همراهی انجمن سینمای جوانان ایران تولید شده اند و تهیه و تولید بیش از ۹۰ مستند و ۴۰ انیمیشن در مرکز گسترش در سال گذشته در کنار گردش چرخ صنعت سینما در بخش‌های اکران، توزیع، پخش و تبلیغات سینمایی عنوان کرد: به طور میانگین در هر فیلم سینمایی تا سقف ۱۰۰ نفر و در فیلم‌های مستند و کوتاه حدود ۱۰ نفر در هر اثر مشغول به کار بوده اند. یعنی به طور تقریبی، سال گذشته، بالغ بر ۳۰ هزار نفر در تولید آثار سینمای ایران در سال گذشته نقش و همکاری داشته اند و این ظرفیت، در کنار امکان اشتغال خوبی که در بستر پلتفرم‌ها فراهم شده قابل ملاحظه است.

به گفته وی، این وضعیت گوشه‌ای از تلاش‌های سازمان سینمایی در کنار سایر مجموعه‌های هم افزا برای رونق مضاعف و رشد و گسترش ظرفیت‌های تولید و اشتغال در سینماست.

وی افزود: عدم اشتغال، شاخص‌های متفاوتی دارد که بعضی از آنها را خود دوستان و عزیزان منتقد بهتر می‌دانند. بنابر این، لازم است تلاش کنیم تا با ارائه قصه‌های بدیع، نو و دغدغه‌مند بتوانیم سینمای کشور را همراهی کنیم.

رئیس سازمان سینمایی در ادامه سخنانش گفت: دلایل بیکاری نسل‌های مختلف بازیگری و کارگردانی مساله امروز سینما نیست، همواره وجود داشته است. برخی از این عزیزان که امروز منتقد شرایط هستند خودشان سابقه مدیریتی دارند؛ مگر در آن دوره‌ها، این چالش‌ها وجود نداشته است؟ می‌توان بررسی تطبیقی از عملکرد ادوار داشت با مختصات و الزامات اجتماعی و جامعه شناختی امروز. بعضی سینماگران مسائلی دارند که به کم‌کاری منجر می‌شود، گروهی موردپسند فضای جدید و آثار تازه نیستند و این را هم بدانیم که سینما، دائم تغییر می‌کند و هیچ نسل و گروهی همیشه پرکار و فعال نبوده و همواره با «چرخش نسلی» روبه‌رو هستیم.

خزاعی یادآور شد: آمار صدور پروانه ساخت ما مشخص است، در تولید عقب نیفتاده‌ایم، میزان سرمایه‌گذاری دولتی در تولید آثار شفاف و عیان است. به عنوان مثال تولید در بنیاد سینمایی فارابی، نسبت به گذشته چهار برابر شده و در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی و انجمن سینمای جوانان، آمارها موجود است که حمایت از این نوع آثار چند برابر شده است.

وی با بیان اینکه ورود انبوه و بی‌رویه فارغ التحصیلان جدید دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌ها و مؤسسات تجربی و کمرنگ شدن اشتیاق بخش‌خصوصی برای سرمایه‌گذاری را در وضعیت موجود نباید نادیده بگیریم، ادامه داد: وظایف دولت، افزایش تولید و رونق در این زمینه است که به اشتغال‌زایی منجر می‌شود. چگونه است که تولید آثار در همه بخش‌های سینمای ایران افزایش داشته، اما بیکاری بیشتر شده است؟ دولت سیزدهم، برای رونق عرصه فرهنگ و هنر، برنامه داشته و دارد و تلاش می‌کند این برنامه‌ها را عملی کند. همه اهتمام ما در بخش فرهنگ، همین است.

محمد خزاعی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: بیکاری هنرمندان در همه جای جهان، دلایل مشابهی دارد. گاهی می‌شود به این موضوع تمرکز کرد که صنوف به وظایف خودشان عمل نکرده‌اند. اگر آئین نامه امنیت شغلی هنرمندان، یک دهه پیش تهیه و تصویب می‌شد این روزها شاهد بیکاری گسترده نبودیم. سندیکاهای دیگر، در حوزه‌های دیگر، از حقوق اعضای خود دفاع کرده و درباره آنها پاسخگویی و نسبت به دولت، مطالبه دارند اما در سینما، این رخ نداده است.

وی ضمن تشکر از همه کسانی که در عرصه سینما و در شکل‌گیری و راهبری صنوف زحمات فراوانی متحمل شده اند و امروزه سینمای ایران مدیون تدابیر و زحمات آنهاست، گفت: انسجام صنوف سینمایی امری ضروری است و انتظار می‌رود بزرگان و دست اندرکاران بانفوذ این عرصه، فضا را به گونه‌ای کنترل کنند که کار صنفی به صورت جامع و درست انجام پذیرد تا پروژه‌ها موظف باشند از اعضای صنوف استفاده کنند تا بدین طریق بخش قابل توجهی از مشکلات بیکاری بعضی سینماگران مرتفع شود.

خزاعی با گلایه از برخی بی انصافی‌ها گفت: بعضی دوستان، برای نقد کردن شرایط سینما، دست پیش می‌گیرند تا به پرسش‌هایی که خود سینماگران دارند، پاسخ ندهند.

وی یکی از کارکردهای صنوف را رسیدگی مستمر و منظم به وضعیت معیشتی اعضای آن دانست و گفت: نکته مهم دیگری که در سینمای ایران رخ داده معلول شرایط اقتصادی است، واقعیت این است که فیلمسازی گران شده، دیگر نمی‌شود با ۵۰۰ میلیون تومان فیلم ساخت. تولیدهای ارزان قیمت، در گذشته بیشتر بود، با وجود این گرانی، نمودار آماری صدور پروانه ساخت و نمایشی که ما صادر کردیم، نشان می‌دهد ما شرایط را برای فیلمسازی مهیا کرده‌ایم تا آنانی که فرصت دارند، این فضا را از دست ندهند. حمایتی که از تولید صورت گرفته نه تنها کمتر از ادوار گذشته نبوده، بلکه شاهد رشد چند برابری نیز هستیم. همچنین در توسعه زیرساخت، سینماسازی و تجهیز سالن و موارد دیگر با جهش معنادار و قابل توجهی روبه‌رو هستیم.

وی در پایان عنوان کرد: با توجه به گزاره‌ها و راهبردهای طراحی شده در سال جدید، به طور قطع روند رشد و جهش فعلی با مشارکت گسترده‌تر بدنه صنوف و خانواده سینما ادامه خواهد داشت که همین موضوع نشان می‌دهد چشم‌انداز پیش رو روشن است.

اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، یزدان عشیری، محمدرضا سوقندی، مجید زین‌العابدین، محمد حمیدی‌مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، مجید اسماعیلی، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری‌خلیلی در این جلسه حضور داشتند.

کد خبر 6099684 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۴ رسید
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • شهرداری طرح‌ها را به جای پارک لاله به اطراف دانشگاه تهران منتقل کند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌