Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتحادیه مواد نفتی ژاپن اعلام کرد اگر معافیت خریداران ژاپنی نفت ایران تمدید نشود، به علت دشواری پرداخت‌ها، بعید است این شرکت‌ها از ابتدای آوریل ۲۰۱۹ از تهران نفت بخرند.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، اتحادیه مواد نفتی ژاپن اعلام کرد خریداران ژاپنی نفت ایران به علت دشواری پرداخت‌ها، بعید است که پس از یک آوریل، بدون تمدید معافیت کنونی این کشور از تهران نفت بخرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکاشی تسوکیوکا، رئیس این اتحادیه گفت بارگیری‌های نفت ایران از سوی ژاپن احتمالا در بازه ژانویه تا مارس سنگین خواهد بود هرچند که بارگیری برخی از محموله‌های جدید احتمالا در پایان ماه سپتامبر صورت خواهد گرفت.

تسوکیوکا توضیح داد در سال‌های اخیر، ژاپن معمولا در ماه مارس از بارگیری نفت ایران خودداری می‌کند و منتظر می ماند تا دولت بیمه مستقل کشتی ها در سال جدید مالی که از آوریل شروع می‌شود، تمدید کند. مشخص نیست که همین شیوه در مارس آینده مورد استفاده قرار بگیرد یا نه.

امریکا به ژاپن و ۷ کشور دیگر در ۵ نوامبر معافیت از تحریم‌های نفتی ایران را داد و اجازه داد تا به طور موقت و برای ۱۸۰ روز به خرید نفت از ایران ادامه دهند.

تاکاشی تسوکیوکا ادامه داد صنعت پالایش نفت ژاپن، همچنان از دولت برای تمدید زود هنگام معافیت، پس از پایان این دوره ۱۸۰ روزه درخواست خواهد کرد.

وی گفت نمی‌داند که ژاپن چه میزان نفت می‌تواند از ایران در دوره ۱۸۰ روزه بخرد.

یک منبع آگاه گفته بود پالایشگاه‌های ژاپنی و کره‌ای در نظر دارند تا واردات نفت از ایران را از ماه ژانویه پس از دریافت معافیت از سربگیرند.

تسوکیوکا که رئیس پالایشگاه ایدمیتسو کوسان نیز هست، گفت این پالایشگاه به عنوان دومین پالایشگاه بزرگ ژاپن، امید دارد که باقی حجم قرارداد خود با ایران را در این دوره معافیت بخرد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ایران صادرات نفت قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۴۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد

محسن علیزاده عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره ارائه لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم از طرف دولت به مجلس و تمرکز این لایحه بر کاهش مالیات بر تولید و تشویق مردم به مشارکت در تولید و تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم گفت: مسیر رسیدن به توسعه، سرمایه‌گذاری مولد و رشد اقتصادی از محل افزایش جذابیت پروژه‌های تولیدی خواهد بود که در این میان مهم‌ترین مشوق در دسترس دولت برای توسعه اقتصادی، اعطای مشوق‌های مالیاتی است که تاکنون اثرگذاری موفقیت‌آمیزی در تحریک سرمایه‌گذاری مولد نداشته است.

وی بیان کرد: یکی از معدود روش‌های مشارکت دادن مردم در تولید و تشویق آنها روی آوردن به اقدامات شفاف و مولد اقتصادی و حمایت جدی دولت از بازار سرمایه است.

نماینده مردم سپیدان در مجلس اظهار کرد: مالیات‌های بالا، نبود انگیزه برای توسعه زنجیره ارزش و مالیات سنگین بر کار افراد، مانع از جهش تولید و سرمایه‌گذاری خرد مردم در اقتصاد مولد شده در حالی که تغییرات حاصل شده در این لایحه موجب افزایش جذابیت تولید و کاهش ریسک آن خواهد شد. 

علیزاده ادامه داد: مردم بخش خردی از سهامی که در اختیار دارند را می‌توانند از طریق بازار سرمایه در مسیر تولید تزریق کنند تا به این وسیله سرمایه آنها به بخش شفاف اقتصاد وارد شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم گفت: می‌توانیم با جذب واقعی سرمایه‌هایی که در دست مردم است در بخش تولید اقدام به سرمایه‌گذاری در حوزه مولد کنیم و باعث خروج رکود از چرخه تولید شویم.

نماینده مردم سپیدان در مجلس با بیان اینکه معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد، افزود: کاهش مالیات‌های تولید نه‌تنها به کسب‌وکار‌های موجود انگیزه می‌دهد تا فعالیت‌های خود را افزایش دهند، بلکه بازیگران جدید را برای ورود به بازار تشویق می‌کند و رقابت و نوآوری را تقویت می‌کند. 

علیزاده بیان کرد: از طرف دیگر تغییر پایه‌های مالیاتی مبتنی بر اخذ مالیات از مجموع درآمد به جای اخذ مالیات از نیروی کار موجب خواهد شد که تولید بیشتر از قبل رقابت‌پذیر شود و به این ترتیب سرمایه به این سمت جریان خواهد یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • مهلت ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام بدون آزمون دکتری دانشگاه آزاد تا ۱۲ اردیبهشت
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • «لوفت‌هانزا» لغو پروازهای خود به تهران را تمدید کرد
  • تمدید مهلت نام‌نویسی بدون آزمون در مقطع دکتری تخصصی
  • هواپیمایی لوفت‌ هانزا لغو پروازهای خود به تهران را تا ۲۰ اردیبهشت تمدید کرد
  • هواپیمایی لوفت‌هانزا لغو پروازهای خود به تهران را تا ۲۰ اردیبهشت تمدید کرد
  • پیروزی بدون جنگ
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند