Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به ایرادات وارده از سوی شورای نگهبان به لایحه CFT اظهار کرد: جلسه امروز این کمیسیون برای بررسی لایحه CFT برگزار شد که اعضای کمیسیون بر مصوبات قبلی خود اصرار کردند.

وی تصریح کرد: کمیسیون امنیت ملی با توجه به ایرادات شورای نگهبان به لایحه CFT همچنان بر مصوبات خود اصرار کرد که قرار است بعد از رای گیری در صحن مجلس به منظور تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیرآبادی فراهانی تاکید کرد: البته کمیسیون امنیت ملی مجلس طی یک اصلاحیه در یک ماده واحده 7 شرط را قرار داد و این ماده واحده بعد از ارسال به شورای نگهبان تعیین تکلیف خواهد شد.

عضو هیئت رئیسه مجلس بیان کرد: نماینده شورای نگهبان پیشنهاداتی را برای اصلاح برخی مواد در این لایحه مانند امکان حق تعیین شرط ارائه کرد،‌ امکان حق تعیین شرط به سادگی قابل حل نیست زیرا با توجه به تجربیات موجود از سایر کنوانسیون‌ها و منطق حاکم بر سازمکان‌ها و مقررات بین‌المللی از هم اکنون مشخص است که حق شرط ضمانت اجرایی ندارد.

وی تصریح کرد: شورای نگهبان به درستی با استناد به قانون اساسی این اشکال را وارد کرده بود یعنی تمام موارد کنوانسیون که شورا نسبت به آن ایراد گرفته بود اکنون با اصرار کمیسیون ملی به مجمع تشخیص مصلحت نظام  خواهد رفت.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: عضو هیئت رئیسه مجلس مجمع تشخیص مصلحت قانون اساسی مجمع تشخیص مصلحت شورای نگهبان کمیسیون امنیت ملی کمیسیون امنیت ملی مجلس لایحه هیئت رئیسه پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۴۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را رفع کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در نشست علنی امروز - سه شنبه چهارم اردیبهشت - مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (اعاده شده از شورای نگهبان) در دستور کار صحن علنی قرار گرفت و نمایندگان ایرادات شورای نگهبان به این طرح را رفع کردند.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر محسن زنگنه نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس در جریان بررسی این طرح گفت: پیش از این به اشتباه گفته می‌شد که مالیات بر سوداگری به دنبال گرفتن مالیات از ۹۰ درصد مردم است حال آنکه این طرح، اخذ مالیات از سوداگران را دنبال می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: سوداگر کسی است که با نیت سوءاستفاده وارد بازار می‌شود و حجم وسیعی از ارز و طلا و خودرو را خریداری کرده تا به عنوان مثال سه ماه بعد به چند برابر قیمت فروخته و سود ببرد که در صورت تصویب، اجرای این طرح مانع از این کار می‌شود.

وی تصریح کرد: در واقعیت تنها کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند آن هم مربوط به کسانی است که مالیات نمی‌دهند و فقط سودهای کلان برده و از شرایط سخت تورمی سوء‌استفاده می‌کنند.

کد خبر 747175

دیگر خبرها

  • طرح ساماندهی اجاره بهای املاک اصلاح شد
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
  • عدم تعیین تکلیف لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه
  • ماجرای هزینه تراشی عجیب یک عضو کمیسیون امنیت ملی با اظهارات نسنجیده + عکس
  • وزیر کار درباره تغییر در نحوه تعیین حقوق کارگران چه گفت؟
  • نقدعلی، نماینده مجلس: نیروی انتظامی پیش‌دستی کرد؛ قدردان شماییم
  • ذوق نقدعلی از بازگشت گشت ارشاد: نیروی انتظامی پیش‌دستی کرد | با قدرت جلوی کشف حجاب را بگیرید
  • دفاع تمام قد حامی لایحه عفاف و حجاب از بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها /نیروی انتظامی پیش‌دستی کرد /با قدرت جلوی کشف حجاب را بگیرید
  • بررسی طرح نظام قانونگذاری و تعیین اختیارات مراجع وضع قوانین