Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان دامپزشکی­ کشور طی اطلاعیه‌ای معیار‌های جدید بهداشتی گوشت مرغ استحصالی از کشتارگاه‌های کشور را اعلام کرد. ­

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو،  سازمان دامپزشکی­ کشور در اطلاعیه‌ای معیار‌های جدید بهداشتی گوشت مرغ استحصالی از کشتارگاه‌های کشور را اعلام کرد. ­

متن اطلاعیه سازمان دامپزشکی کشور به این شرح است: در راستای ارتقای سلامت گوشت مرغ و کاهش موارد عدم انطباق بهداشتی و تشویق تولید کنندگان و مراکز فرآوری و استحصال گوشت به افزایش کارکرد و عملیات فنی و به روز کردن فرآیند کشتار صنعتی مرغ در کشور، از ابتدای سال ۹۸ با ضوابط و معیار‌های بهداشتی گوشت مرغ، نسبت به اعمال برنامه بهبود کیفیت در محصول نهایی استحصالی از کشتارگاه‌های طیور به شرح ضوابط زیر اقدام خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱-افزایش عمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در کشتارگاه دارای خط ۲ از ۱۲ ماه به ۱۵ ماه.

۲-درج رتبه­A­روی لیبل و تغییر رنگ نایلون بسته بندی در مرغ‌های کشتار و بسته بندی شده در کشتارگاه دارای خط۲

۳-اعمال محدودیت در نگهداری و ذخیره سازی مرغ منجمد کشتارشده در کشتارگاه‌های دارای خط یک با حداکثرعمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در این نوع کشتارگاه‌ها به مدت ۶ ماه؛

۴-اقدام دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌های متولی تنظیم بازار و مراکز بسته بندی مجزا و فروشگاه‌های عرضه به خرید مرغ تنها از کشتارگاه‌های دارای خط ۲

برپایه این اطلاعیه، از آنجا که سازمان دامپزشکی کشور در پیشبرد برنامه‌های ملی نظیر این طرح، به اخذ نظرات مشورتی و کارشناسی دست اندرکاران اجرایی بخش‌های غیر دولتی و نهاد‌های علمی ارج می‌نهد؛ لذا از تمام تشکل ها، اتحادیه ها، انجمن‌های صنفی و علمی خواسته است تا هرگونه نقطه نظرات پیشنهادی و تکمیلی خود را جهت اجرای بهتر برنامه ملی کاهش سالمونلا و ارتقای سلامت گوشت مرغ، حداکثر تا پایان آذر ماه سال جاری به صورت مکتوب و به همراه مستندات به دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این سازمان ارسال کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گوشت مرغ معیارها معیارهای جدید استاندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۴۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • ارسال پیامک از سامانه سهما به اتباع مجاز
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • اطلاعیه جدید وزارت حمل و نقل عراق درباره انتقال مسافران از اروند رود