Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام علت اصلی تهیه طرح استیضاح وزیر امور خارجه را مخالفت های عده ای از ابتدا به طور عام با دولت و به طور خاص با ظریف دانست و گفت: اگر تلاش های رییس دستگاه دیپلماسی نبود امروز شاهد موفقیت تحریم های به اصطلاح فلج کننده ترامپ در ایران بودیم.

حجت الاسلام و المسلمین «مجید انصاری» روز سه شنبه درباره ارائه طرح استیضاح وزیر امور خارجه به هیات رییسه مجلس اظهار داشت: بی تردید دکتر ظریف یکی از لایق ترین، توانا ترین و متدین ترین مدیران نظام جمهوری اسلامی ایران و فردی انقلابی، خدمتگزار مردم و از مخلص ترین وزیران دولت یازدهم و دوازدهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: مردم ایران هرگز خدمات طاقت فرسا و اقدامات شجاعانه و مدبرانه وی را در مقابله هوشمندانه و عملی با استکباری جهانی، رژیم صهیونیستی و ارتجاع منطقه فراموش نمی کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به دیپلماسی اقتصادی فعال و موفق ظریف و وزارت امور خارجه اشاره و تصریح کرد: اگر این اقدامات نبود ما امروز شاهد موفقیت تحریم های به اصطلاح فلج کننده ترامپ در ایران بودیم.

انصاری با یادآوری این که آمریکایی ها می خواستند صادرات نفت ایران صفر شود، تاکید کرد: چه عاملی غیر از دیپلماسی فعال و فداکاری سفیران ایران، وزارتخانه های امور خارجه و نفت، پشتیبانی نیروهای امنیتی، نظامی و قاطع همه ملت از آنها توانست به وضوح آمریکا را در جنگ اقتصادی شکست دهد.

وی ادامه داد: امور کشور در حال جریان است و گام به گام پیروزی های ما در عرصه اقتصاد بین الملل ظهور پیدا می کند و این یک نمونه از دیپلماسی اقتصادی موفق است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: رییس دستگاه دیپلماسی می توانست مانند برخی مدعیان انقلابی گری با ادبیات تند و شعارگونه برای خود در میان این جریان وجاهتی را کسب کند اما وزیر امور خارجه به خوبی می داند که تامین منافع مردم در جهان پیچیده امروز، ظرافت های خاص خود را دارد و باید با رعایت قواعد دیپلماتیک و ادبیات قابل فهم برای جهانیان از انقلاب اسلامی، ایران بزرگ و مردم با فرهنگ این مرز و بوم دفاع و هم زمان زخم زبان، بی مهری ها و بعضا دشمنی های برخی افراد در داخل کشور را هم تحمل کند.

انصاری، علت اصلی این استیضاح را مخالفت های عده ای از ابتدا به طور عام با دولت و به طور خاص با دکتر ظریف دانست و گفت: سنگین ترین فشارهای تبلیغی و رسانه ای را در طول دوران دشوار مذاکرات هسته ای بر وی وارد کردند و در مجلس نهم حتی تا مرز برخورد فیزیکی با وزیر امور خارجه پیش رفتند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به شرایط سیاسی در منطقه اشاره و خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی که جنگ دیپلماتیک، اقتصادی و روانی دشمنان علیه ایران و ملت آن با محوریت مثلث شوم آمریکا، اسرائیل و ارتجاع منطقه در جریان است، تضعیف سرداران خط مقدم مواجهه با دشمنان و در راس آنها دکتر ظریف اقدامی بدور از عقلانیت و برخلاف منافع ملی است.

انصاری به اظهارات وزیر امور خارجه درباره پولشویی اشاره کرد و گفت: جنجالی که این آقایان درباره این اظهارات به راه انداختند این شائبه را در میان مردم به وجود آورده که مگر چه منافعی وجود دارد که بعضی ها از شفافیت قانونی هراسان هستند.

وی یادآور شد: همه می دانند که مسئله پولشویی توسط باندهای مافیایی فاسد از جمله قاچاقچیان مواد مخدر و دیگر مفسدین اقتصادی در همه جای دنیا از جمله در ایران وجود دارد و به همین دلیل رهبر معظم انقلاب مکرر دستور قاطع با این جریانات فاسد را صادر کردند و قوه قضاییه، ستاد تدابیر اقتصادی و سران قوا در ماه های اخیر با جدیت هر چه تمام تر در این موضوع ورود کردند و برخوردهای قاطعی هم با جریانات فاسد اقتصادی انجام شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: مگر نه این است که در دولت نهم ودهم و سال های گذشته جریان فاسد اقتصادی و پولشویی موجب شد که ضربه های سنگینی به اعتماد عمومی و اقتصاد ملی وارد شود و پرونده های 10 هزار میلیاردی و 30 هزار میلیاردی در قوه قضاییه تشکیل شود.

انصاری خاطرنشان کرد: طرح این موضوع به صورت آشکار توسط وزیر امور خارجه که همه مردم از آن مطلع هستند و مسئولین نظام هم مصمم به برخورد با این جریانات هستند گناه نابخشودنی از سوی مخالفین وی شده است در حالی که باید از این موضع درست و شجاعانه دستگاه دیپلماسی همگی دفاع کرده و به کمک یکدیگر تلاش می کردند این مطالبه به حق مردم ایران یعنی برخورد با جریان فساد اقتصادی را تقویت کنند.

وی درمورد محورهای این استیضاح نیز اظهارداشت: من نمی خواهم به تک تک مواردی که در این متن استیضاح آمده پاسخ بدهم چون درمقام پاسخگویی نیستم اما قطعا برخی از این موارد ذکر شده 180 درجه برخلاف واقعیت است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: این که با یک ادبیات کلی زحمات سفرای ارزشمند و زحمتکش ما نادیده گرفته شود و آنها متهم به ضعف در سطح دنیا شوند، کار جوانمردانه ای نیست.

انصاری یادآور شد: استیضاح و فشار بر ظریف و فضاسازی علیه وی در شرایط فعلی دقیقا مشابه برخی فضاسازی هایی است که توسط برخی بعضا در دوران دفاع مقدس و در هنگامه مواجه سخت با صدام و صدامیان با تبلیغات مسموم فرماندهان و نیروهای مسلح و رزمنده ما زیر فشار روانی قرار می دادند و متهم می کردند.

وی تاکید کرد: البته من مطمئن هستم مجلس شورای اسلامی و اکثریت قاطع نمایندگان ملت که هم به شرایط کنونی کشور، منطقه و جهان و هم به ضرورت های ایران آشنایی دارند، باز هم با حمایت قاطع از رییس دستگاه دیپلماسی موجبات تامین منافع ملی را فراهم می کنند.

به گزارش جماران، طرح استیضاح محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه امروز – سه شنبه - با 24 امضا و در 11 محور تحویل هیات رییسه مجلس شورای اسلامی شد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی رژیم صهیونیستی مجید انصاری ظریف پولشویی استیضاح ظریف پولشویی ظریف 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۵۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله اسرائیل ارزش چندانی نداشت و مسئولیت آن را هم نپذیرفتند/ کسی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود و نه ایران

 

بین الملل تابناک: امروز دوشنبه، ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی برگزار شد و ناصر کنعانی در آخرین نشست هفتگی با خبرنگاران به پرسش‌های خبرنگاران داخلی و خارجی پیرامون مسائل مختلف سیاست خارجی پاسخ داد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه صبح امروز (دوشنبه) در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران در خصوص هماهنگی دیپلماسی و میدان در عملیات وعده صادق، اظهارداشت: متعاقب اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق که طبیعتا رخدادی غیرقانونی، نقض فاحش مقرارت بین المللی، کنوانسیون‌های وین و البته نقض تمامیت ارضی یک کشور عضو سازمان ملل بود، مورد محکومیت ایران قرار گرفت.

وی گفت: ابران در حوزه دیپلماتیک و در قالب دو و چندجانبه مورد پیگیری قرار داد و دستگاه دیپلماسی به صورت حرفه‌ای پیگیری‌های لازم را انجام داد و اینکه کمتر از ۲۴ ساعت این موضوع در شورای امنیت سازمان ملل به بحث گذاشته شد نتیجه اقدامات دیپلماتیک ایران بود. ایران نیز نشان داد که به سازوکارهای بین‌المللی احترام می‌گذارد اما به رغم اقدامات حرفه‌ای ایران، آمریکا، انگلیس و فرانسه با مداخله در وظیفه قانونی شورای امنیت مانع تصویب قطعنامه در محکومیت رژیم صهیونیستی شدند و این حداقل اقدام شورای امنیت می‌توانست باشد.

کنعانی افزود: ایران مصمم بود نقض فاحش کنوانسیون‌های وین را تبیین کند و دستگاه دیپلماسی در دیپلماسی فشرده و سنگین در تماس های متعدد و دو سفر وزیر امور خارجه و البته مکاتبات صورت گرفته با مجامع بین‌المللی و اقدامات زیادی که از سوی سفارتخانه‌های ایران صورت گرفته، نشان از تلاش دستگاه دیپلماسی برای تبیین اقدام ناقض قوانین بین‌المللی رژیم صهیونسیتی دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: هماهنگی میان دستگاه دیپلماسی و ستاد کل نیروهای مسلح نتیجه بسیار درخشانی را برای دولت ایران در سطح جهانی به ثبت رساند. ایران به عنوان عضوی پایبند به منشور ملل اثبات کرد که می‌خواهد متجاوز به تمامیت ارضی خود را در سازوکارهای بین‌المللی تنبیه کند اما متاسفانه با دخالت آمریکا و چند کشور دیگر شورای امنیت از انجام وظیفه خود بازماند.

وی گفت: در نهایت جمهوری اسلامی ایران در اقدامی مشروع و قانونی، دو مقر نظامی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد تا متجاوز مورد تنبیه قرار گیرد.

کنعانی بیان کرد: عامل بی ثباتی در منطقه وجود رژیم صهیونیستی و جنایات ضدبشری این رژیم است. حمایت از مساله فلسطین یک وظیفه حقوقی برای همه دولت ها و کشورها است.

پاداش آمریکا به رژیم جنایت‌کار اسرائیل

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: دولت آمریکا از ابتدای بحران جاری در غزه بخشی از این بحران بوده و هست و اگر حمایت های نامحدود آمریکا نبود اساسا رژیم صهیونسیتی امکان حمله علیه مردم فلسطین را حتی برای یک روز هم نداشت. کمک‌های مالی هنگفت آمریکا به رژیم صهیونیستی چیزی جز پاداش به این رژیم جنایتکار نیست. 

وی افزود: آیا ملت آمریکا می‌پذیرد که دولت آمریکا اعتبار خود را اینگونه به رژیم بازنده و جنایتکار صهیونیستی گره بزند؟ اما اتفاقی که اخیرا رخداد ارزش چندانی نداشت و حتی رژیم صهیونسیتی هم بر روی آن کار تبلیغاتی انجام نداد چرا که ارزش این را نداشت. ریزپرنده‌هایی بودند که در صدد عملیات ایذایی برآمدند که مورد هدف سامانه دفاعی ایران قرار گرفت و دشمن نتوانست از این اقدام منفعتی کسب کند.

کنعانی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران اثبات کرده که در تأمین امنیت ملی ملاحظه هیچ طرفی را نخواهد کرد و ایران در راستای تداوم اقدامات خود، کماکان در قالب قوانین و مقررات بین المللی از امنیت ملی دفاع خواهد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اساسا ایران برای تامین حقوق ملت به ویژه در موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه آمریکا از همه توان دیپلماتیک خود استفاده کرده و هیچ‌گاه از این روش‌ها کناره‌گیری نکرده است. کسی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود و نه ایران و شرکای اروپایی آمریکا هم نتوانستند به تعهدات خود عمل و خلا نبود آمریکا را جبران کنند. ما در مسیر احقاق حقوق ملت در قالب توافق برجام از تمام توان دیپلماتیک خود استفاده کرده و خواهیم کرد و در نشست‌های بین‌المللی نیز همچنان موضوع مذاکرات رفع تحریم‌ها مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: این موضوع توسط دیگر طرف‌ها نیز مطرح می‌شود و جمهوری اسلامی ایران نیز مواضع خود را بیان می‌کند و در حاشیه نشست شورای امنیت سازمان ملل نیز این مساله در گفت‌وگوهایی که داشتیم مطرح شده است.

کنعانی بیان کرد: امنیت در قفقاز جنوبی از اولویت‌های مهم دستگاه دیپلماسی و دیگر نهادهای ذی ربط ایران است و این موضوع بر امنیت منطقه اثرگذار است. حضور نظامی خارجی کمکی به صلح، ثبات و امنیت و تامین منافع کشورهای منطقه نمی‌کند. رویکردی که منجر به تقویت نظامی گری در منطقه قفقاز شود منجر به پیچیده شدن و آسیب زدن به امنیت آن منطقه می‌شود و ایران با آن مخالف است.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: اگر اقداماتی به منظور تحریم بیشتر ایران انجام گیرد به عنوان پاداشی برای رژیم تجاوزگر صهیونیستی به حساب می آید و اقدامی غیرقانونی علیه دولتی است که در چارچوب اقدامی قانونی برای بازدارندگی رژیمی متجاوز عمل کرده است. 

وی ادامه داد: جای تاسف است که اتحادیه اروپا علیه رژیم صهیونیستی که هفت ماه است تجاوزکارانه علیه مردم غزه حمله می‌کند و کشتار و نسل کشی به راه انداخته است، هیچ صحبتی نکردند ولی بحث تحریم‌ علیه ایران را مطرح می‌کنند که اگر چنین کنند به عنوان اقدامی شرم آور در تاریخ به ثبت می رسانند.  

کنعانی افزود: خوشبختانه مجموعه تلاش‌های انجام شده از سوی جمهوری اسلامی ایران ما شاهد نتیجه بخش بودن تلاش‌ها بودیم و از امروز شاهد پرواز حجاج از ایران به عربستان بودیم. اساسا موضوع زیارت عمره مفرده شهروندان ایرانی جزو اولین توافقات اولیه میان ایران و عربستان بود، اما در حوزه تکنیکی و اجرایی طرفین دچار برخی نارسایی‌ها شدند که با مذاکرات صورت گرفته موانع برطرف شد.

دیگر خبرها

  • واکنش ایران به ادعای کویت درباره میدان آرش | به کویت توصیه می‌کنیم ...
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • عباس عراقچی: هم اکنون، زمان استفاده از موشک‌های دیپلماتیک است/ مذاکرات سیاسی، نقد کننده دست آوردهای میدانی است
  • حمله ایذایی اسرائیل ارزش چندانی نداشت و مسئولیت آن را هم نپذیرفتند/ به دنبال سلاح هسته ای نیستیم/ کسی که زیر میز دیپلماسی زد، آمریکا بود و نه ایران
  • کنعانی: آمریکا زیر میز دیپلماسی زد نه ایران | اقدام ایذایی در اصفهان، بی‌ارزش بود
  • حمله اسرائیل ارزش چندانی نداشت و مسئولیت آن را هم نپذیرفتند/ کسی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود و نه ایران
  • کنعانی: در برجام آمریکا زیر میز دیپلماسی زد نه ایران/ اقدام ایذایی در اصفهان اقدامی بی‌ارزش بود
  • پاسخ موشکی ایران قانونی و مشروع بود