Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتحادیه فروشگاه‌های زنجیره ای با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در نظام کسب وکار و تجارت، روش چانه‌زنی و طلب تخفیف جزو لاینفک بازرگانی است و در این میان انبوه تولیدکنندگان و تعدد خریداران هر دو در اخذ تصمیمات تجاری و شرایط پیش رو  مختار و مخیرند. ۰۷ آذر ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۳ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، اتحادیه فروشگاه زنجیره ای در واکنش به اظهارات فروزش دبیر انجمن تولیدکنندگان پودر شوینده درباره اینکه، " باید جلوی زیاده‌خواهی فروشگاه‌های زنجیره‌ای و فشار به تولیدکنندگان برای گرفتن تخفیفهای نامتعارف را گرفت" جوابیهای به شرح زیر برای این خبرگزاری ارسال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فشار فروشگاه‌های زنجیره‌ای به تولیدکنندگان برای گرفتن تخفیف‌های بی‌قاعده

در حال حاضریک صدوبیست و هفت( 127) عضو اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای با فعالیت بیش از  3000 شعبه فروشگاهی در کل کشور و اشتغال برای  بیش از 000/50 نفر به‌صورت مستقیم دارای مزایایی فراوانی برای مصرف­ کنندگان، تولیدکنندگان و دولت هستند که به برخی از آن‌ها اشاره می‌شود:

 از منظر مصرف‌کنندگان:

1 -  کاهش قیمت مصرف­ کننده ( به دلیل حذف واسطه ­ها)، افزایش کیفیت محصولات (به دلیل رقابت به وجود آمده)

2-  اعمال سلیقه مصرف­ کننده (به دلیل تمرکز در این فعالیت اقتصادی )

3-  کاهش هزینه­ هایی مثل صرف زمان

4- ایجاد قدرت انتخاب، استفاده از خدمات بیشتر و پاسخگو بودن فروشندگان (به دلیل تجمع محصولات مشابه در یک مکان و وجود دفاتر رسیدگی به شکایات مشتریان)

5- تأمین نظر و نیاز مصرف­کنندگان

از منظر تولیدکنندگان:

حل مشکلات بنگاه­های تولیدی در کشور با عقد قراردادهای بلندمدت از سوی این شرکت­ها و ایجاد امکان برنامه­ریزی تولید برای زمان طولانی ­تر و اطمینان خاطر از فروش محصولات تولیدی کمک شایان توجه به سرمایه در گردش واحدهای تولیدی انتقال سلیقه مشتری در سفارشات به بنگاه­های تولیدی که عملاً انتقال بخش بازاریابی را به فروشگاه­های زنجیره‌ای که خود باعث حذف هزینه بازاریابی از هزینه­ های واحدهای تولیدی شده است  انتقال کالا به شهرهای دوردست به‌وسیله  شبکه­های پخش مویرگی ایجادشده توسط  شرکت ­های فروشنده

از منظر دولت:

ایجاد منافع فراوان برای دولت از جهت اخذ حقوق دولتی مثل مالیات، مالیات بر ارزش‌افزوده، ایجاد اشتغال پایدار، اطمینان بخشی از نحوه مناسب توزیع کالا در رعایت استاندارد در قیمت، کیفیت و خدمت، ایجاد هماهنگی در اجرای بهینه سیاست­های دولت در بخش توزیع، خصوصاً در زمان وقوع بحران، کمک به ایجاد عدالت اجتماعی خصوصاً در مناطق محروم و امکان دسترسی آحاد مردم در شهرهای کم­ جمعیت، ایجاد شفافیت، نظارت و کنترل در عرضه محصولات قاچاق و بدون کیفیت، روان­سازی نظام توزیع، مدیریت حرفه­ای در بخش توزیع با ایجاد زیرساخ ت­های لازم و بکار گرفتن نرم­ افزارهای روز و نوین، کاهش هزینه­ های توزیع و مبادله،... را ایجاد نموده است.

به این وسیله ضمن تکذیب ادعا مطرح‌شده،  به عرض می‌رساند در اساس طرح چنین موضوعی به‌عنوان اعتراض و تحت‌فشار بودن نه‌تنها صحت ندارد بلکه باعقل سلیم نیز قابل‌درک نیست؛ چراکه در نظام کسبوکار و تجارت، روش چانه‌زنی و طلب تخفیف جز لاینفک بازرگانی است و در این میان انبوه تولیدکنندگان و تعدد خریداران هر دو در اخذ تصمیمات تجاری و شرایط پیش رو  مختار و  مخیرند.

 فروشگاه‌های زنجیره‌ای رسالت کاهش قیمت برای مصرف‌کننده نهایی را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند و در این راستا تمام توان خود را برای افزایش سطح رفاه اقتصادی بین عامه مردم بکار گرفته و در تلاش‌اند تا توان خریدی که در چند ماه گذشته بشدت افت کرده را تا سطح ممکن حفظ کنند.

انتهای پیام/

R1342/P1010113/S7,78/CT12 واژه های کاربردی مرتبط وزارت صنعت و معدن سازمان حمایت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت صنعت و معدن سازمان حمایت وزارت صنعت و معدن سازمان حمایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۸۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت فروشگاه زنجیره‌ای متخلف در ارومیه

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی از محکومیت میلیاردی متصدی فروشگاه زنجیره‌ای برای عرضه خارج از شبکه گوشت منجمد خبر داد و   پرونده فروشگاه زنجیره‌ای متخلف برای عرضه خارج از شبکه ۱۳۰ کیلوگرم گوشت منجمد به ارزش ۳۶۷ میلیون ریال در شعبه بدوی دادگاه تعزیرات حکومتی شهرستان ارومیه رسیدگی شد.

حسین نجف زاده افزود: شعبه رسیدگی کننده با بررسی پرونده و ارائه نکردن اسناد و دلایل قانونی، تخلف انتسابی را محرز اعلام و متهم را به پرداخت سه میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۱۰ برابر میزان تخلف محکوم کرد.

وی گفت: بازرسان اتاق اصناف شهرستان ارومیه گزارش تخلف را در بازرسی از یک فروشگاه زنجیره‌ای کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

نجف زاده ضمن اعلام آمادگی تعزیرات حکومتی استان جهت دریافت و رسیدگی فوری به شکایات وگزارشات مردمی از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی و صنفی، قاچاق کالا و ارز و بهداشت و دارو و درمان موضوع را از طریق سامانه اینترنتی www.tazirat۱۳۵.ir و یا تلفن ۳۳۴۶۶۸۰۳-۰۴۴ به تعزیرات حکومتی استان گزارش نمایند

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات متحده عربی چه بود؟ 
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • محکومیت فروشگاه زنجیره‌ای متخلف در ارومیه
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است
  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری