Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر ابراهیم قربانی در نشست مشترک اساتید واحد با مدیران مس سونگون گفت: هم اکنون بیش از 114 نفر هیئت علمی تمام وقت و قریب به یکصد نفر استاد مدعو از مقطع کاردانی تا دکتری در بیش از 150 رشت مشغول تدریس و تحقیق هستند.

وی دراین جلسه افزود: این دانشگاه آماده همکاری در جهت ادامه تحصیل دانجویان در رشته های مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مقام مسئول در ادامه گفت: هم اکنون یکصد آزمایشگاه و کارگاه با امکانات و تجهیزات پیشرفته ومجهز به فناوری روز با اساتید و پرسنل مجرب آماده همکاری علمی و پژوهشی بوده که امیدواریم تداوم این همکاری ها و ارتباط بین صنعت و دانشگاه موجب پویایی و بالندگی و چشم اندازهای روشن در رشد و توسعه و در جهت نیل به اهداف مورد نظر باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با اشاره به اینکه بیش از نیمی از همکاران مس سونگون در شهرستان اهر ساکن هستند گفت: این دانشگاه با فضای مناسب رفاهی، آموزشی ، ورزشی و پژوهشی آماده میزبانی برای خانواده بزرگ مس سونگون در برگزاری برنامه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی است.
وی در پایان از همکاری صمیمانه مدیرعامل مس سونگون، دفتر ارتباط با صنعت و مسئولین دست اندرکار این مجتمع در تدارک این نشست قدردانی کرد.

در ادامه این جلسه دکتر یاری معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر و اساتید رشته های مختلف معدن، زمین شناسی، جغرافیا، برق، مکانیک، مکاترونیک، عمران، معماری، آب ، مدیریت و آمار و بودجه رایانی، IT در سخنانی نکته نظرات کارشناسی خود را در خصوص ارتقاء همکاری های دانشگاه با مس سونگون تشریح کردند.
در پایان مهندس رضوی مدیر دفتر ارتباط با صنعت مس سونگون با قدردانی از حضور اساتید دانشگاهی گفت: از طرح های پیشنهادی اساتید در حوزه پروهشی و تحقیقاتی در حوزه صنعت مس حمایت می کنیم و هم اکنون با اکثر دانشگاه های استان همکاری علمی، پژوهشی در قالب تفاهم نامه های متعقده داریم.

در این بازدید یکروزه هیات رئیسه ، قریب به چهل نفر از اساتید دانشگاه ازاد اسلامی واحد اهر از قسمت های مختلف این مجتمع از جمله اکتشافات معدنی و کارخانه های فعال در مس سونگون بازدید کردند.

انتهای پیام/

31 / 31 دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر مس سونگون

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر مس سونگون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۱۱۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سومین گردهمایی سالگرد زلزله مرگبار سال ۱۳۳۹ شهر لار با حضور پژوهشگران، مسئولان شهرستان لارستان و شهر‌های همجوار در شورای اسلامی شهر لار برگزار شد.

رسول قنبری، عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این مراسم با بیان ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان و تحقیقات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان در این زمینه اظهار کرد: در صورت هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی اعم از حوزه مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی، شهرداری‌ها و نهاد‌های مرتبط با متخصصان امر زلزله شناسی این واحد دانشگاهی می‌توان بر بسیاری از مخاطرات طبیعی فائق شد.

وی نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی بدیل دانست و افزود: نگرانی در ارتباط با زلزله نه تنها ناشی از وجود گسل‌های موجود در منطقه لارستان است؛ بلکه ناشی از مسائلی همانند گنبد‌های نمکی و دیگر فاکتور‌های مربوطه است. با توجه به معماری شهر لار، اکثر نقاط شهر جزء نقاط آسیب پذیر از منظر خطرات زلزله نبوده و نگرانی زیادی در این زمینه نباید داشت.

عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان  با اشاره به اینکه در این واحد دانشگاهی پژوهش‌های بسیاری قوی و تخصصی در زمینه زلزله و ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان انجام شده و یا در حال انجام است از صاحبنظران خواست برای اطلاع بیشتر از این موضوع به حوزه پژوهش و گروه پژوهشی جغرافیای طبیعی واحد لارستان مراجعه کرده و از مسئولان اجرایی شهرستان و استان درخواست کرد در راستای استفاده علمی از این پژوهش‌ها و فعالیت‌های تخصصی و اجرایی با این واحد دانشگاهی در ارتباط باشند.

مهدی زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان نیز به بیان دلایل بلایای طبیعی و مخاطرات اقلیمی از منظر قرآن و احادیث پرداخت و خواستار توجه توأمان به ریشه‌های علمی و اعتقادی بسیاری از رویداد‌های غیر قابل پیش بینی و یا قابل پیش بینی طبیعی شد.

به گزارش آنا، زلزله مهیب سال ۱۳۳۹ شهر لار بیش از ۴۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند و ۷۵ در صد از خانه‌های این شهر را ویران کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • حضور استاندار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی
  • تحقق اهداف نظام اسلامی در دانشگاه‌ها با همکاری بسیج اساتید و نهاد
  • سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب شد | داود یونسیان کیست؟