Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه صنعتی امیرکبیر تفاهم‌نامه‌ای با هدف انجام و پیاده‌سازی طرح‌های مطالعاتی مورد نیاز سازمان راهداری و حمل‌ونقل به امضا رساند.

به گزارش ایسنا، در راستای توسعه ارتباط بین صنعت و دانشگاه، بهره‌گیری از ظرفیت‌ همکاری‌های علمی و استقرار نظام سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری بر مبنای اصول مدیریت راهبردی، موافقت‌نامه‌ای میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با امضای این تفاهم‌نامه، نسبت به ایجاد بستری برای استفاده از ظرفیت‌های علمی و اجرایی طرفین در شناسایی، انجام و پیاده‌سازی طرح‌های مطالعاتی با موضوعات راهبردی، آموزشی، نوآورانه و تجاری‌سازی مورد نیاز سازمان راهداری اقدام خواهد شد.

بر این اساس دانشگاه صنعتی امیرکبیر متعهد شد تا در زمینه تامین خدمات علمی، انسانی، تخصصی و تجهیزاتی مورد نیاز برای تدوین اسناد راهبردی و طرح‌های مطالعاتی و عملیاتی سازمان راهداری و حمل و نقل با استفاده از ظرفیت دانشگاه و ایجاد و تسهیل استفاده از کلیه توانمندی‌ها و امکانات دانشگاه نظیر قطب‌های علمی، مراکز پژوهشی، نوآوری و فناوری، آزمایشگاه‌ها، کتابخانه، خدمات‌ پشتیبانی و پایگاه‌های تخصصی اقدام کند.

در اختیار گذاشتن فضای مناسب تجهیز شده به متراژ حدود 200 متر مربع به منظور تثبیت ارتباط مستمر با دانشگاه و پیگیری مشترک انجام طرح‌ها و اجرای تفاهم‌نامه، فراهم کردن امکان ارتباط و تامین الزامات اجرای تفاهم‌نامه از طریق ایجاد ارتباط کارآمد با سایر دانشگاه‌ها، مراکز علمی، شرکت‌های دانش‌بنیان، دستگاه‌ها و ارگان‌های کشور بر حسب اعلام نیاز سازمان راهداری و کمک به انتقال دانش فنی و اجرای طرح‌های مورد نیاز با استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها، شرکت‌ها، مراکز و قطب‌های علمی از دیگر تعهدات دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.

اولویت‌دهی به دانشگاه و مراجع زیرمجموعه در واگذاری انجام طرح‌ها، کمک به تامین اطلاعات و داده‌های مورد نیاز برای انجام طرح‌های تعریف شده در راستای اجرای تفاهم‌نامه، فراهم کردن امکان استفاده از ظرفیت مراکز آموزشی سازمان در برگزاری دوره‌های علمی و آموزشی، حمایت مالی و معنوی از انجام پایان‌نامه‌های مورد تایید سازمان در مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه و اولویت‌دهی در بکارگیری نخبگان و استعدادهای برتر فارغ‌التحصیل در انجام طرح‌های سازمان از جمله تعهدات سازمان راهداری و حمل و نقل در این موافقت‌نامه است.

همچنین مقرر شد طرفین در به کارگیری ظرفیت‌های موجود و انجام حمایت عملی در راستای تحقق اهداف و حسن اجرای موافقت‌نامه، تشکیل کمیته‌ مشترک به منظور تعیین و ‌اولویت بندی موضوعات و پیگیری نحوه اجرای موافقت‌نامه و معرفی نماینده ثابت به عنوان فرد رابط برای تسریع و تسهیل اجرای موافقت‌نامه اقدام کنند.

بر اساس اعلام دانشگاه امیرکبیر، مدت زمان اعتبار تفاهم‌نامه از زمان مبادله سه سال تعیین شده است و در صورت رضایت طرفین به طور خودکار برای سه سال دیگر تمدید می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه اميركبير راه و راهداري سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۱۲۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب شد | داود یونسیان کیست؟

محمدعلی زلفی‌گل در این حکم خطاب به داود یونسیان تاکید کرده است: انتظار می‌رود با اتکا به خداوند متعال و استعانت از حضرت ثامن الائمه (ع) و با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبرد‌های اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان، تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را برای تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی توسعه همه جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور، پژوهش آموزش‌محور، مهارت‌افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کار گروهی و در نهایت اجرای تمام محور‌های سند دانشگاه اسلامی به کار گیرید.

داوود یونسیان (زاده تهران _ ۱۳۵۵) دارای دکترای مهندسی مکانیک، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت با مرتبه استادی است. وی دارای بیش از ۲۰۰ مقاله علمی، پژوهشی بین‌المللی و چهار عنوان کتاب تالیفی است. همچنین پژوهشگر نمونه دانشگاه علم و صنعت در سال‌های متمادی، استاد نمونه کشوری در سال ۱۴۰۱، دانشجوی نمونه کشور در مقطع دکتری در سال ۱۳۸۴ و عنوان دانشمند برجسته جوان فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۹۳ را کسب کرده است.

معاون پژوهش و فناوری و ریاست دانشکده‌های مهندسی راه آهن و فناوری‌های نوین از جمله سوابق اجرایی یونسیان است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه جداگانه‌ای از خدمات دکتر منصور انبیا رییس پیشین دانشگاه علم و صنعت ایران در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

دکتر منصور انبیا (متولد ۱۳۳۷ در تهران)، عضو هیأت علمی و استاد شیمی تجزیه دانشگاه علم و صنعت ایران است که معاون طرح و توسعه دانشگاه علم و صنعت، رییس پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران؛ سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران از مهرماه ۱۴۰۰ به سمت سرپرستی دانشگاه علم و صنعت منصوب شده بود.

منبع: ایرنا

tags # اخبار اجتماعی سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • محرومیت زنان تبریزی پیامد جیمی جامپ اراکی؟!
  • فوری؛ تراکتور-استقلال بدون تماشاگران خانم!
  • ورود زنان تراکتوری به استادیوم ممنوع شد
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب شد | داود یونسیان کیست؟