Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار جدید نشان می‌دهند که پهنای باند اینترنت موبایل ۳۳ کشور از وای-فای بیشتر است و ایران هم یکی از همین کشورها است.

به گزارش گروه اقتصادس قدس آنلاین، عموما، این قضیه کاملا قابل قبول است که دسترسی به اینترنت باید از طریق وای-فای سریع‌تر از پهنای باند اینترنت موبایل باشد. بیشتر گوشی‌های هوشمند محبوب مانند آیفون‌ها بر اساس همین عقیده، به صورت خودکار به نزدیک‌ترین شبکه وای-فای متصل می‌شوند اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که این عقیده در بسیاری از نقاط جهان اشتباه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت Open Signal، یک شرکت متخصص در نقشه‌برداری پوششاینترنت بی‌سیم، اینترنت ۸۰ کشور جهان را مورد مطالعه قرار دادند و طی تحقیقات آن‌ها مشخص شد که پهنای باند اینترنت موبایل در ۳۳ کشور جهان سریع‌تر از وای-فای است. این لیست دارای ۳۳ کشور، کشورهای در حال توسعه زیاد دیده نمی‌شوند. در کشورهایی از جمله استرالیا، لبنان، یونان، میانمار و ایران پهنای باند اینترنت موبایل ۱۰ تا ۱۳ مگابیت در ثانیه سریع‌تر از اینترنت وای-فای است. این گزارش به چندین علت درباره سریع‌تر بودن اینترنت موبایل نسبت به وای-فای اشاره می‌کند که یکی از این موارد راحت بودن استفاده از اینترنت سلولی نسبت به کابل گذاری برای اینترنت است.

در کشورهایی که پهنای باند موبایل سریع‌تر است و به صورت گسترده‌تری در دسترس کاربران است مانند آمریکا، سنگاپور و هنگ‌کنگ هنوزاینترنت وای-فای در سرعت شبکه برتری دارد. در ادامه تصویری را مشاهده می‌کنید که سرعت اینترنت‌های مختلف را در کشورهای جهان نشان می‌دهد. در نمودار زیر مشاهده می‌شود که سرعت دانلود اطلاعات در ایران، توسط وای-فای ۵.۱ مگابیت در ثانیه و توسط اینترنت موبایل ۱۳.۴ مگابیت در ثانیه است. اختلاف ۸.۳ مگابیتی در اینترنت‌های ایران عدد قابل توجهی است.

سال‌ها پیش، فرض بر این بود که وای-فای سریع‌تر بود و تجربه کلی بهتری برای کاربران این نوع اینترنت توجیه شده بود. اگر کاربران مجبور به فرا رفتن از محدودیت‌های ماهانه خود بودند، اکثر برنامه‌های دیتای سلولی بیشتر برای آن‌ها هزینه داشت و شبکه‌های ۲G و ۳G به طور چشمگیری آهسته‌تر از شبکه‌های LTE بودند که ما امروزه تجربه می‌کنیم. همه این بحث‌ها پیش از این درباره اینترنت ایران وجود داشت اما با وارد شدن اینترنت نسل چهارم و LTE به کشور شاهده افزایش چشمگیر سرعت پهنای باند اینترنت موبایل در کشور شدیم.

همین که صحبت‌ها درباره نسل پنجم اینترنت یا ۵G بیشتر می‌شود، ممکن است زمان این رسیده باشد که تولیدکنندگان تلفن همراه درباره این موضوع فکر کنند. شبکه‌های ۵G جدید حتی سریع‌تر از LTE خواهند بود و ممکن است باعث شود که سرعت پهنای باند موبایل در کشورهایی مانند آمریکا هم بهتر از وای-فای باشد.

این گزارش تأکید می‌کند که دیگر هیچ تضمینی وجود ندارد که وای-فای نسبت به دیتای موبایل برتری داشته باشد. اپراتورها، تولیدکنندگان دستگاه‌های هوشمند و مصرف‌کنندگان باید روابطی که با وای-فای و تلفن همراه دارند تغییر دهند تا پیشرفت تجربه در حال حاضر دیتای موبایل و نسل بعدی اینترنت را منعکس کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اطلاعات نقشه برداری وای فای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۱۴۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نوکیای تقلبی حرام است!

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از عرضه نوکیای تقلبی گفت: فروش این نوع موبایل در بازار به دور از انصاف و حرام است. سازمان بازرسی کل کشور باید به این موضوع ورود کند.

«سید کاظم موسوی» نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ما پیرامون حواشی به وجود آمده درباره تولید تلفن همراه نوکیا در داخل کشور بدون اخذ مجوز از این شرکت خارجی اظهار کرد: عرضه این نوع موبایل‌ها به منزله تضییع حقوق مصرف‌کنندگان است. 

در چنین شرایطی مردم می‌توانند به دلیل خسارتی که از این محل شامل حالشان شده از عرضه کننده آن شکایت کنند.

نایب رئیس کمیسیون مجلس اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: کالا‌هایی باید در بازار عرضه شود که از تایید استاندارد‌های داخلی و بین المللی برخوردار باشد. اخیرا در فضای رسانه‌ای کشور شنیده شده که تلفن همراه تقلبی با عنوان نوکیا در بازار فروخته می‌شود که از اصالت کافی برخوردار نیست. خرید این موبایل صرفاً باعث هدررفت پول مردم می‌شود؛ لذا، فروش این نوع تلفن‌های همراه را دور از انصاف و حرام می‌دانم.

وی تاکید کرد: نهاد‌های نظارتی کشور مانند سازمان بازرسی کل کشور و تعزیرات حکومتی باید به این موضوع ورود کنند. وزارت صمت هم به عنوان متولی بازار باید توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشد. مگر مردم ایران افراد متقلبی هستند که اکنون بخواهند از گوشی تقلبی استفاده کنند.

موسوی در پایان تصریح کرد: مردم در بازار پول یک کالای اصل را پرداخت می‌کنند، اما در نهایت یک محصول تقلبی را دریافت می‌کنند. بروز مسائل مشابه با این موضوع صرفا باعث بی اعتمادی مردم به بازار و مخدوش شدن ذهنیت آنها نسبت به فضای اقتصادی کشور می‌شود.

منبع: بازارنیوز

tags # موبایل سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • سریع‌ترین شناگر ایران در آلمان رکوردشکنی کرد
  • عرضه فناوری جدید ساخت تراشه شرکت TSMC تا سال ۲۰۲۶
  • تریلر جدید و عجیب «جیمز باند» که ۳.۵ میلیون بازدید خورد
  • (ویدئو) تصویری حیرت انگیز از فرود ناموفق یک بوئینگ
  • در کنکور ۱۴۰۳ اینترنت قطع نمی‌شود / داشتن هندزفری و موبایل واره تخلف است
  • اینترنت اختصاصی  یا اختلالی؟
  • فروش نوکیای تقلبی حرام است!
  • رئیسی: امیدواریم توافقات سفر پاکستان با پیگیری مقامات دوطرف سریع‌تر اجرایی شود
  • اینترنت اختصاصی یا اختلالی؟
  • افت و خیز سرعت اینترنت ایران در داشبوردهای جهانی