Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@02:03:45 GMT

کشت زعفران در جوانرود توسعه يافت

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۱۵۵۸۶

کشت زعفران در جوانرود توسعه يافت

خبرگزاري آريا - کرمانشاه - ايرنا - مدير جهاد کشاورزي جوانرود گفت: سال گذشته کشت زعفران در سطح يک هکتار در اين شهرستان کشت شد که با برنامه ريزي صورت گرفته امسال به 9 هکتار افزايش يافته است.

حسن ويسي روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار افزود: با برنامه ريزي صورت گرفته تلاش براين است که سطح زيرکشت زعفران در شهرستان جوانرود به 100 هکتارافزايش يابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ويسي افزود: کشت زعفران داراي مزاياي زيادي است که با توجه به مباحث بحران آب و اشتغال و تغيير بهينه الگوي کشت مي تواند نقش سازنده اي در اقتصاد منطقه و تحقق اقتصاد مقاومتي داشته باشد.
وي يادآورشد: با توجه به نياز کم زعفران به آب، هزينه‌هاي پايين توليد و نگهداري و بالا بودن قيمت، اين محصول زمينه اشتغال و درآمد مناسبي را براي توليدکنندگان فراهم کرده است.
مدير جهاد کشاورزي جوانرود ، توزيع 20 تن پيازچه رايگان ، کمک هاي بلاعوض و و برگزاري کلاس هاي آموزشي را از حمايت هاي جهاد کشاوزي اين شهرستان در راستاي توسعه کشت زعفران عنوان کرد.
زعفران گياه ارزشمندي که از اهميت اقتصادي بالايي برخوردار است و به اين دليل در دنيا به طلاي سرخ معروف شده است.
زعفران از خانواده زنبقيان و مبدا اصلي آن قاره آسيا و کشورهاي چين و ايران است ولي ابريشمي در کتاب زراعت زعفران عنوان کرده که مبدا زعفران سرزمين مادها است که در طول قرون متمادي به دليل تغيير آب وهوا اين گياه ارزشمند به سمت شرق کشور مي رود و در آنجا نيز کشت مي شود.
شهرستان جوانرود به سبب شرايط اقليمي و خاک مناسب يکي از مناطق مستعد براي کشت محصول زعفران است و توسعه اين محصول کم آب مي تواند سبب رونق کشاورزي و ايجاد اشتغال براي مردم باشد.
شهرستان جوانرود با بيش از 75 هزار نفر جمعيت در 86 کيلومتري شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.
74538066
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۱۵۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت ساخت بلوک بتنی جدید به همت دانشجوی تفتی

 امید احسنی، دانشجوی دکترای عمران گرایش مدیریت ساخت در زمینه ساخت بلوک بتنی سبک ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎده ﺍﺯ ﻣﺤﺼﻮل ﺟﺎﻧبی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻼﻣﯿﻦ گفت: هدف ساخت بتن سبک در صنعت ساختمان، کاهش وزن بار‌های مرده ساختمان و به تبع آن کاهش هزینه‌های ساخت و عملکرد بهتر سازه در هنگام زلزله است و از دیگر مزایای بتن سبک عایق صوت و عایق حرارت بودن آن است.

وی افزود: در پژوهش اخیر که منتج به ثبت اختراع ساخت بلوک بتنی سبک شد با بهره گیری از مواد ضایعاتی و بلااستفاده در جهت حفظ محیط زیست و رشد اقتصادی و در نتیجه رسیدن به اهداف توسعه پایدار توانستیم بتنی را بسازیم که تمام الزامات سبکی و مقاومتی محصولات مشابه را دارد، اما از مواد معدنی و طبیعی تجدید ناپذیر استفاده نمی‌شود وگام موثری در حفظ محیط زیست برداشته شده است.

احسنی ادامه داد: این اختراع ثبت شده برگرفته از پایان نامه دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی تفت با عنوان بررسی ساخت بتن سبک غیر سازه‌ای با استفاده از ضایعات پتروشیمی با رویکرد توسعه پایدار با راهنمایی دکتر منصور قلعه نویی عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی و مشاوره دکتر محمدرضا جواهری تفتی هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تفت است و از دیگر مزایای این بلوک بتنی سبک کاهش قابل توجه انتقال حرارت و صوت می‌باشد. با استفاده از این محصول در ساخت دیوار‌های جانبی ساختمان، ضمن سبکی سازه، مصرف سوخت‌های فسیلی جهت تولید گرمایش و سرمایش ساختمان کاهش خواهد یافت و سبب کاهش آلودگی هوا و محیط زیست می‌گردد.

این دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی تفت گفت: همواره در دنیا تاکید بر روی توسعه پایدار است و فرایند توسعه پایدار دو اصل ناسازگار یعنی پایداری زیست محیطی وتوسعه اقتصادی را به یکدیگر پیوند می‌دهد که در این اختراع هر دو مزیت فوق با یکدیگر پیوند خورده اند.

وی ادامه داد: استفاده از مواد ضایعات حاصل از تولید ملامین که تا کنون هیچ کاربرد موثری برای آن تعریف نشده بود در این روش جایگزین مصالح متداول می‌شود و از دیگر ویژگی‌های محصول اخیر می‌توان به ارزان بودن محصول نسبت به محصولات مشابه، نسوز بودن محصول، قابلیت برش با اره و میخ پذیری، قابلیت اتصال با انواع ملات‌ها، حمل و نقل سریع و ارزان و سرعت اجرای بالا در ساختمان سازی اشاره کرد.

احسنی مدت زمان صرف شده برای ساخت این محصول و یافتن طرح اختلاط مناسب و ثبت اختراع آن را ۴ سال ذکر کرد و گفت: با احصاء استاندارد‌ها موفق به ثبت این اختراع در داخل کشور با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی شدیم.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • خدمات رسانی سه کتابخانه سیار در شهرستان‌های هرسین، قصرشیرین و جوانرود
  • ماموستا ملااحمد فخری؛ امام جمعه سابق جوانرود درگذشت
  • امام جمعه سابق جوانرود درگذشت
  • موفقیت ساخت بلوک بتنی جدید به همت دانشجوی تفتی
  • امام جمعه سابق دار فانی را وداع گفت | دلیل استعفای او در سال گذشته
  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • واحد تولید و بسته بندی غیر استاندارد زعفران در مرکزی محکوم شد
  • واحد تولید و بسته بندی زعفران غیر استاندارد در مرکزی محکوم شد
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • افزایش کیفیت و حذف واسطه‌ها با عرضه زعفران در بورس کالا