Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در حاشیه همایش تکریم خیرین مدرسه ساز کشور، کارگروه مشترک کمیسیون‌های آموزش و تحقیقات، عمران، اجتماعی و شوراهای مجلس شورای اسلامی با رؤسای مجامع خیرین و مدیران کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش سراسر کشور برگزار شد.   در این جلسه به 3 موضوع ساخت فضاهای آموزشی مطابق آنچه در برنامه ششم توسعه آمده است، دوم بررسی راهکارهای چگونگی جذب بیشترخیرین مدرسه ساز و سوم در رابطه با موضوع لایحه بودجه سال 1398 بحث و گفتگو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در این جلسه نمایندگان استان‌های کشور دیدگاه‌های خود را مطرح کردند و در خصوص مسائل مختلف مطرح شده تبادل نظر شد. تاکید بر جذب حداکثری خیرین در استان‌ها

محمدرضا حافظی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در این جلسه گفت: امروز طلیعه مبارکی است و حرکت خیرین مدرسه ساز در کشور می‌بایست بیشتر شود.

وی افزود: روسای مجامع خیرین مدرسه ساز کشور هنگامی که به استان های خود باز می گردند، اهتمام جدی نسبت به جذب حداکثری خیرین در حوزه مدرسه سازی داشته باشند.

حافظی با اشاره به اهمیت دانش آموزانی که در مدارس خیرساز تحصیل می کنند خاطرنشان کرد: در یکی از مجالس متوجه شدم دختری دانش آموز، 12 اختراع را به ثبت رسانده و وقتی از او جویا شدم متوجه شدم در یکی از مدارس خیرساز تحصیل کرده بود و سیزدهمین اختراع خود را نیز در حال انجام داشت؛ این اهمیت فعالیت را نشان می دهد.

کارکرد صندوق ذخیره ارزی تغییر کرده است

بهادری عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: موضوع آموزش و پرورش از موضوعات مهمی است که در مجلس همواره پیگیر مسائل آن بوده و هستیم و در بودجه های سنواتی نیز گنجانده شده است.

وی افزود: یکی از موارد مهم که مجلس به شدت پیگیر آن بود، معافیت مدارس از پرداخت هزینه های آب، برق، گاز بود که می تواند در زمینه سرانه مدارس کمک کند.

وی با اشاره به اینکه کارکرد صندوق ذخیره ارزی تغییر کرده است، گفت: اگر منابع فروش نفت به معنای اینکه اضافه فروش نفت وارد صندوق ذخیره ارزی شود، به دلیل قیمت کنونی نفت، حساب ذخیره ارزی شرایط خوبی ندارد.

بهادری با بیان اینکه باید به مقاوم‌سازی ساختمان‌های مدارس موجود توجه شود گفت: دولت با کمک خیرین می تواند در حوزه مقاوم سازی و بهسازی مدارس موجود نیز اهتمام داشته باشند.

وی افزود:در استان آذربایجان غربی 6 هزار کلاس درس کمبود داریم و استان بیست و نهم در رده نیازمندی به فضاهای آموزشی هستیم. سرانه دانش آموزی استان آذربایجان غربی حدود 1/17 مترمربع است که در این راستا باید به موضوع عدالت آموزشی توجه کنیم.

آمادگی مجلس برای تحقق ماده 63 قانون برنامه ششم توسعه

پروانه مافی عضو کمیسیون شوراها مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: مجلس در برنامه ششم توسعه، نهایت همکاری را در حوزه مدرسه سازی با خیرین مدرسه ساز خواهد داشت.

وی افزود: در ماده 63 و بند ت و ج مفصل در حوزه ساخت مدارس بحث شده تا اگر خیرین به هر اندازه آورده در ساخت مدارس داشته اند، دولت نیز به همان اندازه باید مشارکت داشته باشد.

مافی ضمن قدردانی از اقدامات سازمان نوسازی مدارس کشور ادامه داد: اینکه در سال 97 موضوع ماده 63 درخصوص آورده دولت، به میزان آورده خیرین به صورت کامل محقق شده است، جای مباهات و تشکر است.

وی گفت: براساس ماده مربوطه در برنامه ششم توسعه، این آمادگی از سوی مجلس وجود دارد تا پیگیری و نظارت لازم را انجام دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار مدارس آموزش و پرروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۱۵۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی گفت: جهاد مدرسه سازی در دولت سیزدهم با قدرت، سرعت و با کیفیت ادامه دارد.

پیام صدقی، ۸ اردیبهشت ماه در آیین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بر اهمیت مشارکت در امر مدرسه سازی تاکید کرد و ادامه داد: ظرفیت‌های بزرگی در استان وجود دارد که می‌توان از این ظرفیت برای امر مدرسه سازی استفاده کرد. 

صدقی با بیان اینکه تکمیل پروژه‌های نیمه تمام جزو اولویتهاست، گفت: هویت بخشی به مدرسه و معماری مدارس، ساماندهی املاک مازاد و ساخت مجتمع‌های بزرگ با رویکرد محله محور در استان در دستور کار است. 

قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق نوسازی، توسعه و تجهیز استان نیز گفت: با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات امسال، مدارس نیمه تمام تکمیل و مدارس جدید ساخته خواهد شد. 

وی با بیان اینکه جبران کمبود سرانه فضای آموزشی در استان باید در اولویت باشد، افزود: اولویت دولت تکمیل هنرستانهاست لذا با جذب اعتبارات و تکمیل هنرستانها و ۸ پروژه نیمه تمام گام موثری در توسعه فضاهای آموزشی استان می توان برداشت. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است