Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهمترین چالش پیش رو وضعیت جاده مهاباد ـ میاندوآب است که اکنون جاده اصلی گوک تپه محسوب می شود و به نقل محافل نیز تبدیل شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز،  در تاریخ ۲۵ تیر ماه ۹۶ روستای گوگ تپه واقع در مرکز دهستان مکریان شرقی بخش مرکزی شهرستان مهاباد در استان آذربایجان غربی به شهر تبدیل شد و در آذرماه همان سال اولین شهردار این شهر جدید بر مسند مدریت شهرداری این شهرتکیه زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگار مکریان با شهردار این شهر در خصوص نیامندی ها و وضعیت برنامه ریزی برای توسعه این شهر به گفت و گو نشسته است که شرح آن در ادامه آمده است.

مکریان، احمد پور محمد اقدم متولد سال ۶۴ و بومی شهر گوک تپه در خانواده با گرایش مذهبی و تقریبا متوسط به پایین به دنیا امده است به گفته وی در طول تحصیل با فقر همیشه مواجه بوده اما پدر و مادرش حتی با کار در اجر پزی هم شده مخارج تحصیل او را فراهم کرده اند. او نیز حداقل برای جبران زحمات انان همیشه رتبه ممتاز را کسب کرده و پس از سپری کردن دوران دبیرستان با رتبه بسیار عالی در رشته کاردانی عمران و کارشناسی عمران عمران در دانشگاه روزانه قبول و موفق به اخذ کاردانی و لیسانس شده است. البته دو ترم پیش از اتمام تحصیلم در مقطع لیسانس در شبکه فاضلاب گوک تپه در سال ۸۷ مشغول به کار شده است و بر ۴۰ درصد پروژه نظارت کامل داشتمه است پس از آن با رتبه۱ در دانشگاه ازاد واحد مهاباد موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد در رشته عمران آب شده است.

سپس در پتروشیمی مهاباد به عنوان مسئول اجرائی  از سال ۸۹ تا سال ۹۱ فعالیت مستمر داشته و سال ۹۲ پس از اتمام پروژه با شرکت های پیمانکاری وارد همکاری گسترده ای شده که در این مدت وارد سازمان نظام مهندسی شده در امتحان محاسبات با رتبه نخست قبول شده است وبر ساخت و سازهای سطح شهر نظارت داشته. همزمان سال ۹۵ وارد شرکت مهندسین مشاور شده و در ایجاد تاسیسات تصفیه خانه شهرک صنعتی به عنوان ناظر مشغول به کار شده و پس از انتخابات دور پنجم شورای شهر اعتماد لازم را برای انتخاب به عنوا شهردار گوگ تپه به دست آورده که سپس به عنوان شهردار به استانداری معرفی شده است.

به گفته پور محمد اقدم به دلیل اینکه سابقه فعالیت در دستگاه های اجرائئ کشور را در کارنامه خویش نداشته استانداری مدارکش را برای هم سطح سازی و هم ترازی سوابق کاری ومدارک تحصیلی به وزارت کشور معرفی نموده است .

با توجه با مصاحبه مدیرکل شوراها و شهرداری های کشوربا بنده با دید عالی مهر تایید به عنوان شهردار شهر گوگ تپه به استانداری تحویل داده شده است .

مهمترین دستاورد شما از چندین سال خدمت در شهر گوک تپه چه بوده است؟

مهمترین دستاورد من خدمت به همشهریانم بوده است این بهترین و بزرگترین افتخار برای من بوده است در هر کاری بدون خستگی ناپذیر تلاش کرده ام و تاکنون به لطف خدواند منان موفق به پیاده سازی و به کرسی نشاندن سواد اکادمیک در شهرگوک تپه شده ام.

آیا میزان بودجه شهرداری گوک تپه برای استمرار عمران و آبادانی شهر با توجه به تازه تاسیس بودن وبرنامه سالانه شهر کافی می دانید؟

شهرداری گوک تپه درشهریور ماه  سال ۹۶ به دست استاندار وقت جناب اقای مهندس سعادت در مسجد جامع گوک تپه تاسیس شد. باتوجه به تاسیس شهر در نیمه دوم سال و مراجعات به سازمان مدیریت و برنامه ریزی بودجه در استانداری با توجه با اعتبارات متاسفانه شهرداری گوک تپه دارای ردیف اعتباری در بودجه سال ۹۶ برای آن تعریف و تزریق نشده بود، اما با پیگیری های انجام شده ما و مسئولین وعده های بسیار عالی برای سال آتی داده شده است و همچنین از سهیمه قیردر کشور برخودار بشویم و ما از دولت تدبیر و امید در راستای طرح خود انان اعتبارات خاصی به شهرهای زیر ۵۰ هزارنفر اختصاص یابد به این مسئله نیز خوشبین هستیم.

امید به اینکه دولت تدبیر و امید حمایت لازم را به عمل آورد.

با توجه به بررسی و شناخت ساختاری شما از شهر گوک تپه مهمترین دغدغه ها و چالش های شهری گوک تپه را چه می دانید و راه برون رفت از ان را چگونه تبین می نمایید ؟

مهمترین چالش پیش رو وضعیت جاده مهاباد ـ میاندوآب است که اکنون جاده اصلی گوک تپه محسوب میشود و به نقل محافل نیز تبدیل شده است که آخر وعاقبت آینده این جاده به چه شکل خواهد بود آخر سر باید این جاده سیمای شهری به خود بگیرد در صورت استارت و اغاز به کار این پروه که از وسط شهرعبور میکند و میتوان به عنوان یک پروژه ملی شناخته شود.

اما درباره راه حل این موضوع هنوز طرحی تحویل وزرات راه شهرازی داده نشده است به حقیقت اگر واقع نگر باشیم با درآمدهای اندک شهرداری ناشی از پرداخت اندک عوارض ان هم با این وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم این طرح خارج از دست شهرداری است و باید راهداری زیر مجموعه وزارت و شهرسازی به این مسئله ورود پیدا کند اما در نوروز امسال پیشنهاد طرح مطالعاتی این پروه داده شده است و اکنون تهیه طرح مطالعاتی ان به شرکت مهندسین مشاور واگذار شده است و اکنون در دست اجرا است که انتظارمیرود تا چند ماه اینده طرح مطالعاتی ان آماده شود و ما نیز آن را تحویل وزارت راه و شهرسازی و سازمان شهرداری ها دهیم و با قول پیگیری محمود زاده نماینده مهاباد در خصوص پیگیری و جذب اعتبار به این طرح داده است امیدوارم این مسئله و این وعده عملی گردد

دغدغه دیگر تاحدودی به مسئله  تازه تاسیس بودن گوک تپه اشاره دارد که قطعا از پس باید از امکانات و رفاه بیشتری برخودار شود با توجه به موقعیت استراتژیک گوک تپه که در مسیر جاده مهاباد – میاندواب قرار دارد و حلقه اتصال به چندین شهر را دار است و این همگی امتیازهای مثبتی برای شهرمحسوب میشود و آینده ای بسیار روشن در انتظار گوک تپه است اما سوالی که مردم مرتبا تکرار میکنند که چرا برای گرفتن یک امضا باید به مهاباد و اداره مربوطه مراجعه کنند چرا شعبی از ادارات را در اینجا تاسیس و مستقر نمیکنند در این خصوص نیز وعده های داده داده شده است که انتظار میرود به زودی جامه عمل بپوشانند و زیر ساخت های ادارات بنا نهاده شود .

با توجه به شناخت و تجارب قبلی شما در موضوع مدیریت اجرائئ برنامه ها و الویت ها و ضرورتهای کاری خود را حول چه محورهای تعریف خواهید کرد ؟

جا دارد تشکر ویژه ای از بنیاد مسکن و دهیاروقت سید رشید شکری همچنین ازشورای شهر دور پنجم داشته باشم زیرا اکثر کوچه ها و معابر های سطح شهر درزمان روستا بودن آن انجام داده اند و کار بنده را بسیار آسانتر کرده اند قبول دارم که کوچه ها و معابری نیزازقلم افتاده است و با میزان کمی از بارش تبدیل به منجلاب گل و لای خواهند شد اما حقا برای ادامه آسفالت نیاز شدید به قیرداریم محور اصلی ما دریافت سهمیه قیربسیارعالی  است . بخش اعظم اعتبارات را به آسفالت جدول بندی و تعریض اختصاص می دهیم در مسئله بسیار پیش از پیش نیاز به همکاری مردم است و کسانی که در بحث عقب نشینی پیش قدم هستند در اولویت شهرداری هستند در خصوص آسفالت کردن کوچه ها و معابر آنان .

اما مسئله بعدی که لازم است بدان اشاره داشته باشم نبود فضای پارک برای تفریح و تفرج خانواده ها است و نبود و دلیل اصلی به تاخیر افتادن این مسئله تفکیک های غیر اصولی صاحبان زمین است که بدون اینکه سهمی به شهرداری جهت تاسیس امکان فرهنگی و تفریحی اختصاص دهند اما در بحث فضای سبز و پارک مکاتباتی با منابع طبیعی داشته ایم که نتیجه آن گرفتن ۵ هکتار در قسمت شمالی گوک تپه است امید در این مسئله نیز اعتبار لازم را کسب کنیم .

و اما مشکل اصلی گوک تپه تبدیل شدن طرح هادی روستایی به طرح هادی شهری است که قطعا نسبت به طرح پیشین بسیار قوی تر و منسجم تر خواهد بود با مصوب شدن این طرح مسلما بسیاری از مشکلات گوک تپه حل خواهد شد .

برنامه ها و پیش بینی های شما در ارتباط با ارتقا سطح فرهنگ عمومی و شهروندی چیست ؟

پیش از هر چیز نهایت تقدیر و تشکر را از مردم فرهیخته گوک تپه دارم ما حتی با جلسه ای بسیار کوچک با مردم روشنفکر گوک تپه بسیاری از مسایل را نهادینه و تبدیل به فرهنگ کنیم و مسئله جمع آوری زباله با سطل زباله های نصب شده میتواند بیانگر و نشان دهنده این موضوع باشد .

مردم فهیم و با تمدن شهر گوک تپه ظرفیت و پتانسیل فرهنگ والای شهرنشینی را دارا هستند و در آینده با تشکیل کمسیون های فرهنگی و دعوت از صاحب نظران و کسانی که به کار فرهنگی مشغول هستند .

دست به کار میشود امید است پروه احداث کتابخانههم به زودی استارت آغاز آن زده شود .

در ارتباط با توزیع عادلانه هزینه ها و اعتبارات برای تمام نقاط شهر و محلات ان چه برنامه های مد نظر قرار خواهید داد ؟

در مورد آسفالت توزیع بسیارعادلانه ای صورت گرفته است که هم بافت قدیم و هم بافت جدید تحت پوشش قرار داده شده است و فقط مختص به یک منطقه نبوده است این مسئله خارج از سیاست های تبین شده شهرداری و شورای شهر است با همکاری و همیاری به صورت متوزان در حال پیشروی است .

اما سوالی که در ذهن همشهریان عزیز ایجاد میشود که چرا به یک منطقه قیر بیشتری جهت اسفالت کوچه ها و معابررسیده است واقعیت امر این است که شهرداری نسبت به مسئله تعریض بسیار حساس است و کسی که تعرض را رعایت و عقب نشینی را انجام داده باشد در اولویت قرار دارد و این تبعیض بلکه تشویق به شهری زیباتر و سیمای بهتر برای شهر است.

در پایان ضمن تشکر از شما که رسالت خطیر اطلاع رسانی برگزیده اید باید عرض کنم که گوک تپه به شهر تبدیل شده است و قوانین شهری بر آن حاکم است چه از نظر ساخت و ساز چه از نظر تفکیک و پروانه ساخت از همشهریان فرهیخته خودم عاجزانه خواهشمندم که کوچکترین ساخت و سازی که انجام میشود هماهنگی لازم را با شهرداری انجام دهند زیرا شهرداری متعلق به همه شهروندان است که متاسفانه سال پیش شاهد عواقب جبران ناپذیر زلزله به دلیل ساخت غیر اصولی در استان همجوار بودیم ما نیز این قاعده مستثنی نیستیم و بر روی گسل قرار داریم هدف شهرداری چیزی به جز رعایت اصول فنی و مهندسی در ساختمان ها ونظارت و کیفیت هر بیش تر ساخت و ساز ها نیست.

از نظرمدیریت نیز نیز شورای اسلامی شهر گوک تپه الحق وانصاف بسیار کارآمد و دلسوزانه در صحنه های کار و فعالیت شبانه روز در جهت توسعه و گوک تپه ای زیباترتلاش میکنند.

گفت و گو از فردین زاهدیان

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۱۵۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟

شهردار شاهرود از عدم واگذاری دو شهرک "فدک" و "کوثر" به مجموعه مدیریت شهری این شهر انتقاد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، دو شهرک کوثر و فدک که در حاشیه شهر شاهرود قرار دارند، محل زندگی مردم کمتر برخوردار هستند.

از 6 سال گذشته بحث الحاق این دو شهرک به محدوده شهری و تحویل آن به شهرداری شاهرود مطرح بوده و اکنون نزدیک به 6 سال است که فرایند تحویل این دو شهرک به شهرداری شاهرود از سوی مسکن و شهرسازی صورت نمی‌گیرد.

بنابراین و بر اساس قانون، شهرداری نیز نمی‌تواند به مردم ساکن در این دو منطقه خدمات ارائه کند و عملاً مردم این دو شهرک از خدمات شهرداری بی‌بهره‌ مانده‌اند.

شهردار شاهرود در این زمینه، اظهار داشت: علی‌رغم آمادگی شهرداری برای تحویل گرفتن شهرک‌های فدک و کوثر و بهره‌مندی ساکنان این دو منطقه از خدمات مجموعه مدیریت شهرداری، نمی‌دانم چرا این واگذاری صورت نمی‌گیرد.

محسن احمدی با انتقاد از تعلل دستگاه‌های متولی در واگذاری دو شهرک "فدک" و کوثر" به شهرداری شاهرود، بیان کرد: از سال 1397 اصرار داریم که این دو شهرک به شهرداری تحویل داده شود، ولی تا به امروز این مهم محقق نشده است.

وی با ابراز تأسف از اینکه اهالی این دو منطقه نمی‌توانند از خدمات مستمر و بیشتر شهرداری شاهرود برخوردار شوند، تصریح کرد: این امر گلایه مردم را در پی داشته است.

شهردار شاهرود با تأکید بر اینکه فرآیند واگذار شدن این دو شهرک چندان هم پیچیده نیست، گفت: مجموعه شهرداری شاهرود به خاطر رفاه حال مردم حاضر است هزینه‌های باقیمانده آماده‌سازی این دو شهرک که حدود 2 هزار و 200 میلیارد ریال برآورد شده است را به حدود یک‌سوم تقلیل داده و با مبلغ 800 میلیارد ریال این آماده‌سازی را برعهده‌گرفته و به سرانجام برساند، اما این واگذاری صورت نگرفته است.

احمدی با بیان اینکه این مبلغ هزینه آماده‌سازی مربوط به کارشناسی سال 1401 بوده و به‌طور حتم هزینه تمام‌شده برای شهرداری شاهرود بابت آماده‌سازی این شهرک‌ها در سال 1403 افزایش‌یافته است، عنوان کرد: در این زمینه باید گفت که کاش در همان سال این دو شهرک تحویل شهرداری شاهرود می‌شد.

وی با یادآوری اینکه شهرداری شاهرود برای تسهیل در امر واگذاری این دو شهرک، در آن زمان اصراری بر دریافت نقدی مبلغ آماده‌سازی نداشت، افزود: اعضای شورای شهر شاهرود نیز این موضوع را به خاطر مردم پذیرفتند که این مبلغ به یک‌سوم کاهش پیدا کند و در ازای آن از زمین‌هایی که متعلق به اداره مربوطه است به شهرداری اختصاص پیدا کند.

شهردار شاهرود با اشاره به اینکه اگر وجهی هم در حال اخذ شدن از مردم این دو شهرک است و ارتباطی به شهرداری و شورای شهر ندارد،  تصریح کرد: ما از ابتدا نیز موافق اخذ ریالی از مردم این دو شهرک نبوده و نیستیم، بلکه مطابق توافق صورت گرفته حاضر به دریافت زمین یا قیر رایگان بودیم، اما باز هم اتفاق مثبتی در این زمینه رخ نداد.

احمدی با بیان اینکه شاید اداره مربوطه هم شاید مشکلاتی در انجام این فرآیند داشته است، اهتمام هر چه بیشتر همه دستگاه‌های مرتبط برای واگذاری این دو شهرک به مجموعه شهرداری شاهرود را خواستار شد.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • روند ۴۰ پروژه شاخص شهر را به‌صورت جزئی بررسی می‌کنم
  • آسفالت معابر کرمان شتاب می‌گیرد/ آغاز به کار طرح «جهاد آسفالت»
  • دولت و شهرداری قم در موضوع مونوریل اختلافی ندارند/ خط B مترو نیاز شهر قم است
  • حقوق و بیمه کارگران شهرداری بندرعباس به روز شد
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد