Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول دبیرخانه بین‌المللی «یزد، حسینیه ایران» با تاکید بر لزوم مشارکت نهادهای دولتی در ارتقای سطح برگزاری اعیاد و جشن‌های مذهبی، اهمیت افزایش نشاط اجتماعی، امید به زندگی و کاهش آسیب‌های اجتماعی را با توجه به این موضوع یادآور شد.

«سید حسن حسینی» در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به بهبود وضعیت یزد در برگزاری اعیاد و جشن‌های مذهبی نسبت به سال‌های گذشته، اظهار کرد: همان طور که یزد در برگزاری مراسم‌های عزاداری ائمه اطهار(ع) به ویژه عزاداری‌های ویژه تاسوعا و عاشورا و اربعین حسینی، از شهرت جهانی برخوردار است باید برای برگزاری مراسم‌های اعیاد نیز دارای سبک و سیاق در خور شأن ائمه اطهار(ع) باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این که یزد در برگزاری اعیاد نیز وضعیت بسیار قابل قبولی در کشور دارد، گفت: وضعیت بسیار خوب یزد در این زمینه ناشی از تلاش و همت هیئت‌های مذهبی با برنامه‌ریزی و تامین هزینه‌ها از جانب آنان است.

وی با بیان این که این موضوع مشارکت خوب مردم یزد در برگزاری این مراسم‌ها را یادآور می‌شود، خاطرنشان کرد: با این وجود نهادهایی مانند اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه و شهرداری‌ها نیز باید در این راستا همت کرده و بیشتر در این حوزه‌ها همکاری کنند.

این مسئول همچنین لازمه برگزاری جشن‌هایی مناسب و در خور شان ائمه اطهار(ع) را برنامه ریزی، ایجاد اتاق فکر و مشارکت دانشگاه‌ها و هنرمندان دانست.

وی با بیان این که توجه به برگزاری جشن‌ها به معنای همت در افزایش نشاط اجتماعی، امید به زندگی و کاهش آسیب‌های اجتماعی است، اظهار کرد: برگزاری جشن میلاد حضرت محمد(ص) به عنوان اولین عید پس از ماه‌های عزاداری محرم و صفر، فاقد فضاسازی شهری مناسب در برخی از معابر بود اما با هماهنگی‌هایی که با معاونت خدمات شهری شهرداری یزد انجام شد، آذین‌بندی بلوار امام جعفر صادق(ع) به مناسبت میلاد آن حضرت انجام و با همکاری کسبه‌ی این بلوار و هیئت‌های مذهبی نعیم‌آباد و اکبر‌آباد، ایستگاه‌های پذیرایی شایسته تقدیر به مناسبت این میلاد دایر شد.

وی از شورای شهر خواستار تخصیص مکانی در خور نام پیامبر اکرم(ص) در سطح شهر و نامگذاری با همین عنوان برای برگزاری ویژه برنامه‌های این مناسبت مانند جشن و نورافشانی برای سال‌های آینده شد.

حسینی در پایان نبود الگوی مناسب برای برگزاری جشن‌های ملی و مذهبی را یکی از ضعف‌های شهر یزد دانست و تاکید کرد: اگر این الگو وجود داشته باشد، به طور قطع مردم یزد در برگزاری مراسم‌های شادی نیز همانند مراسم‌های عزاداری، سرآمد بودند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اعياد ملي و مذهبي دبيرخانه يزد حسينيه ايران منطقه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۱۵۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳

امتداد - وزارت امور اقتصادی و دارائی در نظر دارد به استناد جزء (ت) تبصره (1) ماده واحده قانون بودجه سال 1403 کل کشور (بخش اول)، و مطابق با مفاد جدول شماره‌ی (4) قانون مذکور، اولین مرحله حراج اوراق مرابحه عام در سال 1403 را در روز سه‎شنبه مورخ 11 اردیبهشت‌ماه سال‌جاری برگزار کند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در راستای عرضه‌ی «اوراق مالی اسلامی دولتی» توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی (دولت) در تواترهای هفتگی، مرحله اول حراج اوراق مرابحه عام در سال ۱۴۰۳ برای فروش به بانک‌ها، موسسات اعتباری غیربانکی و نهادهای مالی موضوع بند (۲۱) ماده (۱) قانون بازار اوراق بهادار ج.ا.ایران، در روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌گردد. لازم به ذکر است، بانک مرکزی در حراج‌های مزبور خدمات کارگزاری مورد نیاز را به وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی ارائه می‌دهد. نحوه برگزاری حراج و اوراق عرضه‌شده مطابق با جداول ذیل خواهد بود:

   


وزارت امور اقتصادی و دارایی الزامی به پذیرش کلیه پیشنهادات دریافتی یا فروش کلیه اوراق عرضه‌شده در حراج را ندارد. بانک مرکزی سفارشات دریافت شده از بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی را به منظور تصمیم‌گیری به وزارت امور اقتصادی و دارایی ارسال می‌نماید تا نسبت به تعیین و اعلام سفارش‌های برنده اقدام نماید. کارگزاری این بانک ضمن تامین‌زیرساخت معاملات، تعهدی نسبت به حجم و قیمت اوراق مالی اسلامی دولتی عرضه و فروخته شده نداشته و اوراق مزبور را در بازار اولیه به منظور تامین مالی دولت خریداری نخواهد کرد.  

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • اعیاد یهودی؛ بهانه‌ای برای خشونت و تشدید شهرک‌سازی صهیونیست‌ها در قدس
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم عزاداری فوت عروس ارشد امام (ره)
  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر
  • برگزاری همایش پیاده‌روی خانوادگی در شهر خروشهرستان نیشابور
  • برگزاری مراسم اختتامیه هفته سلامت در شهرستان پیشوا