Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-02@22:52:10 GMT

سکته قلبی و مغزی در کمین این افراد!

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۱۶۲۰۸

سکته قلبی و مغزی در کمین این افراد!

رکنا: افرادی که دچار اختلال خواب هستند بیشتر در معرض سکته قرار دارند.

رئیس انجمن جراحان گوش،‌ گلو،‌ بینی و سر و گردن ایران، گفت: افرادی که دچار اختلالات خواب هستند بیشتر دچار سکته‌ های قلبی و مغزی به ویژه هنگام خواب می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی خواجوی، در حاشیه شانزدهمین کنگره بین‌المللی انجمن علمی جراحان گوش، گلو، بینی، سر و گردن ایران، که در مرکز همایش های رازی در حال برگزاری است، با اشاره به اینکه در حال حاضر تجهیزات و وسایل مورد نیاز برای جراحی در اتاق عمل از شرکت‌های معتبر است و کیفیت خوبی دارد، تاکید کرد: تحریم‌ها سبب کمبود برخی از این وسایل شده و علاوه بر افزایش هزینه‌ها گاهی به سختی تهیه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ارتباط با تاثیر تحریم‌ها بر روی جراحی‌های گوش و گلو و سر و گردن ایران، اظهار داشت: این جراحی‌ها ارتباط مستقیمی با ابزارها و وسایل مصرفی در اتاق عمل داشته که تحریم‌ها سبب افزایش هزینه و کمبود برخی از این ابزارها شده است و گاهی تهیه آن سخت بوده ولی با این وجود وسایل موجود همه از شرکت‌های معتبر هستند و دارای کیفیت‌اند.

خواجوی ادامه داد: رشته پزشکی نیاز به تکنولوژی پیشرفته داشته که متاسفانه تحریم‌ها مانعی در برابر ورود این چنین تکنولوژی‌های پیشرفته در کشور هستند و بخشی از این تکنولوژی که موجود بوده در صورت خراب شدن تعمیر آن با مشکل مواجه می‌شود.

وی افزود: برخی از بیماران همچون بیماران مبتلا به سرطان حنجره نیاز به پروتز جهت جایگزینی حنجره دارند که متاسفانه قیمت این پروتزها نسبت به قبل افزایش داشته و برخی از آنها که از خارج تهیه می‌شود با کمبودهایی مواجه است.

رئیس انجمن جراحان گوش،‌گلو،‌ بینی و سر و گردن ایران در ادامه در ارتباط با اختلالات خواب گفت: بخش زیادی از مردم در جوامع مختلف گرفتار این بیماری هستند و ایرانیان هم مستثنی از این مشکل نبوده و اختلال خواب می‌تواند سبب اختلالات خلقی و رفتاری، کاهش انگیزه کار، بیماری‌های قلبی عروقی،‌فشار خون و مشکلات بینایی شود.

خواجوی با اشاره به اینکه افرادی که دچار اختلالات خواب هستند بیشتر دچار سکته‌های قلبی و مغزی به ویژه هنگام خواب می‌شوند، گفت: در کودکان اختلال خواب سبب افسردگی، بیش‌فعالی،‌مشکلات فکری و رفتاری در آنها به دلیل کاهش اکسیژن‌گیری مغزی می‌شود.

وی افزود: خروپف یکی از علامت‌های انسداد هوایی فرد است ولی انواع مختلفی داشته و تمام اختلالات تنفسی هنگام خواب شامل خروپف و نیست و باید نوع انسداد بررسی شوداخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

برداشتن روسری در خیابان های ایران چه معنایی دارد؟! + جزییات دختر 15 ساله در اتاق پشتی گیم نت مورد تجاوز پسری جوان قرار گرفت !+عکس تجاوز 2 بچه فقیر تهرانی به دختر پولدار در ویلای فشم + جزییات لعیا در موبایل شوهرش راز خیانت دختر دایی بیوه اش را دید! تجاوز آقای خلبان به زنان! / او لباس زنانه می پوشید + عکس جزییات تجاوز به دخترها و شکستن پاهایشان! / دستگیری مرد متجاوز + عکس تجاوز به زنان و خوراندن نوشابه به آنان! / علت چه بود؟! + عکس در موبایل شوهرم راز هووی پنهانی ام را فهمیدم / دختر دایی ام عروس موقت شوهرم بود ! جزئیات دستگیری میثم رضایی وارد کننده خودروهای لوکس / او دست راست وزیر بود ! دستگیری 2 برادر در یک قتل خیابانی / قاتل مرد جوان خود را تسلیم پلیس کرد + عکس فاجعه مرگبار در عظیمیه کرج + عکس عکس / کشف اسکلت یک آدم کوتوله در امریکا مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا طلاق از مردی که 2 ایراد بزرگ داشت + جزییات عکس های تصادف خودوری فوق لاکچری در بزرگراه شهید فهمیده

منبع: رکنا

کلیدواژه: پزشکی سرطان سکته قلبی کاهش تاکید ساعت اختلال خواب سکته سکته مغزی عکس مرد ایران زن قتل فیلم تجاوز ساعت زندگی تصاویر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۱۶۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سلامت نیوز،‌ ناخن جویدن یک عادت بیمارگونه در نظر گرفته می شود که با ناخن جویدن تکراری و به ظاهر کنترل نشده مشخص می شود.

در کنار سایر رفتارهای تکراری متمرکز بر بدن، جویدن ناخن در DSM-IV تحت عنوان «سایر اختلالات وسواسی اجباری» طبقه‌بندی می‌شود و مطالعات نشان می‌دهد که اونیکوفاژی با چندین اختلال روانپزشکی مرتبط است، از جمله:

اختلال کمبود توجه بیش فعالی: با تکانشگری و بیش فعالی و همچنین مشکل در توجه مشخص می شود.
اختلال نافرمانی مخالف: با سرپیچی و نافرمانی نسبت به افرادی که در موقعیت های قدرت هستند مشخص می شود.
اختلال اضطراب جدایی: با اضطراب بیش از حد در هنگام جدا شدن از افراد یا حیوانات خاص مشخص می شود.
سندرم تورت: با حرکات و صداهای غیر ارادی مشخص می شود.

رفتارهای مرتبط شامل کندن مزمن پوست، کشیدن مو، گاز گرفتن گونه و دندان قروچه است.

علائم اختلال جویدن ناخن چیست؟
اونیکوفاژی ممکن است علائم زیر را داشته باشد:

احساس تنش قبل از گاز گرفتن (که می تواند به صورت اضطراب، ناراحتی، هیجان و غیره ظاهر شود)
احساس هایی مانند خارش، سوزن سوزن شدن یا درد
احساس لذت و آرامش بعد از گاز گرفتن و کندن ناخن
احساس گناه یا شرم از جویدن ناخن
آسیب به بافت های اطراف انگشتان و کوتیکول ها
آسیب به دهان یا مشکلات دندانی
در حالی که جویدن ناخن در کودکان شایع‌تر است، اونیکوفاژی می‌تواند در نوجوانان و حتی بزرگسالان رخ دهد که ممکن است این عادت را به عنوان یک تیک عصبی داشته باشند.

اگر می‌خواهید آلزایمر نگیرید، این ۴ ادویه خانگی را مصرف کنید

چه چیزی باعث اونیکوفاژی می شود؟
در حالی که علت دقیق ناخن جویدن هنوز موضوع بحث علمی است و شناخته شده نیست، مطالعات نشان داده اند که ناخن جویدن ممکن است توسط عوامل زیر ایجاد شود:

کمال گرایی
کسالت
فشار
تنهایی
بلوغ
اکثر محققان بر این باورند که افرادی که رفتارهای تکراری مانند ناخن جویدن دارند، کمال گرا هستند. آنها ممکن است نتوانند یک کار را با سرعت متوسط به پایان برسانند و زمانی که به اهداف خود نمی رسند مستعد ناامیدی، بی حوصلگی و نارضایتی می شوند.

افرادی که ناخن های خود را می جوند معمولاً این عادت را از روی کسالت یا به عنوان واکنشی به یک موقعیت استرس زا انجام می دهند، اما این رفتار می تواند ناخودآگاه شود و در طول فعالیت های معمول مانند تماشای تلویزیون یا مطالعه روی آنها تأثیر بگذارد.

به طور معمول، ناخن جویدن در دوران نوجوانی و زمانی که نوجوان تجربیات و احساسات جدیدی را تجربه می کند، ایجاد می شود. دانشمندان معتقدند که اکثر مردم در نهایت از آن عبور می کنند.

گزینه های درمانی اونیکوفاژی چیست؟
اونیکوفاژی می تواند باعث اضطراب، استرس عاطفی و مشکلات جسمی شود. درمان آن نیز بستگی به شدت بیماری دارد. به عنوان مثال، اونیکوفاژی خفیف نیازی به درمان ندارد زیرا کودکان اغلب این عادت را ترک می کنند. نکاتی برای جلوگیری از جویدن ناخن عبارتند از:

اجتناب از تحریک بیش از حد که ممکن است محرک جویدن ناخن باشد.
مشغول نگه داشتن دهان و دست ها (مانند جویدن آدامس)
مدیریت استرس و اضطراب (مانند ورزش)
کوتاه نگه داشتن ناخن ها، مانیکور کردن یا پوشاندن آنها برای کاهش وسوسه جویدن
استفاده از ترکیبات تلخ مزه روی ناخن برای جلوگیری از جویدن ناخن (بیشتر پزشکان این روش را توصیه نمی کنند)
در برخی موارد رفتار درمانی ممکن است برای رسیدگی به هر گونه مشکل زمینه ای سلامت روان یا اختلالات روانی مورد نیاز باشد.

کد خبر 848261 برچسب‌ها سلامت بهداشت روانی خبر مهم

دیگر خبرها

  • تاخیر در دیدار حساس: هوادار سکته کرده بود!
  • سه فرد گرفتار در ارتفاعات کوه سیاه لنده نجات یافتند
  • نجات ۳ مرد گرفتار در کوه سیاه لنده توسط امدادگران هلال احمر
  • ۳ تا تکنیکی که با آن در طول خواب می‌توانید حافظه تان را تقویت کنید (فیلم)
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟