Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تربیتی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: ایجاد شور و نشاط در دانش آموزان نقش مهمی در جهت کاهش آسیب های اجتماعی و اعتیاد بین آنها دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، ولی حسینی، معاون تربیتی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی، در مراسم نمادین استانی هفته مبارزه با اعتیاد و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی گفت: در مجموعه آموزش و پرورش ۳۶ برنامه اجرا می شود که یکی از بهترین برنامه‌ها برای مقابله و پیشگیری با آسیب‌های اجتماعی در مدارس برگزاری طرح نماد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

وی اظهار کرد: این طرح در سال گذشته در آذربایجان‌غربی به صورت آزمایشی  دو شهرستان ماکو و ناحیه ۲ ارومیه بعنوان پایلوت انتخاب شده و امسال هم ناحیه ۲ ارومیه، شهرستان های ماکو و تمام مدارس شهرستان نقده بعنوان آزمایشی در این طرح شرکت داده شدند.
 

حسینی تصریح کرد: در بخش پیشگیری از اعتیاد این نوید را می دهیم تا سال ۱۴۰۰ تمام مدارس کشور تحت پوشش برنامه‌های طرح نماد قرار خواهند گرفت.
 

وی خاطر نشان کرد: طرح نماد مخفف نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان است و  در این طرح ۹ دستگاه اجرایی کشور از جمله قوه قضاییه، سازمان برنامه و بودجه، بهزیستی و نیروی انتظامی مشارکت دارند و از این طرح بعنوان اولین ائتلاف ملی در جهت پیشگیری از اعتیاد نام برده می شود.
 

معاون تربیتی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی با بیان اینکه این طرح از سال ۹۵ در کشور اجرایی شده، گفت: در این راستا ۳۶ برنامه برگزار شده و توجه به نشاط و ورزش دانش‌آموزان برای مقابله با این آسیب‌ها در اولویت این مجموعه قرار دارد.
 

پایان پیام/566

منبع: شبستان

کلیدواژه: زلزله کرمانشاه مشهد زلزله بسیج هفته بسیج مناطق زلزله زده مقام معظم رهبری اردبیل خامنه ای آیت الله خامنه ای شور و نشاط آسیب های اجتماعی اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۱۶۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود حسین آبادی اظهار کرد: آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد، با هدف پیشگیری اولیه از مصرف مواد اعتیاد آور و اطلاع رسانی ویژه به گروه مخاطب والدین در خصوص توجه به فرزندان و افزایش دانش والدین برگزار می‌شود.

وی افزود: این کارزار به مدت ۱۰ روز با هدف حساس سازی والدین تنها با این جمله که آیا میدانی الان فرزندت کجاست آغاز شده است چرا که بیشترین آسیب‌های که فرزندان و جامعه ما از جمله اعتیاد با آن درگیر هستند بیشتر به دلیل عدم آموزش و آگاهی والدین است.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی به اهداف عملیاتی و راهبرد این طرح اشاره کرد و گفت: اطلاع رسانی به گروه مخاطب والدین در خصوص توجه به فرزندان و افزایش دانش والدین در زمینه پیشگیری از اعتیاد از اهداف عملیاتی این کارزار بوده و حساس سازی و آگاه سازی و اطلاع رسانی ۲ راهبرد مهم در اجرای این کارزار است.

حسین آبادی گفت: در این بازه زمانی سعی شده با نصب بنر، آموزش، ساخت موشن و پخش در فضای مجازی در سطح شهر و وسایل حمل و نقل عمومی، مدارس، بانک‌ها، ادارات، منطقه‌های گردشگری، فروشگاه‌های بزرگ و مردم را نسبت به این امر آگاه کرده و در این مدت تنها با این جمله که «آیا میدانی الان فرزندت کجاست؟» روبه رو شوند.

وی اظهار کرد: این طرح در تمام مراکز تحت پوشش سازمان بهزیستی اعم از مراکز مثبت زندگی، مراکز مشاوره، ترک اعتیاد، اماکن عمومی، مراکز بهداشتی و درمانی، بانک‌ها، دفترخانه‌ها و ادارات استان مرکزی، عملیاتی خواهد شد.

حسین آبادی گفت: موضوع مشاوره و پیشگیری در سطح جامعه و به ویژه در بین خانواده‌ها به یک گفتمان تبدیل شود تا از این طریق گام‌های مؤثری در زمینه پیشگیری از اعتیاد برداریم.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به شیوه تعامل مؤثر خانواده‌ها با فرزندان جهت پیشگیری از روی آوردن آنان به انواع مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی افزود: ایجاد عزت نفس در فرزندان، گسترش فضای همدلی در خانواده، آگاهی خانواده‌ها از رفت و آمد فرزندان و آموزش مهارت نه گفتن از عوامل پیشگیرانه روی آوردن نوجوانان به اعتیاد است.

کد خبر 6085590

دیگر خبرها

  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای برنامه پیشگیری از خودکشی در گچساران/ غربالگری سلامت روان
  • اجرای برنامه‌ آموزشی برای دانش آموزان روستای ذغالچال ساری
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • ایران دارای بیشترین کشفیات موادمخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • ایران بیشترین کشفیات موادمخدر دنیا را دارد