Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم فوتبال پدیده خراسان گفت: باور نمی‌کردم مدرسه ای در نزدیکی شهر مشهد با چنین امکانات کمی روبه‌رو باشد. ۰۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۴ ورزشی فوتبال ایران نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت رسمی باشگاه پدیده خراسان ، یحیی گل محمدی پس از حضور در بین دانش آموزان محروم برزش آباد مشهد گفت: انجمن خبرنگاران و عکاسان ورزشی از ما دعوتی داشت تا در مراسم اهدای امکانات آموزشی و ورزشی به دانش آموزان شرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی در مسیر به سمت این مدرسه حرکت می‌کردیم تصور نمی‌کردم این مدرسه در نزدیکی مشهد با چنین امکانات محدودی روبه‌رو باشد.

وی افزود: این کار خیر توسط خبرنگاران ورزشی مشهد صورت گرفته است و من کاری انجام ندادم و باید از اهالی رسانه تشکر کنم. این واقعیت جامعه ما است که در نزدیکی شهرهای بزرگ هنوز امکانات کافی برای تحصیل دانش آموزان وجود ندارد و این درد آور است.

سرمربی تیم پدیده ادامه داد: وقتی دانش آموزان دختر و پسر این مدرسه را دیدم که با تمامی محدودیت‌ها شوق درس خواندن داشتند و در کنار آن تیم پدیده را هم می‌شناختند انرژی و انگیزه بیشتری گرفتیم تا بتوانیم حداقل با کسب نتایج خوب دل آنها راشاد کنیم.

حضور گل محمدی در بین دانش آموزان محروم مشهد + عکس



گل‌محمدی یادآور شد: در این مدرسه هنوز دانش آموزان در کانکس تحصیل می‌کردند و این اصلا زیبنده نبود. این امکانات کم و محروم بودن از حد اقل امکانات آموزشی در شان کشوری با این همه سرمایه خدادادی نیست و مسئولان باید رسیدگی و توجه بیشتری به این مسئله مهم داشته باشند. به آنها قول دادم تا با همکاری سایر بازیکنان تیم بتوانیم ما هم کاری برای آنها انجام دهیم.

وی  تصریح کرد: برخی از دانش آموزان این مدرسه دوست داشتند فوتبالیست شوند و مطمئن هستم آنها استعداد بالایی دارند و فقط امکانات ندارند. خوشحالم که با حضورم توانستم کمی انگیزه آنها را بالا ببریم و دلشان راشاد کنیم، اما زحمت اصلی را خبرنگاران ورزشی مشهد کشیدند که از آنها هم تشکر می‌کنم. امیدوارم در هیچ کجای ایران دانش آموزان با محرومیت روبرو نباشند. من خودم معلم بودم و شرایط این دانش آموزان و معلمان آنها را درک می‌کنم.

انتهای پیام/

R1331/P1015135/S3,27/CT12 واژه های کاربردی مرتبط یحیی گل‌محمدی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: یحیی گل محمدی یحیی گل محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۲۰۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم