Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی گفت: حوادث غیرمترقبه سالیانه ۱۰۰۰ میلیارد تومان خسارت به کشور وارد می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سید علی آقازاده استاندار مرکزی روز چهارشنبه در بیستمین مانور سراسری زلزله و ایمنی در دبیرستان رستگاران اراک ضمن اشاره به قرارگرفته کشور در کمربند بلایای طبیعی عنوان کرد: با توجه به همین نکته، جهت مقابله با انواع بلایای طبیعی نیاز به آموزش و آماده‌باش بیشتری نسبت به سایر کشورها داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقازاده اظهار کرد: همچنین نیاز داریم سازه‌های شهری مستحکم‌تری ساخته شود تا آسیب کمتری در مواجهه با این بلایا داشته باشیم.

وی با اشاره به زلزله سال قبل استان کرمانشاه و زلزله چند روز پیش در این استان تصریح کرد: در زلزله سال قبل حدود ۱۰۰۰ نفر تلفات داشتیم اما امسال با آماده‌باش و آموزش مناسب همگانی این خسارات جانی به حدود ۱۰۰۰ نفر مصدوم تغییر کرد که موفقیتی بزرگ در این حوزه است.

استاندار مرکزی ضمن توصیه به دانش آموزان جهت آموزش به سایر افراد خانواده خود جهت مقابله با زلزله ادامه داد: اگر تک‌تک افراد جامعه آمادگی لازم را در این زمینه داشته باشند حتماً خسارت کمتری در این رابطه خواهیم داشت.

وی خسارت‌های واردشده به کشور از طریق بلایای طبیعی را سالیانه حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان دانست و گفت: باید این قبیل مانورها را تمامی افراد جدی گرفته و ملکه ذهن کنند تا در مواجهه با زلزله واقعی آمادگی لازم را داشته باشند و تصمیم درست بگیرند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان مرکزی:

برگزاری مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس استان

فولادوند مدیرکل آموزش‌وپرورش استان مرکزی به برگزاری این مانور در ۱۰ مدرسه در اراک و در ۵ مدرسه در سایر شهرهای استان اشاره کرد و گفت: آموزش‌وپرورش نقش بسیار مهمی در کم کردن خسارت‌های هنگام زلزله دارد و مانورهای مقابله با این بلای طبیعی بسیار حائز اهمیت و مفید است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۲۰۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور جزئیات خسارت‌های وارد شده درپی بارش های شدید باران در چهار استاناصفهان، خراسان جنوبی، کرمان و یزد را تشریح کرد.

حسین ظفری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بارش‌های اخیر در کشور که منجر به جاری شدن سیل و آبگرفتگی شد، گفت: در روزهای اخیر در برخی استان‌ها مانند اصفهان، خراسان جنوبی، کرمان و یزد بارش‌های شدید رخ داده و که این بارش‌ها منجر به سیل و آبگرفتگی در برخی از مناطق شده و بعضا خساراتی نیز وارد شده است.

آسیب به ۳ شهر اصفهان 

ظفری اظهارکرد: در روزهای اخیر، بارش‌هایی را در شهرهای کاشان، آران و بیدگل و قمصر در استان اصفهان داشتیم که این موضوع باعث ایجاد آبگرفتگی هایی شد و برخی اماکن مسکونی دچار خسارت شدند. در این مناطق آب، برق، گاز و راه های ارتباطی برقرار است و هیچ مشکلی در این زمینه ها وجود ندارد.

بارش های اخیر خسارات زیادی در خراسان جنوبی وارد کرد

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: در دو روز اخیر، در استان خراسان جنوبی نیز بارش‌هایی را داشتیم. در شهرهای زیرکوه، خوسف، طبس و بیرجند بارش ها شدت داشت و خسارت‌هایی به محورهای مواصلاتی، پل‌ها و آبنماها وارد شد البته تمام محورهای مواصلاتی باز هستند اما از مردم خواهش می کنیم تا ایمن سازی کامل محورها از تردد خودداری کنند. 

ظفری با اشاره به بخشی از خسارات بارش‌ها در خراسان جنوبی  گفت: این بارش ها باعث آسیب به ۲۰ قنات و تلف شدن بیش از ۳۰۰ راس دام شده است. همچنین تعدادی روستا دچار قطعی برق شده بودند که به تازگی وصل شده است. سیستم سوخت رسانی در این استان فعال است. 

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: برخی روستاها به دلیل قطعی آب،کمبود آب داشتند که آبرسانی با تانکرها انجام شد و همکاران ما در تلاشند تا به زودی مشکل آب نیز برطرف شود. 

خسارت به راه های روستایی کرمان

ظفری گفت: در جنوب کرمان نیز، بارش‌ها به منازل، راه های عشایری، ابنیه خساراتی وارد کرد اما نیروهای امدادی در تلاشند تا زودتر مشکلات را رفع کنند. راه های مواصلاتی باز هستند اما راه های روستایی ناایمن هستند که باید مدنظر هموطنان قرار گیرد. 

برق روستاهای یزد وصل شد 

وی افزود: بارش‌ها در استان یزد نیز سبب شد تا راه های روستایی تخریب شود. همچنین مشکلاتی در راه‌های اصلی نیز وجود دارد که در حال برطرف شدن است. تردد در این استان مشکلی ندارد. در این استان ۲۵۲ روستا دچار قطعی برق شده بودند که امروز شبکه برق پایدار شده و مشکلی وجود ندارد.

ظفری در پاسخ به این پرسش که این بارش‌ها، تلفات جانی داشته است یا خیر؛ گفت: خوشبختانه این بارش‌ها، تلفات جانی نداشته‌اند و به زودی میزان خسارات ارزیابی و اعلام می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • تعداد جان‌باختگان سیل در افغانستان افزایش یافت
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • معرفی استان کرمانشاه به عنوان مرکز پشتیبانی غرب کشور در سوانح و بلایای طبیعی