Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارومیه - ایرنا- عضو کانون نویسندگان کودک و نوجوان کشور گفت: با بروز پدیده هایی نظیر شبکه های اجتماعی، کتابخوانی در کشور کاهش یافته و به جای آن مطالعه تلگرامی افزایش یافته است.

محمد رمضانی روز چهارشنبه در جشن کتاب سومین دوره جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در ارومیه افزود: گرایش بیشتر مردم به فضای مجازی باعث شده نه تنها سرانه مطالعه کم شود بلکه جملاتی با انبوهی از غلط های املایی در فضای مجازی منتشرشود که این روند چندان خوشایند نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: علت وجود انبوه غلط های املایی در فضای مجازی نبود مطالعه و بی توجهی به تلفظ و نوشتار صحیح کلمات است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی نیز در این مراسم با بیان اینکه بهترین زمان برای ترویج و نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی دوران کودکی است، گفت: کودکان پیشقراولان فرهنگ کتابخوانی هستند و پیوند این قشر با کتاب افقی روشن در برابر جامعه می گشاید.
حجت الاسلام ناصر خدایاری ادامه داد: نسل جدید با مطالعه کتاب و بررسی و پژوهش مطالب به دست آورده از آن زمینه ساز آینده ای درخشان برای جامعه است که باید از این فرصت بهره ببرد.
وی اضافه کرد: با توجه اینکه قرآن کریم ظرفیت خوانش ها و تفسیرهای جدید را دارد، بنابراین نسل جوان به بهترین شکل می تواند این کتاب آسمانی را جهانی کند.
وی به نقش موثر باشگاه های کتابخوانی در ترویج فرهنگ مطالعه اشاره کرد و افزود: کارهایی که به شکل جمعی صورت می گیرند نتایج مثبتی به همراه می آورند چنانکه در جمع خوانی قرآن سه هزار نفر کنارهم قرار گرفته و از همدیگر روحیه گرفته و قدمهای خوبی در زمینه مطالعه قرآن بر می دارند و بر همین اساس نیز جمعی بودن کار باشگاه های کتابخوانی فرهنگ مطالعه را با قوت بیشتری در بین نسل جوان تقویت می کند.
به گزارش ایرنا، کمک به افزایش سرانه مطالعه میان کودکان و نوجوانان، تقویت فرهنگ گفت‌وگو و مهارت در بحث، پرورش قدرت تحلیل و تفکر انتقادی در کودکان و نوجوانان، آشنا کردن بچه‌ها با محیط‌ های مرتبط با کتاب همچون کتابفروشی، کتابخانه و تبدیل فضاهای عمومی موجود به فضاهایی مناسب برای مطالعه فردی و گروهی، گسترش فرهنگ همکاری و مشارکت در انجام یک کار گروهی، پیشرفت تحصیلی از راه برنامه‌ای سرگرم‌ کننده میان کودکان و نوجوانان، کمک به تاسیس و تقویت کتابخانه‌های کوچک کلاسی، مهدکودکی، کانونی، آپارتمانی، محله‌ای، مسجدی و ارتباط بین اهل قلم و کودکان و نوجوانان از اهداف تشکیل باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان است.
باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان گروه‌های کتابخوانی هستند که با حضور ۱۲ کودک یا نوجوان برای مبادله کتاب و خواندن کتاب‌های مبادله شده زیر نظر یک مربی بزرگسال تشکیل می شود و پس از ثبت در دبیرخانه مرکزی جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی کودک و نوجوان فعالیت می‌کند.
8135/2093

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي مطالعه باشگاه كتابخواني اروميه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۲۴۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در مراسم آغاز این کارگاه‌ها، گفت: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

عاطفه زارعی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان و استادان ادبی کشور برگزار می‌شود، افزود: مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در این کارگاه‌ها تدریس می‌کنند.

او همچنین به دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان، دوست من کتاب، اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند، خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان همدان هم گفت: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

کمال شفیعی‌مشعوف، با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعداد‌ها باید ادامه داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعر‌های رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • به‌نشر با دست پر به نمایشگاه کتاب تهران می‌ رود / ارائه ۶۰۰ اثر پر فروش و جدید در نمایشگاه کتاب