Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت حرم حضرت معصومه (س) با بیان اینکه اقامه نماز بارزترین جلوه عبودیت در برابر خداوند یکتا است، گفت: بزرگان دینی مطالب مهمی درباره نماز بیان کردند و اینکه روح نماز به این است که انسان در شبانه روز با اقامه نماز به خداوند نزدیک می‌شود. ۰۷ آذر ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۴ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله سید محمد سعیدی شامگاه چهارشنبه در چهارمین اجلاس استانی نماز که در سالن قدس مدرسه عالی امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار داشت: یکی از بهترین شیوه‌ها برای دعوت به نماز استفاده از قران کریم و آیات الهی و بهره گیری از سیره معصومین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اقامه نماز بارزترین جلوه عبودیت در برابر خداوند یکتا است، افزود: بزرگان دینی مطالب مهمی درباره نماز بیان کردند و اینکه روح نماز به این است که انسان در شبانه روز با اقامه نماز به خداوند نزدیک می‌شود.

تولیت حرم حضرت معصومه (س) تصریح کرد: مؤمن باید پس از هر نماز خود را بیازماید که این نماز چقدر مورد قبول واقع شد، همه عبادات و ماموریت های خداوند زیر مجموعه فریضه الهی نماز است.

امام جمعه قم با بیان اینکه وضوی باطنی دارای 7 ویژگی است،گفت: نخستین ویژگی توبه و دومین آن پیشمانی از گناه است، ترک دلبستگی ها و ترک ستایش و تملق مخلوقات، ترک ریاست مادی، ترک کینه از مخلوقات، ترک حسادت از دیگر ویژگی‌های وضوی باطنی است.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه باید نماز را به گونه ای بخوانیم که گویی آخرین نماز است، عنوان کرد: در هنگام فریضه الهی نماز باید احساس کنیم که مقابل کعبه قرار داریم وهمچنین باید خود را در برابر خداوند بی نیاز، محتاج حس کنیم و بهشت و جهنم را در سمت چپ و راست و حضرت عزرائیل را در پشت سرخود ببینیم.

آیت الله سعیدی گفت: برای ترویج فریضه الهی نماز باید اندیش ورزانی باشند و در این زمینه اهتمام وجود داشته باشد و کسانی که در زمینه ترویج نماز فعالیت می‌کنند اشراف کامل نسبت به این فریضه الهی داشته باشند.

وی افزود: نماز امری ساری و جاری در زندگی همه ما است و افرادی که در زمینه ترویج فریضه الهی نماز فعالیت می‌کنند نسبت به جناح‌های سیاسی دلبستگی نداشته باشند و نسبت به نماز اعتقاد قلبی داشته باشند.

تولیت حرم حضرت معصومه (س) تصریح کرد: سالانه هزاران میلیارد تومان برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی هزینه می‌شود که مسئولین باید بخشی از این هزینه‌های میلیاردی را در حوزه دین و ترویج فریضه الهی نمازتخصیص دهند چون نماز جلوی بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را می‌گیرد.

انتهای پیام/ن

R7854/P1361/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۲۵۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند.

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه ها باید اهتمام ویژه ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه ای وارد شده، آن را متحول کرده است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه ای برای کمک به رونق فعالیت های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت های بودجه ای استانی و ملی استفاده می کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند.

در این جلسه، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارایه کردند.

کد خبر 6093731

دیگر خبرها

  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • توجه به اقامه نماز موجب ارتقای معنویت در سازمان‌ها می‌شود
  • چرا به سمت قبله نماز می‌خوانیم؟ + دلائل علمی
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • معلمی سنگین‌ترین مسوولیت عالم است
  • تدریس برترین دانش‌های نظامی در نیروی زمینی ارتش