Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، شرکت کنندگان در این رویداد با استفاده از تجارب اساتید مجرب و کارآزموده از فضای تحقیقات بنیادی به سمت تحقیقات ‏کاربردی، به منظور تجاری‌سازی هرچه بیشتر ایده‌های مطرح شده در پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد و دکتری و ‏رسیدن به فوائد کلان آن در سطح اجتماع، سوق داده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رویداد سه روزه مفاهیم شروع یک کسب و کار، از پرورش ایده تا چگونگی نوشتن بوم کسب و کار، تجاری‌سازی و بازاریابی محصول، تیم‌سازی، آشنایی با مالکیت فکری و چگونگی جستجو و ثبت پتنت آموزش داده می‌شود. پس از پایان این رویداد دو گواهینامه، از ستاد نانو و سازمان فنی و حرفه ای کشور (بین المللی)، به شرکت کنندگان اهدا می‌شود.

برنامه این رویداد:

روز اول رویداد: آشنایی با رویداد و مسابقه "پل ایده" توسط کارشناسان و مربیان - آشنایی اعضای تیم با یکدیگر و پشتیبان تیم - حضور در کارگاه‌های روز اول و برگزاری جلسات طوفان فکری و ایده‌پردازی - انتخاب ایده

روز دوم: حضور در کارگاه‌ها - جلسات تیمی - تکمیل مدل کسب و کار - استفاده از مشاوران در حوزه‌های بازاریابی، تجاری‌سازی ، مدل کسب وکار ، کارآفرینی ، پتنت

روز سوم(پایانی): جلسات گروهی - ارائه بوم کسب وکار تیم‌ها - داوری بوم کسب و کار - ارائه شفاهی ایده‌ها - داوری پایانی - تعیین تیم‌های برتر مسابقه "پل ایده" - اهدای جوایز


ثبت‌نام در این رویداد تا 15 آذر ادامه دارد و در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد شرکت‌کنندگان، ثبت‌نام بصورت خودکار مسدود خواهد شد. از این‌رو به متقاضیان توصیه می‌شود در صورت تمایل به شرکت در این دوره، هر چه سریع‌تر نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد به پایگاه اینترنتی http://karnostartup.ir/ ‏مراجعه نمایید.

شایان ذکر است که بیست‌و‌نهمین دوره رویداد کارنو، اردیبهشت 97 در دانشگاه بناب برگزار شد. در سال 96 شش رویداد کارنو در شش استان تهران، البرز، کاشان، اصفهان، شیراز و کرمان برگزار شده است.

انتهای پیام/

169 / 279 فناوری نانو تجاری سازی تحقیقات سرمایه انسانی ایده

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فناوری نانو تجاری سازی تحقیقات سرمایه انسانی ایده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۲۹۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان، پرفسور علی گرجی اظهار کرد: دومین سمپوزیوم بین‌المللی فضای مجازی تنش و اضطراب به همراه سومین فستیوال دانشجویی در روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه امسال به صورت مجازی توسط گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود.

مدیر گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رابطه با زمان و نحوه ارسال آثار شرکت‌کنندگان در دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب، بیان کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این سمپوزیوم بین‌المللی می‌توانند آثار خود از یکم تا سی‌ام اردیبهشت ماه سال جاری به آدرس ایمیل Neuros.dept@mums.ac.ir و در قالب ۲ بخش ایده و پوستر ارسال نمایند.

وی خاطرنشان کرد: به نفرات اول تا سوم هر بخش به ترتیب هدایای نقدی اهدا خواهد شد.

گرجی کلیه آثار هنری که در قالب نقاشی کاریکاتور و غیره که ارسال می‌گردند باید نشان دهنده مخاطرات استفاده نادرست از فضای مجازی و اثرات سوء آن بر سلامت روان و همچنین راهکارهای استفاده صحیح از دنیای مجازی باشند، در غیر این صورت مورد پذیرش قرار نخواهند گرفت.

مسئول برگزاری دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب و سومین فستیوال دانشجویی ادامه داد: همچنین این نکته هم لازم به ذکر است که پس از پذیرش پوسترها، ارائه هم به صورت حضوری و هم به صورت مجازی امکان پذیر است.

وی همچنین در خصوص نحوه ارسال ایده‌ها به دبیرخانه دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب هم گفت: تمامی ایده‌های ارسالی باید صرفاً در قالب تمپلیت قرار داده شده در لینک ایده و پوستر طراحی گردند و ایده‌ها باید حداقل ۲۵۰ و حداکثر ۵۰۰ کلمه بوده و شامل عنوان، هدف، جنبه نوآورانه ایده، جمعیت مورد هدف، روش اجرا (حداقل ۱۵۰ کلمه) و پیش بینی نتایج حاصل از ایده باشند.

دیگر خبرها

  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • ‌دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در فارس برگزار می‌شود
  • ‌رویداد تخصصی بازساختی ـ پزشکی آینده در شیراز برگزار می‌شود