Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ مراسم اختتامیه ششمین جشنواره سراسری تولیدات محتوای رضوی در فضای مجازی با حضور آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین، محمدرضا بهمنی رئیس مرکز فنآوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اکبر اسکندری نژاد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، رویا اسماعیلی مدیرکل کتابخانه های استان، حجت الاسلام رمضانی مدیرکانون های فرهنگی مساجد استان، محمد درافشانی رئیس سازمان فرهنگی، ورزشی شهرداری و جمعی از هنرمندان در حسینیه امینی ها برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با برگزاری مراسم اختتامیه برگزیدگان این جشنواره معرفی شدند.

در این جشنواره ۱۴۱ اثر از ۱۹ استان کشور در سه بخش فعالیت های فرهنگی دیجیتال، تولید محتوای دیجیتال و بخش ایده دیجیتال رضوی به رقابت با یکدیگر پرداختند..

در بخش فعالیت های فرهنگی دیجیتال نرم افزار گلهای رضوان اثر حجت نور محمدی از استان لرستان در رتبه سوم قرار گرفت و لوح تقدیر و ۱۵ میلیون ریال جایزه نقدی را از آن خود کرد.

در بخش تولید محتوای دیجیتال نرم افزار تلفن همراه شاهچراغ، اثر بهنام جعفری از استان فارس در رده دوم جای گرفت و لوح تقدیر، تندیس و ۲۵ میلیون ریال هدیه نقدی را دریافت کرد.

همچنین نرم افزار تلفن همراه ضامن آهو اثر سمیه صادقی از استان قم عنوان سوم را کسب کرد و لوح تقدیر و ۱۵ میلیون ریال جایزه نقدی را دریافت کرد.

در بخش نرم افزار تلفن همراه مشهد گردی، اثر نیما محسنی شایسته تقدیر شناخته شد.

درمجموعه کلیپ های رضوی اثر رضا تروان توانست عنوان دوم را کسب کند و کلیپ زائر امام رضا(ع) هم از استان زنجان مقام سوم را از آن خود کرد.

ستاد اجرایی ششمین جشنواره سراسری تولیدات محتوای رضوی درفضای مجازی برای گسترش منور رضوی و سیره اهل بیت عصمت و طهارت بویژه شور و شعور حسینی در راهپیمایی اربعین اقدام به برگزاری مسابقه فرهنگی عکس از راهپیمایی این رویداد فرهنگی و دینی با موضوع «از توس تا نینوا» کرد که از میان آثار ارسالی لوح و جایزه یک میلیون ریالی به مریم کشاورز مسعودیان و نرگس ابراهیم خانی تعلق گرفت.

داوری این جشنواره را جواد محود، مجید شفیعی و زهرا میرزایی راد بر عهده داشتند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان قم بیت عصمت و طهارت رقابت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۱۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برخورد پلیس با لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی برخورد با «لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ» خبر داد و گفت: در این طرح گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده است.

به گزارش مشرق، سردار وحید مجید در تشریح این خبر بیان داشت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه بر علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل "لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ"؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

این مقام ارشد سایبری ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۹ هزار و ۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری روی سه هزار و ۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد هزار و ۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود و بقیه برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا افزود: با بررسی های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد، کماکان بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از این پلیس نسبت به پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب که مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده است، اظهار داشت: بخش اعظم گزارش‌های این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: اجرای طرح های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرائم که باعث نگرانی خانواده‌های ولایتمدار ایرانی شده، در اولویت پلیس فتا است.

سردار مجید از هموطنان خواست همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک، مجرمانه و یا هرگونه پیشنهاد و نظر از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با پلیس فتا در ارتباط باشند.

دیگر خبرها

  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • کرمان، زیرسایه خورشید/ اجرای ۵۰۰ برنامه فرهنگی ویژه دهه کرامت در پایتخت مقاومت اسلامی
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • محتوای فرهنگی برای کاروان‌های حج استان سمنان تدوین شود
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • آغاز برخورد پلیس با لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ
  • چشم طبیعت، نمایشگاهی با الهام از زیبایی‌های طبیعت
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار