Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اردبيل - ايرنا - فرماندار پارس آباد مغان گفت: بخش کشاورزي اين شهرستان و ساير مناطق دشت مغان براي جلوگيري از خام فروشي نيازمند سرمايه گذاري در صنايع تبديلي است.

به گزارش ايرنا ، علي علايي روز نجشنبه در نشستي با اعضاي کانون بازنشستگان وزارت امور خارجه افزود: پارس آباد مغان به قطب کشاورزي منطقه و کشور شهرت يافته و سالانه بيش از يک ميليون تن انواع محصولات کشاورزي و دامي به دست مردماني توانمند و ماهر در کشاورزي و دامپروري استحصال مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي همچنين اظهار داشت: عشاير منطقه با پرورش بيش از يک ميليون واحد دامي 30 درصد فرآورده ها و مشتقات پروتئيني مورد نياز استان را پوشش مي دهند.
او بيان کرد: پارس آباد مغان به دليل دارا بودن آب و خاک غني و نمونه در توليد محصولاتي با کيفيت و با ارزش افزوده زبانزد بوده و محصولات کشت شده در اين منطقه از جمله گندم ، جو ، پنبه ، کلزا ، سويا ، بادام ، سير ، برنج ، ذرت و محصولات باغي از لحاظ کيفيت با محصولات جهاني رقابت مي کنند.
وي گفت: دولت با هدف گذاري اشتغال فراگير و اشتغال روستايي و عشايري بيش از هزار ميليارد ريال تسهيلات در اختيار فعالان و سرمايه گذاران قرار داده و اين مشوق خوبي براي حضور سرمايه گذاران بخش صنايع تبديلي و تکميلي مي تواند باشد و ما نيز آمادگي لازم براي تامين زيرساخت و در اختيار گذاشتن زمين مورد نياز را داريم.
علايي همچنين از افزوده شدن بيش از 14 هزار هکتار اراضي آبي جديد به اراضي کشاورزي شهرستان پارس آباد خبر داد و افزود: با پايان فرآيند تشکيل پرونده هاي واجدين شرايط واگذاري زمين ، عمليات کشت در پاياب سد خدا آفرين و پاياب سد عمارت در شرق و غرب دره رود با سيستم هاي نوين آبياري دنيا آغاز و بر حجم توليدات کشاورزي و دامي شهرستان افزوده شده و نياز به حضور و انجام فعاليت هاي صنعتي تکميل کننده زنجيره توليد محسوس تر مي شود.
پارس آباد مغان از قطب هاي مهم توليد برخي محصولات استراتژيک در کشور است. شرکت کشت و صنعت و دامپروري مغان با اراضي وسيع کشاورزي 2 هزار و 600 هکتار باغ هاي ميوه، مجتمع بزرگ دامپروري، کارخانه هاي قند، لبنيات، فرآوري ميوه و چند واحد توليدي ديگر يکي از شرکت هاي منحصر بفرد کشور است که در پارس آباد مغان قرار دارد.
پارس آباد مغان در شمال اردبيل و در نوار مرزي جمهوري آذربايجان قرار دارد.
6018/ 1257
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۱۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اشاره به اینکه ارائه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های زنجیره ارزش استان در اکسپو ۲۰۲۴ تهران صورت گرفته است، گفت: ۱۰ زنجیره ارزش دیگر در مازندران شناسایی شده و تقویت می‌شوند.

وی با اعلام اینکه با همکاری وزارت کشور نمایشگاه زنجیره‌های ارزش راهبردی برای ۳۱ استان کشور در اکسپو ۲۰۲۴ دایر شده است، افزود: در این راستا مازندران نیز به منظور ارائه توانمندی‌های زنجیره ارزش این استان در اکسپو ۲۰۲۴ حضور یافته است.

وی با بیان اینکه در وضعیت موجود دو زنجیره ارزش برای مازندران تعریف شده است، گفت: زنجیره ارزش راهبردی مرکبات و کیوی و زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی دو زنجیر ارزش استان مازندران هستند که به جهت ظرفیت‌هایی که استان مازندران دارد ۱۰ زنجیره دیگر نیز تهیه شده و با تاکید استاندار مازندران در برنامه‌های زنجیره ارزش راهبردی قرار خواهد گرفت.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر اینکه در حوزه مرکبات و کیوی مازندران بالغ بر دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرغوب ترین نوع مرکبات کشور و بالغ بر ۲۲۰ هزار تن کیوی در این استان تولید می‌شود، عنوان کرد: در این استان زنجیره این محصولات به صورت کامل فعالیت دارند و از مرحله تأمین نهال، نهال اصلاح شده و دقیق و نیز در مراحل بعدی در زمینه تولید و شناسنامه دار کردن باغ‌ها، سردخانه‌ها و سورتینگ‌ها مازندران ظرفیت‌های مناسبی در بخش کیوی و مرکبات دارد.

وی با اشاره به اینکه وجود پایانه‌های صادراتی برای تأمین مصرف نیاز داخلی و صادرات محور کردن ظرفیت مهمی در استان به شمار می‌روند، یادآور شد: توجه به صنایع تبدیلی فرآوری و برندسازی از موارد دیگری است که موجب می‌شود تولید و فروش این محصولات از حالت خام فروشی محصول را خارج کند و با ارزش افزوده بیشتری به بازار ارائه شود.

خیریان پور با بیان اینکه در بحث گردشگری و صنایع دستی در استان مازندران نیزظرفیت متعددی وجود دارد، یادآور شد: گردشگری سلامت، طبیعت گردی، پرنده نگری و گردشگری دریایی در کنار ظرفیت‌های تولید انواع صنایع دستی از ظرفیت‌های مهمی در استان مازندران هستند که می‌توانند در حوزه اقتصادی مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 6090236

دیگر خبرها

  • همراه اول حامی برگزاری ششمین رویداد ایران اکسپو
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد